Pozitivní část hodnocení
Ochotný personál, promptně reagoval na naše potřeby a poskytl zubní kartáčky, které zůstaly na letišti. Dobré umístění blízko MHD a stanice metra. Snídaně byla chutná.
Negativní část hodnocení
Avizovaný letištní transfer jede jen v předem určených časech, které se bohužel nekryly s naším příletem.
Pozitivní část hodnocení
Personál vstřícný, poměr cena/výkon dobrý. Ze střešního bazénu z asi bezpečnostních důvodů není vidět na město.
Pozitivní část hodnocení
Super hotel pokud máte přestup na letišti. Cesta cca 15 minut. Pokoje hezké, čisté a pohodlné
Negativní část hodnocení
Shuttle autobus je sice zdarma, ale jezdí opravdu málo, takže není možné vždy využít ( někdy čekáte i 4hodiny, což nechcete)
Pozitivní část hodnocení
Blízko letiště Na pokoji najdete základní potřeby - sprchový gel, šampón, krém
Negativní část hodnocení
V hotelu se kouří, takže chodby smrdí jak popelník Pokoje už mají něco za sebou, tohle rozhodně není 4* hotel, max. 2, všechno ušpiněné staré Bazén je tak pro kapacitu 3 lidí, takže jsme se ani nevykoupali a kvůli toho jsem hotel brala. Tady už určitě zůstávat nebudeme
Pozitivní část hodnocení
Usměvavý a vstřísný personál, kvalita snídaní a servisu.
Pozitivní část hodnocení
Ubytování v rámci stopover na jednu noc. Vše v poradku
Pozitivní část hodnocení
Ubytování na jednu noc na stopover. Vše v pořádku.
Vyhled na staveniště
Pozitivní část hodnocení
Jedna noc během transferu, dostačující ubytování
Negativní část hodnocení
Deklarovaný shuttle bus jezdí jen v některých částech, není garantované že se do něj v některých časech dostanete, musíte přijít výrazně dopředu
Pozitivní část hodnocení
Ochotný a milý personál, pohodlná postel.
Klimatizace byla dost hlučná
Pozitivní část hodnocení
Hotel má perfektní polohu blízko trhu i centra a nábřeží. Hotel působí velmi moderně. Pokoj i koupelna jsou moderní, prostorné a dobře vybavené. Koupelna nabídla vanu i sprchu. Děkuji security, kdy nám doporučil kam jít a co vidět. Bohužel, kvůli brzkému letu jsme nevyužili snídaně.
Negativní část hodnocení
Bylo vidět, že pokoj byl připravován narychlo. Na pokoj jsme čekali více než hodinu, za tu dobu nám nebyly nabídnuty žádné nápoje ani občerstvení. V koupelně nebyly doplněny doplňky. Záchod pod sedátkem špinavý, výpustě ve vaně i umyvadle plesnivé. Povlečení nebylo voňavé a povlečení na jedné posteli bylo roztrhané. Personál si nás nevšímal. Laxní přístup recepčních, pokud byli na svých místech. Za cenu ubytování jsem očekávala vyšší kvalitu a služby. Chyběla nám ta pověstná Qatarská hospitality.