Ubytování Lety Pronájem aut Letištní taxi

Seychely Recenze hotelů od skutečných hostů

Nové recenze ubytování na Seychelách

  • Coquillage Apartments

    Anse Possession, Seychely

    Průměrné hodnocení: 8,5
    • Pozitivní část hodnocení

      Lokalita. Blízko obchody dobře zasobene

    • Negativní část hodnocení

      Velmi špatné matrace(postele).Komáři.

    Hodnocení napsáno: 7. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Ivo Česká republika
  • Savoy Seychelles Resort & Spa

    Beau Vallon, Seychely

    Průměrné hodnocení: 8,4
    • Pozitivní část hodnocení

      Nic

    • Negativní část hodnocení

      Diskotéka do 1 hodiny v noci, přímo pod pokojem, který se celý otřásal, noc hrůzy s otřesnými písněmi. Personál s tím ni nedělal ani přes mou stížnost. Již nikdy více.

    Hodnocení napsáno: 16. srpna 2018 Termínem pobytu byl srpen 2018
    Jan Česká republika
  • Pieds dans L'eau

    Anse Royale, Seychely

    Průměrné hodnocení: 8,5
    • Pozitivní část hodnocení

      Super

    Hodnocení napsáno: 16. srpna 2018 Termínem pobytu byl červenec 2018
    Jan Česká republika
  • The H Resort Beau Vallon Beach

    Beau Vallon, Seychely

    Průměrné hodnocení: 9
    • Pozitivní část hodnocení

      Super

    Hodnocení napsáno: 16. srpna 2018 Termínem pobytu byl srpen 2018
    Jan Česká republika
  • Chalet Bamboo Vert

    La Digue, Seychely

    Průměrné hodnocení: 8,4
    • Pozitivní část hodnocení

      Výborné jídlo,snídaně i večeře o 3 chodech(doporučuji),velice příjemný personál.Superior chaty jsou krásné

    • Negativní část hodnocení

      Standartní chatky nic moc.Diky tomu ,že nám nešla klimatizace jsme byli hned druhý den přesunuti do chaty Superior a te nelze nic vytknout.Informace předem že se platí veškeré pití u večeře chybí. Často je slyšet v noci štěkot psů. (Špunty do uší)😀

    Hodnocení napsáno: 5. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Ivo Česká republika
  • Little Bawa Villa

    Anse Boileau, Seychely

    Průměrné hodnocení: 8,2
    • Pozitivní část hodnocení

      vila je velká, prostorná

    • Negativní část hodnocení

      pláž u vily je nevhodná ke koupání silnice pod vilou je velmi rušná předání klíčů při odjezdu i po časové dohodě neproběhlo, nikdo se nedostavil.

    Hodnocení napsáno: 9. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Jaroslava Česká republika
  • Moulin Kann Villas

    Mahe, Seychely

    Průměrné hodnocení: 8,9
    • Pozitivní část hodnocení

      Perfektní ubytování pro páreček. Vilky jsou samostatné, přesně jak na fotkách. Bazén je velká přednost, čistý a udržovaný, vzhledem k umístění je možná koupačka i na Evu a Adama, teda pokud si tam rychle zalezete, páč kolem vily se denně pohybuje zahradník a údržbář v jedné osobě :-) Vila poskytuje veškeré pohodlí, kuchyň je velmi dobře vybavená, od varné konvice, přes toustovač, topinkovač, nádobí ..aj. Připojení na wifi - vynikající kvalita. Paní na úklid vilky docházela denně, velmi milá a usměvavá. Protože je vilka položena trochu výš nad úrovní oceánu, hukot vody je slyšet pořád, ale to jen doplňovalo tu romantiku na ostrově. Při zavřeném okně není nic slyšet. Pláž je jen co by kamenem dohodil, velmi krásná a hlavně prázdná, prostě máte pocit, že jste na opuštěném ostrově a užíváte si tu pohodu a klid.

    • Negativní část hodnocení

      Malá připomínka k filtraci bazénu.... čerpadlo dělá hluk, je umístěno asi přímo pod ložnicí, bylo by vhodné, kdyby jej údržba zapínala, trochu později než v 7:00-7:30 ráno. Tohle nám po ránu bylo nepříjemné. Bohužel, než se zase klučík z údržby objevil, tak jsme byli po snídani, spokojení v bazénu a na čerpadlo už jsme zapomněli :-D

    Hodnocení napsáno: 19. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Jarmila Rakousko
  • Devon Residence

    Au Cap, Seychely

    Průměrné hodnocení: 9,3
    • Pozitivní část hodnocení

      Super personál. Vždy čisto, krásný výhled na oceán.

    • Negativní část hodnocení

      Přístupová cesta do opravdu prudkého kopce. Vhodné pro sportovně založené cestovatele nebo pro auto.

    Hodnocení napsáno: 5. října 2018 Termínem pobytu byl říjen 2018
    Anonym Česká republika
  • Villa Chez Batista

    Takamaka, Seychely

    Průměrné hodnocení: 7,6
    • Pozitivní část hodnocení

      Pokoj Mini suite s venkovní výřivkou je úžasný. Dokonalé výhledy, příjemný personál skvělá lokace

    Hodnocení napsáno: 25. srpna 2018 Termínem pobytu byl srpen 2018
    Anonym Omán

Dobře hodnocené hotely na Seychelách s recenzemi v češtině

  • Coral Strand Smart Choice

    Beau Vallon, Seychely

    Průměrné hodnocení: 7,8
    • Pozitivní část hodnocení

      Chutnala. Postele pohodlné.

    • Negativní část hodnocení

      Čistota a "ochota" personálu.

    Hodnocení napsáno: 5. dubna 2017 Termínem pobytu byl březen 2017
    Petra Česká republika

Dobře hodnocené hotely na Seychelách

  • Exotic Guest House

    Anse Possession, Seychely

    Průměrné hodnocení: 9,6
    • Pozitivní část hodnocení

      Nádherný, moderní, prostorný , čistý apartmán. Úžasný výhled z velké terasy. Výborné vybavení kuchyně. Po příjezdu džus, voda, mléko v lednici. K dispozici čaj , cukr. Do obchodu i na pláž max. 10 min. chůze. Doporučuji půjčit auto u majitele apartmánu - velmi dobrá cena.

    • Negativní část hodnocení

      Vše bylo vynikající.

    Hodnocení napsáno: 30. listopadu 2016 Termínem pobytu byl listopad 2016
    Jaroslav Česká republika
  • Grace Self Catering

    Anse aux Pins, Seychely

    Průměrné hodnocení: 9,8
    • Pozitivní část hodnocení

      Moc děkujeme Rodymu a jeho rodině za úžasný pobyt. Ubytování u nich v apartmánu bylo perfektní. Všichni jsou moc milý, vstřícný a ochotní pomoci. Připravili pro nás i několikrát večeři a vzali nás jen tak na výlet :-). Chovali se k nám jako k rodině. Ubytování je perfektně čisté, vše je nové. Nabízejí krásné dva apartmány. Každý má dvě ložnice a dvě koupelny. Krásný výhled na moře a na východ slunce. Doporučuji mít v tomto ubytování auto. I když to není moc daleko k pláži, auto se hodí. Je to rychlejší a můžete cestovat a objevovat různé pláže na ostrově. Moc se nám líbilo a ještě jednou moc děkujeme. Markéta s rodinou

    Hodnocení napsáno: 10. dubna 2017 Termínem pobytu byl březen 2017
    Markéta Česká republika