Allotjament Vols Vol + Hotel Lloguer de cotxes Taxis a l'aeroport

Singapur Opinions d'hotels de clients reals

Opinions d'hotels recents a Singapur

  • M Social Singapore

    Singapur, Singapur

    Puntuació mitjana: 8,3
    • Part positiva del comentari

      Esmorzar prou bé! Un munt de robots i gadgets pululen per l’hotel. Fent-lo molt “curiós”

    • Part negativa del comentari

      Habitació un pel petita. Pica del lavabo dins dormitori... es fa estrany. Però ben resolt.

    Escrit el 27 de agost de 2018 S'hi va allotjar el Agost de 2018
    oriol Espanya
  • Oasia Hotel Downtown, Singapore by Far East Hospitality

    Singapur, Singapur

    Puntuació mitjana: 9
    • Part positiva del comentari

      Molt net, bona relació qualitat-preu per ser Singapur. Et deixen un mòbil per moure’t per la ciutat i és molt útil. Personal molt agradable.

    • Part negativa del comentari

      Una mica allunyat del centre de la ciutat tot i estar a prop de Chinatown però està ben comunicat. Esmorzar car.

    Escrit el 28 de agost de 2018 S'hi va allotjar el Agost de 2018
    ALBA Espanya
  • Destination Singapore Beach Road

    Singapur, Singapur

    Puntuació mitjana: 8
    • Part positiva del comentari

      L'esmorzar força bé

    • Part negativa del comentari

      Els llençols estaven bruts

    Escrit el 14 de setembre de 2018 S'hi va allotjar el Setembre de 2018
    Mayra Espanya
  • Village Hotel Changi by Far East Hospitality

    Singapur, Singapur

    Puntuació mitjana: 8,1
    • Part positiva del comentari

      Tot. Vam arribar d un vol molt llarg i a les vuit ja teniem l habitació preparada i això que el check in era a les 14h

    Escrit el 1 de setembre de 2018 S'hi va allotjar el Agost de 2018
    RICARD Espanya
  • Home Suite View Hotel

    Singapur, Singapur

    Puntuació mitjana: 6,4
    • Part positiva del comentari

      Ben situat, a zona popular amb molts restaurants econòmics. Lluny del centre comercial i de negocis.

    • Part negativa del comentari

      Habitació petita. Bany amb banyera escrostonada i pèls al desguàs. Moqueta bruta.

    Escrit el 3 de setembre de 2018 S'hi va allotjar el Setembre de 2018
    Teresa Espanya
  • Capsule Pod Boutique Hostel

    Singapur, Singapur

    Puntuació mitjana: 8,8
    • Part positiva del comentari

      El personal increïblement eficaç i atent, em van ajudar moltíssim en tot. Ubicació molt bona, prop de l'estació de metro Chinatown. Opció ideal per viatgers solitaris o motxilers.

    Escrit el 20 de setembre de 2018 S'hi va allotjar el Setembre de 2018
    Francisco Andorra
  • Opinions recents de les ciutats més destacades a Singapur

  • Oxley Hotel 88

    Singapur, Singapur

    Puntuació mitjana: 6,3
    • Part positiva del comentari

      .

    • Part negativa del comentari

      .

    Escrit el 22 de setembre de 2018 S'hi va allotjar el Setembre de 2018
    Carolina Espanya
  • Value Hotel Balestier

    Singapur, Singapur

    Puntuació mitjana: 7
    • Part positiva del comentari

      .

    • Part negativa del comentari

      .

    Escrit el 22 de setembre de 2018 S'hi va allotjar el Setembre de 2018
    Carolina Espanya
  • MET A Space Pod @ Chinatown

    Singapur, Singapur

    Puntuació mitjana: 8,5
    • Part positiva del comentari

      Ubicació.

    • Part negativa del comentari

      L'esmorzar era inexistent. Vam voler esmorzar a les 9h del matí i no quedàven plats ni tasses netes.

    Escrit el 3 de setembre de 2018 S'hi va allotjar el Agost de 2018
    Anònim Espanya