Smještaj Letovi Najam auta Taksi iz/do zračne luke

Portugal Recenzije hotela stvarnih gostiju

Nedavne recenzije hotela u Portugalu

  • River & Ocean Suite

    Porto, Portugal

    Prosječna ocjena gostiju: 8,5
    • Pozitivni dio recenzije

    Datum recenzije: 25. srpnja 2018. Boravak: srpanj 2018.
    Tarik Bosna i Hercegovina
  • Peacock-House

    Évora, Portugal

    Prosječna ocjena gostiju: 9
    • Pozitivni dio recenzije

      Peacock-house-savršen smještaj na izvrsnoj lokaciji. Apartman Evora prostran, čist i udoban. Domaćica jako ljubazna i pristupačna. Velika terasa na krovu, doručak uključen kao i svježe voće i voda.

    Datum recenzije: 31. srpnja 2018. Boravak: srpanj 2018.
    Sandra Hrvatska
  • Hotel Santa Justa

    Lisabon, Portugal

    Prosječna ocjena gostiju: 9,1
    • Pozitivni dio recenzije

      Lokacija je vrhunska kao i čistoća, minibar koji se ne plaća i pune ga svaki dan. Osoblje veoma ljubazno i na usluzi.

    Datum recenzije: 6. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Lorena Hrvatska
  • Vista Marina Apartamentos Turisticos

    Portimão, Portugal

    Prosječna ocjena gostiju: 7,9
    • Pozitivni dio recenzije

      App je velik, cist, osoblje ljubazno i organizirano. Vrlo ugodan boravak!

    Datum recenzije: 15. srpnja 2018. Boravak: srpanj 2018.
    Gordana Hrvatska
  • The Poets Inn

    Porto, Portugal

    Prosječna ocjena gostiju: 9
    • Pozitivni dio recenzije

      Divan balkon i pogled.lijepa soba

    • Negativni dio recenzije

      Doručak je mogao biti bolji

    Datum recenzije: 21. srpnja 2018. Boravak: lipanj 2018.
    Hrvoje Portugal
  • Star Hostel

    Lisabon, Portugal

    Prosječna ocjena gostiju: 6,1
    • Pozitivni dio recenzije

      Nije onako kako izgleda na slikama. Prljavo i neuredno.

    • Negativni dio recenzije

      Neuredno. Prljavo

    Datum recenzije: 22. srpnja 2018. Boravak: lipanj 2018.
    Ivana Hrvatska
  • Penha Cozy Home

    Lisabon, Portugal

    Prosječna ocjena gostiju: 9,3
    • Pozitivni dio recenzije

      Ljubazni domaćini,susretljivi i puni korisnih informacija,dočekala nas je boca izvrsnog vina

    Datum recenzije: 22. srpnja 2018. Boravak: srpanj 2018.
    Ana- Hrvatska
  • Hotel Mercure Lisboa

    Lisabon, Portugal

    Prosječna ocjena gostiju: 8,1
    • Pozitivni dio recenzije

      Room service brz Čisto Dobar doručak

    • Negativni dio recenzije

      Osoblje na recepciji neljubazno Ručnici u sobama stari i izraubani

    Datum recenzije: 29. srpnja 2018. Boravak: srpanj 2018.
    Ana Hrvatska
  • Alfama Downtown Apartments

    Lisabon, Portugal

    Prosječna ocjena gostiju: 7,7
    • Pozitivni dio recenzije

      Smještaj apartmana

    • Negativni dio recenzije

      Takse koje nisu istaknute prije rezerviranja apartmana.

    Datum recenzije: 10. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Ema Hrvatska
  • Bairro Alto Apartments-Sao Bento

    Lisabon, Portugal

    Prosječna ocjena gostiju: 8,3
    • Pozitivni dio recenzije

      Lokacija odlična, u zgradi postoji portir Vlasnica poslovna, dala nam je sve najvažnije informacije

    • Negativni dio recenzije

      Kupaonica bez kante za otpad Nedostaje ogledalo , postoji u kupaonici, ali nije dovoljno za cijelu figuru Nije dovoljno čisto, naročito staklena stijenka

    Datum recenzije: 24. srpnja 2018. Boravak: srpanj 2018.
    Anonimno Hrvatska

Hoteli u Portugalu koje su visoko ocijenili gosti koji govore hrvatski

  • Residencial Mar dos Acores

    Lisabon, Portugal

    Prosječna ocjena gostiju: 6,8
    • Pozitivni dio recenzije

      Jeftino, blizu aerodroma, pa može poslužiti kao prenoćište prije leta... ostalo je bez veze

    • Negativni dio recenzije

      Stara kupaona, razdvojeni uski kreveti (širine max. 70 cm) u jednoj sobi, loša pozicija, osim ako ne idete na aerodrom

    Datum recenzije: 24. rujna 2016. Boravak: rujan 2016.
    Sadmir Hrvatska
  • Pensão Elegante

    Lisabon, Portugal

    Prosječna ocjena gostiju: 8,4
    • Pozitivni dio recenzije

      U samom centru ,sva zbivanja i svi prijevozi blizu ,stare sobe ali jako čisto i uredno , osoblje dostupno 24 sata i veoma uslužno

    Datum recenzije: 20. listopada 2016. Boravak: listopad 2016.
    Darinka Hrvatska
  • HF Fenix Lisboa

    Lisabon, Portugal

    Prosječna ocjena gostiju: 8,5
    • Pozitivni dio recenzije

      Hotel je ugodan i na vrlo dobroj lokaciji.

    • Negativni dio recenzije

      Cijelu noć čulo se brujanje klima uređaja sa krova hotela.

    Datum recenzije: 6. ožujka 2017. Boravak: ožujak 2017.
    Putnik Hrvatska