Smještaj Letovi Najam auta Taksi iz/do zračne luke

Poljska Recenzije hotela stvarnih gostiju

Nedavne recenzije hotela u Poljskoj

  • Nice Rooms

    Gdanjsk, Poljska

    Prosječna ocjena gostiju: 7,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Smjestaj je udaljen ni 10nin.voznje busom br.130 i 210.. do centra prekrasnog Gdanska,autobusnog tj.zeljeznickog kolodvora.Stanica busa je odmah preko puta kuce.Taxijem za 5min tih 3km za 20zlota dode se do smjestaja.Soba,posteljina i kupaone su cisti.Najbolja stvar smjestaja je fini dorucak uz kavu u restoranu sprednje strane kuce s ugodnom i usluznom djevojkom koja tamo radi.Sve u svemu za noc,2 za povoljnu cijenu ugodan smjestaj u prekrasnom gradu Gdansku.

    • Negativni dio recenzije

      Smjestaj i nije bas nice kako u nazivu istoga stoji.Sobe su vidljivo jeftino sklepane osnovnim potrepstinama no cista kao i sama posteljina i kupaone.Kako nam je soba bila odmah iznad kuhinje buka iz iste se vec od 8-9 sati ujutro podosta cula.

    Datum recenzije: 6. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Kotarac Hrvatska
  • Apartment between 4 synagoguges - Great Location

    Krakov, Poljska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,8
    • Pozitivni dio recenzije

      Odlična lokacija i lijepo uređen stan.

    • Negativni dio recenzije

      Pored zgrade je gradilište tako da je dosta bučno i prašnjavo.

    Datum recenzije: 31. srpnja 2018. Boravak: srpanj 2018.
    Srđan Hrvatska
  • 2-room apartment in ultimate city centre

    Varšava, Poljska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,4
    • Pozitivni dio recenzije

      Blizu centra, lijep pogled.

    • Negativni dio recenzije

      Krevet nije baš najudobniji.

    Datum recenzije: 31. srpnja 2018. Boravak: srpanj 2018.
    Srđan Hrvatska
  • Hotel MCM Plus

    Gorzów Wielkopolski, Poljska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,1
    • Pozitivni dio recenzije

      Sviđa mi se unutrašnjost objekta. Soba, kupaonica i blagovaonica su bili uredni i čisti. Parkiralište odmah do vratiju objekta. Dobar doručak. Mogućnost plaćanja karticama i blizina sadržaja u gradu.

    • Negativni dio recenzije

      Nije bilo zavjese na krovnom prozoru i zato je bilo dosta vruće u sobi. Dojam malo kvari neuređenost okoliša okolnih zgrada.

    Datum recenzije: 31. srpnja 2018. Boravak: srpanj 2018.
    Nikola Hrvatska
  • Villa Minerva

    Zielona Góra, Poljska

    Prosječna ocjena gostiju: 9
    • Pozitivni dio recenzije

      Ljubazno osoblje i dosta osobni pristup. Uredne sobe i kupaonica i lijepo obiteljsko okruženje. Čovjek se može opustiti i ugodno provesti svoj odmor. Lijepa terasa do objekta. Vrijeme doručka smo dogovarali s osobljem i doručak je bio vrlo dobar. Mogli smo koristiti frižider za hlađenje napitaka.

    • Negativni dio recenzije

      Kada bi poboljšali sadržaje i ponudu, morali bi dignuti i cijenu, tako da nemam nekih zamjerki.

    Datum recenzije: 31. srpnja 2018. Boravak: srpanj 2018.
    Nikola Hrvatska
  • Dworek Emilli

    Wieliczka, Poljska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,6
    • Pozitivni dio recenzije

      Prostrane i čiste sobe,dobar izbor za doručak i ukusna večera .Elegantan mali hotel na mirnoj lokaciji u blizini rudnika soli Weliczka.

    • Negativni dio recenzije

      Jednu cijenu smo dobili na bookingu a u hotelu su nam htjeli naplatiti puno više od tog iznosa.Večeru smo bukirali kada i sobe.Na stranici je pisalo da je večera po osobi 30 zl pa smo očekivali i takvu ponudu.Kada smo došli na večeru dobili smo redovni cjenik (sa puno nižim cijenama nego što bi nas koštala večera rezervirana preko bookinga-a nije bilo ništa organizirano što se same večere tiče od strane restorana ali se oni tog cjenika nisu držali).Na kraju kada smo išli platiti cijeli račun ,hotel nam je zaračunao booking cijenu večere od 30 zl po osobi(4 osobe puta tri dana bez da su nam onda napomenuli što uključuje ta večera jer je jelo bilo od 4-25 zl) plus cijenu večere iz njihovog cjenika od nekih 290 zl više.Na kraju uz sva uvjeravanja što smo rezervirali ,skužili su što su napravili ,ispisali su iznos sa bookinga ,ali ako ćemo se držati njihovog cjenika opet smo mi prevareni,no nema veze .Nama je bilo ugodno u hotelu,večera je bila obilna i fina.Jedino što očekujem je korektan odnos bez skrivenih troškova.Nitko ne prazni koš za smeće,ne mijenja ručnike ,itd.Spremačica očito radi samo završno čišćenje nakon odlaska.

    Datum recenzije: 3. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Elizabeta Hrvatska
  • Grand Hotel Stamary

    Zakopane, Poljska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,1
    • Pozitivni dio recenzije

      Izuzetan doručak.

    Datum recenzije: 5. kolovoza 2018. Boravak: srpanj 2018.
    Dražen Hrvatska
  • Hotel Swing

    Krakov, Poljska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,6
    • Pozitivni dio recenzije

      Osoblje ljubazno, hotel vrlo čist, a doručak raznolik i izvrstan - za svakog ponešto.

    • Negativni dio recenzije

      Ništa potrebno za istaknuti.

    Datum recenzije: 8. kolovoza 2018. Boravak: srpanj 2018.
    Goran Hrvatska
  • High Life Hostel

    Krakov, Poljska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,1
    • Pozitivni dio recenzije

      Prvi put da smo u hostelskom smještaju imali svoj apartman i to poprilično velik!

    • Negativni dio recenzije

      Do ulaza u hostel ima oko 30-ak stepenica što je poprilično nezgodno kad vučete kufer... bilo bi dobro da postoji nekakva stazica za to...

    Datum recenzije: 8. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Anonimno Hrvatska
  • Hotel Camelot

    Szczawno-Zdrój, Poljska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Jako dobro, sve super uredno i čisto,, položaj je savršen. Uz hotel je restoran i odlična jela, i prihvatljive cijene... osoblje jako ljubazno i susretljivo.. Samo za preporuku.. Odlično i sigurno se vraćamo .

    Datum recenzije: 10. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Anonimno Hrvatska

Hoteli u Poljskoj koje su visoko ocijenili gosti koji govore hrvatski

  • Hotel Metropol

    Varšava, Poljska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,5
    • Pozitivni dio recenzije

      Vrhunski dorucak, odlicna lokacija i razumna cijena

    • Negativni dio recenzije

      Za 3* je super hotel...ponavljam od 3* ne ocekuj puno

    Datum recenzije: 22. studenog 2016. Boravak: studeni 2016.
    Milan Hrvatska
  • Airport Hotel Okęcie

    Varšava, Poljska

    Prosječna ocjena gostiju: 9
    • Pozitivni dio recenzije

      Sve je bilo potpuno u redu! Hotel ima i svoj transport za goste na aerodrom! Veoma ljubazno osoblje, cista i uredna soba, sa svom potrebnom opremom!

    Datum recenzije: 30. prosinca 2016. Boravak: prosinac 2016.
    Milivoj Mađarska

Hoteli u Poljskoj koje su visoko ocijenili svi gosti

  • Apartament Mateo

    Krakov, Poljska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Apartman je vrlo čist, topao, opremljen sa svim potrebnim stvarima. Blizu je do centra grada, a Pan Mateusz je jako ljubazan i spreman pomoći u svemu. Osjećali smo se kao kod kuće i sigurno ćemo opet doći. :)

    Datum recenzije: 31. prosinca 2016. Boravak: prosinac 2016.
    Ewa Hrvatska