Smještaj Letovi Najam auta Taksi iz/do zračne luke

Švedska Recenzije hotela stvarnih gostiju

Nedavne recenzije hotela u Švedskoj

  • Connect Hotel City

    Stockholm, Švedska

    Prosječna ocjena gostiju: 7,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Veličina šibe i blizina centru.

    Datum recenzije: 9. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Mario Hrvatska
  • Best Western Malmo Arena Hotel

    Malmö, Švedska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,3
    • Pozitivni dio recenzije

      Kvalitetan doručak.

    • Negativni dio recenzije

      Nedovoljno parking mjesta.

    Datum recenzije: 5. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Mario Hrvatska
  • Hotel Micro

    Stockholm, Švedska

    Prosječna ocjena gostiju: 7,9
    • Pozitivni dio recenzije

      lokacija

    • Negativni dio recenzije

      soba koja je premalena

    Datum recenzije: 27. srpnja 2018. Boravak: srpanj 2018.
    SABAHETA Bosna i Hercegovina
  • Best Western and hotel

    Stockholm, Švedska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,2
    • Pozitivni dio recenzije

      Udoban krevet, lokacija, dostupnost pješke svim najznačajnijim znamenitostima u gradu i atrakcijama, ugodna mirna soba,vrlo ljubazno osoblje posebno Ivana

    • Negativni dio recenzije

      sve je bilo OK možda dodatni prijedlog za super doručak: svježe sezonsko i orašasto voće, bez laktozni jogurt,

    Datum recenzije: 27. srpnja 2018. Boravak: lipanj 2018.
    Nina Hrvatska
  • Hotel C Stockholm

    Stockholm, Švedska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,4
    • Pozitivni dio recenzije

      Hotel je odlično lociran u samom centru Stockholma, sve vam je blizu. Na svakom spratu imate mogućnost da koristite vodu za piće i led iz automata. Doručak je fantastičan.

    • Negativni dio recenzije

      x

    Datum recenzije: 30. srpnja 2018. Boravak: srpanj 2018.
    Vesna Srbija
  • Radisson Blu Waterfront Hotel, Stockholm

    Stockholm, Švedska

    Prosječna ocjena gostiju: 9
    • Pozitivni dio recenzije

      Odlična lokacija hotela. Bogat doručak. Osoblje ljubazno i susretljivo. Na šanku pored recepcije uvijek je na raspolaganju aromatizirana voda i švedski keksići. Odlično nakon dana ispunjenog aktivnostima. Ponuđen i late check-out do 15 sati!

    • Negativni dio recenzije

      Mekani madraci. Iako je prilikom rezervacije zatražena opcija 2 odvojena kreveta, dobili smo bračni.

    Datum recenzije: 7. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    TATJANA Hrvatska
  • Birka Hostel

    Stockholm, Švedska

    Prosječna ocjena gostiju: 7,5
    • Pozitivni dio recenzije

      Smještaj i lokacija su vrhunski.

    • Negativni dio recenzije

      Zbog kašnjenje aviona stigli smo kasnije , nismo dobili šifru da možemo doći do ključa sobe, nije bilo nikoga u to vrijeme na recepciji.

    Datum recenzije: 8. kolovoza 2018. Boravak: srpanj 2018.
    ANĐELKA Hrvatska
  • Scandic Continental

    Stockholm, Švedska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,7
    • Pozitivni dio recenzije

      Lokacija

    • Negativni dio recenzije

      Mnogo toga

    Datum recenzije: 9. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    stojan Srbija
  • First Hotel Mortensen

    Malmö, Švedska

    Prosječna ocjena gostiju: 8
    • Pozitivni dio recenzije

      polozaj hotela, brzo i jednostavno smo dosli do hotela.

    • Negativni dio recenzije

      soba bez prozora!

    Datum recenzije: 9. kolovoza 2018. Boravak: srpanj 2018.
    tarita Hrvatska
  • First Hotel Norrtull

    Stockholm, Švedska

    Prosječna ocjena gostiju: 7,6
    • Pozitivni dio recenzije

      atmosfera u hotelu, osoblje!

    • Negativni dio recenzije

      tesko smo dosli do hotela, nije nam bilo jasno kako javnim prijevozom doci do hotela tako da smo se malo gubili ali uspjeli smo. potrebna su jasnija uputstva, koji broj busa, odakle nesto u tom smjeru. nema veze s hotelom ali mi se ne svida sto u stocholm passu nije ukljucen javni prijevoz! to mi je bilo najgoreee!!!

    Datum recenzije: 9. kolovoza 2018. Boravak: srpanj 2018.
    tarita Hrvatska

Hoteli u Švedskoj koje su visoko ocijenili gosti koji govore hrvatski

  • First Hotel Fridhemsplan

    Stockholm, Švedska

    Prosječna ocjena gostiju: 7,6
    • Pozitivni dio recenzije

      Uredno, čisto, udobno i novo. Lokacija više nego zadovoljavajuća.

    • Negativni dio recenzije

      Gužva na recepciji.

    Datum recenzije: 10. listopada 2016. Boravak: listopad 2016.
    BaTT Hrvatska
  • Motel L

    Stockholm, Švedska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,7
    • Pozitivni dio recenzije

      Doručak je bio prefin. Pozicija hotela je odlična i sve je jako čisto i lijepo uređeno.

    Datum recenzije: 25. listopada 2016. Boravak: listopad 2016.
    ana Hrvatska
  • Park Inn by Radisson Solna

    Solna, Švedska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,1
    • Pozitivni dio recenzije

      Doručak je bio izvrstan, a osoblje vrlo stručno i gostoljubivo.

    Datum recenzije: 2. svibnja 2017. Boravak: svibanj 2017.
    Mirjana Hrvatska