Overnatning Fly Lej en bil Lufthavnstaxaer

Qatar Hotelanmeldelser skrevet af tidligere gæster

Nyeste anmeldelser af hoteller i Qatar

  • Sealine Beach, a Murwab Resort

    Mesaieed, Qatar

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 7,6
    • Den positive del af anmeldelsen

      Rigtig lækkert sted. Dejligt afslappende og god plads til alle.

    Anmeldt: 18. marts 2018 Overnattede: marts 2018
    Ronni Danmark
  • Horizon Manor Hotel

    Doha, Qatar

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 7,9
    • Den positive del af anmeldelsen

      Fantastisk udsigt

    Anmeldt: 28. maj 2018 Overnattede: maj 2018
    Anne-Mette Danmark
  • Amari Doha Hotel

    Doha, Qatar

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,2
    • Den positive del af anmeldelsen

      Service er top professionelt! Meget rent hotel. Flinke personale og meget hjælpsomme med alt hvad du har brug for. Super hotel !

    Anmeldt: 3. april 2018 Overnattede: marts 2018
    Tufan Danmark
  • Golden Ocean Hotel

    Doha, Qatar

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 7,4
    • Den positive del af anmeldelsen

      Fin morgenmad og god beliggenhed.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Langsommeligt personale. Vi havde booket 14 dage i forvejen og der var ikke styr på nogen af værelserne, da vi ankom. Der er meget nusset og slidt og bestemt ikke værdigt for et fir-stjernet hotel. Klokken 0530 kom der en hotelansat mand ind på værelset, som vi var nødt til at smide ud.

    Anmeldt: 25. juli 2018 Overnattede: juli 2018
    Hans Danmark
  • Ezdan Hotel Doha

    Doha, Qatar

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8
    • Den positive del af anmeldelsen

      Pool området, morgenmaden og personalet

    • Den negative del af anmeldelsen

      Billeder af værelserne lever IKKE op til det man får

    Anmeldt: 30. juli 2018 Overnattede: juli 2018
    René Danmark
  • Saraya Corniche Hotel

    Doha, Qatar

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8
    • Den positive del af anmeldelsen

      Beliggenheden var super med vidunderlige Souq Waqif ved siden af. Husk at se falke-butik og kamel-salg der! Udsigten var så lækker fra hotellet.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Det var OK, men morgenmadsdamerne havde lidt travlt med at se sig i spejlet og ikke helt klar med kaffekanden, når man ikke selv måtte tage.

    Anmeldt: 5. april 2018 Overnattede: april 2018
    Jakob Danmark
  • Swiss-Belhotel Doha -Qatar

    Doha, Qatar

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 7,7
    • Den positive del af anmeldelsen

      Hotellet ligger i perfekt afstand ift. lufthavn og i gåafstand til Souq Waqif, Al Corniche og Museum of Islamic Art. Det perfekte sted for et stopover i Doha. Kan virkelig anbefales. Natreceptionisten var utrolig venlig og hjælpsom.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Der var kun et håndklæde og et kaffekrus på værelset, selvom vi tjekkede to personer ind. Vi fik dog leveret et ekstra efter henvendelse til receptionen.

    Anmeldt: 10. april 2018 Overnattede: april 2018
    Anette Danmark
  • Zubarah Hotel

    Doha, Qatar

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,2
    • Den positive del af anmeldelsen

      Det er flot sted, og personalet er meget venlig.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Morgenmaden er ikke buffet, og der kunne vælges i mellem 2 typer morgenmad

    Anmeldt: 7. august 2018 Overnattede: august 2018
    Rune Danmark
  • Kingsgate Hotel Doha

    Doha, Qatar

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,1
    • Den positive del af anmeldelsen

      Super beliggenhed og venligt personale!

    Anmeldt: 13. august 2018 Overnattede: august 2018
    Mai Danmark
  • Doha Dynasty Hotel

    Doha, Qatar

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 6,8
    • Den positive del af anmeldelsen

      Sengen var behagelig

    • Den negative del af anmeldelsen

      Udsigt mod mur. Værelserne var ikke vedsiden af hinanden med resten af familien.

    Anmeldt: 17. juli 2018 Overnattede: juli 2018
    Anonym Danmark

Hoteller i Qatar med gode anmeldelser

  • Four Seasons Hotel Doha

    Doha, Qatar

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,9
    • Den positive del af anmeldelsen

      Kombinationen af gode værelser,rigtigt gode restauranter og en god strand gør dette hotel til det bedste i Doha.

    Anmeldt: 8. maj 2017 Overnattede: maj 2017
    Anonym Storbritannien