Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Polen Hotelbeoordelingen door echte gasten

Recente beoordelingen voor hotels in Polen

  • Krak Apartments

    Krakau, Polen

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Ligging was erg goed er waren badhanddoeken aanwezig bij aankomst.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Appartement was niet helemaal proper, badkamer stonk enorm nadat je een douche nam, personeel was niet erg vriendelijk en we hebben lang moeten zoeken eer we het appartement vonden.

    Beoordeeld op: 24 september 2018 Verbleven in september 2018
    Nuria België
  • Hotel Wolne Miasto - Old Town Gdańsk

    Gdańsk, Polen

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Top locatie en uitstekende service

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Jammer dat je buitenom moet lopen naar de locatie waar er ontbeten kan worden

    Beoordeeld op: 24 september 2018 Verbleven in september 2018
    Karim Nederland
  • Gościniec Kanclerz

    Zamość, Polen

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Heel vriendelijk onthaal, je voelt je thuis!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Dat we maar voor 1 nacht boekten...

    Beoordeeld op: 23 september 2018 Verbleven in september 2018
    Brigitte België
  • Villa Palladium

    Gdańsk, Polen

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,4
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Ze waren aan het verbouwen dus geen gelegenheid om nog iets te drinken. Dat was erg basic maar dat was hun overmacht maar het had handig geweest als ik dat van te voren had geweten.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Dat er geen voorziening was getroffen om 's avonds nog even ergens te zitten en wat te drinken.

    Beoordeeld op: 24 september 2018 Verbleven in september 2018
    Peter Nederland
  • Hotel Alexander

    Krakau, Polen

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,2
    • Positief onderdeel van beoordeling

      zeer goede ligging

    Beoordeeld op: 24 september 2018 Verbleven in september 2018
    Christel België
  • Metropolitan Boutique Hotel

    Krakau, Polen

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      ruime, confortabele kamer. Strijkgerief aanwezig ( scheelt duidelijk in bagagegewicht). Lekker,uitgebreid ontbijt. het restaurant heeft eerder een beperkte kaart. de gerechten volgen elkaar snel op. De eerste maal dat wij er aten werd het aperitief, de wijn en het voorgerecht samen opgediend.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      in feite niets.

    Beoordeeld op: 24 september 2018 Verbleven in september 2018
    bart België
  • Radisson Blu Szczecin

    Szczecin, Polen

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Parkeergarage, net ontvangst, vriendelijk personeel, lekker ontbijt, mooie kamer

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      -

    Beoordeeld op: 24 september 2018 Verbleven in september 2018
    Raymond Nederland
  • Enamel Apartments

    Krakau, Polen

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • Positief onderdeel van beoordeling

      kamers zijn perfect in orde en zeer proper

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      de isolatie binnen het gebouw. je hoorde het lawaai in de andere appartementen

    Beoordeeld op: 24 september 2018 Verbleven in september 2018
    David België
  • Trip & Hostel

    Gdańsk, Polen

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Goede locatie

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Ontbijt was simpel. Hadden aparte douche maar dit was weinig toegevoegde waarde ivm de andere douches.

    Beoordeeld op: 24 september 2018 Verbleven in september 2018
    Anoniem Indonesië
  • 1891 Aparthotel

    Krakau, Polen

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Prachtig appartement. Heel eigentijds ingericht. Ruime moderne badkamer.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niks

    Beoordeeld op: 23 september 2018 Verbleven in september 2018
    Anoniem België

Hoog beoordeelde hotels in Polen volgens beoordelaars die Nederlands spreken

  • Noclegi Avoca

    Pyrzowice, Polen

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Wij kwamen in het donker aan op de luchthaven van katowice en hadden geen idee hoe we bij accommodatie zouden kunnen komen. Gebeld met eigenaar en binnen vijf minuten werden we opgehaald. Ander pluspunt is koffie en thee op kamer.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Mocht je bang zijn van honden dan is dit misschien niet zo n fijne plek. Eigenaar heeft een geweldige mooie lieve herdershond die niks doet.

    Beoordeeld op: 31 oktober 2016 Verbleven in oktober 2016
    manon Nederland
  • Piano Hotel Restaurant & Pub

    Opole, Polen

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Zeer nette luxe hotel, je bent zo in hartje centrum van Opole! Was genieten, als ik nog een keer naar Opole op vakantie ga, dan neem ik weer deze luxe hotel.

    Beoordeeld op: 29 september 2016 Verbleven in september 2016
    Sanne Nederland
  • Cracowdays

    Krakau, Polen

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De kamer was ruim, comfortabel, aangenaam en net. Het ontbijt was heel verzorgd. Het personeel was zeer vriendelijk. De service was uitstekend.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Totaal geen klachten.

    Beoordeeld op: 7 maart 2017 Verbleven in februari 2017
    Sophie België
  • Hotel Imperiale

    Oświęcim, Polen

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Het is gewoon heel erg goed. Vriendelijk personeel engels sprekend heb wel slechtere meegemaakt.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niets

    Beoordeeld op: 23 maart 2017 Verbleven in maart 2017
    gezinus Nederland

Hoog beoordeelde hotels in Polen volgens alle beoordelaars

  • Luxury Apartments Mondrian Old Town

    Krakau, Polen

    Gemiddelde beoordelingsscore: 10
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De luxe en smaakvolle inrichting van het appartement met alle denkbare voorzieningen. Ook onze gastheer Alex was perfect.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Helemaal niets!

    Beoordeeld op: 30 september 2016 Verbleven in september 2016
    Marianne Nederland
  • Luxury Apartments Mondrian Old Town IV

    Warschau, Polen

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Rafal en Alex geven je het gevoel dat je thuis komt. Het appartement is zeer luxe en comfortabel. De locatie op het oude marktplein kan niet beter.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niets

    Beoordeeld op: 24 oktober 2016 Verbleven in oktober 2016
    Paul Nederland
  • Apartment Zegadłowicza

    Krakau, Polen

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Gastvrijheid vd gastheer, modern en erg schoon app.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niks, hooguit wat weinig water uit de douche

    Beoordeeld op: 14 januari 2017 Verbleven in januari 2017
    Marloes Nederland
  • Diamonds Luxury Old Town Residence

    Krakau, Polen

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      mooi appartement- ondergrondse parking - luxe - nabijheid van het centrum

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      niets

    Beoordeeld op: 3 juli 2017 Verbleven in juni 2017
    etienne België
  • Dom Daleko od Domu

    Krościenko, Polen

    Gemiddelde beoordelingsscore: 10
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Doreta, onze gastvrouw is zeer vriendelijk en behulpzaam: een gebak staat elke dag klaar, het ontbijt is supervers en alles van eigen makelij. een gastvrouw die betrokken is met haar vakantieverblijf.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      het bed is aan vervanging toe; matras en lattenbodem voelen aan als doorgezakt.

    Beoordeeld op: 12 september 2017 Verbleven in september 2017
    Alex België