Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe

Singapur Opinie o hotelach napisane przez prawdziwych Gości

Ostatnie opinie o hotelach w Singapurze

  • InterContinental Singapore

    Singapur, Singapur

    Średnia ocena: 9
    • Pozytywna część opinii

      Zgodnie z prośbą otrzymaliśmy dwa duże pokoje łączone z bardzo wygodnymi łóżkami , śniadania były urozmaicone i smaczne, personel miły i uczynny, basen mały, ale czyściutki i zadbany. Hotel położony jest w nie najlepszej, ale dobrej lokalizacji

    • Negatywna część opinii

      Płatna kawa i herbata w saszetkach w pokoju. Nie spotkaliśmy się wcześniej z taką praktyka w hotelach tej klasy

    Ocena dodana: 19 sierpnia 2018 Pobyt: Sierpień 2018
    Joanna Polska
  • Galaxy Pods @ Chinatown

    Singapur, Singapur

    Średnia ocena: 7,8
    • Pozytywna część opinii

      Przemiła obsługa, zadbane kabiny, dobre śniadania i boska lokalizacja.

    • Negatywna część opinii

      Łazienki były delikatnie przerażajace. Wysoka osoba lub kręcąca się może mieć problem ze spaniem w kabinie. Natomiast jest to super przygoda.

    Ocena dodana: 18 sierpnia 2018 Pobyt: Sierpień 2018
    Sylwia Polska
  • Royal Plaza on Scotts

    Singapur, Singapur

    Średnia ocena: 8,5
    • Pozytywna część opinii

      Wszystko idealnie

    Ocena dodana: 18 sierpnia 2018 Pobyt: Sierpień 2018
    Barbara Polska
  • Pan Pacific Singapore

    Singapur, Singapur

    Średnia ocena: 9
    • Pozytywna część opinii

      Świetna turystycznie lokalizacja, Dobre jedzenie, zwłaszcza w lobby. Do mariny 5 min. spacerem, z hotelu wchodzi się do bezpośrednio do centrum handlowego.

    • Negatywna część opinii

      Część basenowa za mała do tak dużego hotelu i niezbyt urokliwa. Mało leżaków, ale o dziwo duża rotacja i można znaleźć miejsce, głębokość basenu 1,2 m, dodatkowo czuć zapachy z kuchni. Pokoje już trochę zużyte.

    Ocena dodana: 16 sierpnia 2018 Pobyt: Sierpień 2018
    Ewa Polska
  • Four Points by Sheraton Singapore, Riverview

    Singapur, Singapur

    Średnia ocena: 8,5
    • Pozytywna część opinii

      Sniadania dobre, bardzo szybka obsługa, uprzejma i uczynna

    • Negatywna część opinii

      Meni śniadaniowe mogłoby być bardziej europejskie

    Ocena dodana: 14 sierpnia 2018 Pobyt: Sierpień 2018
    Tadeusz Polska
  • Fraser Place Robertson Walk Singapore

    Singapur, Singapur

    Średnia ocena: 8,8
    • Pozytywna część opinii

      Wszystko w należytym porządku

    Ocena dodana: 14 sierpnia 2018 Pobyt: Sierpień 2018
    Fredh1 Polska
  • Ostatnie opinie o najwyżej ocenianych miastach w Singapurze

  • Destination Singapore Beach Road

    Singapur, Singapur

    Średnia ocena: 8
    • Pozytywna część opinii

      Bardzo miła obsługa, mimo iż nie można odwołać rezerwacji bez problemu zgodzili sie na skrócenie pobytu bez dodatkowych kosztów. Możliwość przechowania bagażu oraz skorzystania z basenu, prysznica mimo że skonczyła sie juz nasza doba hotelowa. Fajny basen na dachu (15 piętro) z widokiem na centrum. Dobra lokalizacja - pieszo można dojść do centrum. Naprzeciw pawilon gastronomiczny.

    Ocena dodana: 15 sierpnia 2018 Pobyt: Sierpień 2018
    Grzegorz Polska
  • Hotel 81 Premier Star

    Singapur, Singapur

    Średnia ocena: 7,6
    • Pozytywna część opinii

      klima nie "dmuch" bezpośrednio na łóżko, sprzątany codziennie pokój.

    • Negatywna część opinii

      mała łazienka, mrówki w pokoju

    Ocena dodana: 15 sierpnia 2018 Pobyt: Sierpień 2018
    Adam Polska
  • Village Hotel Katong by Far East Hospitality

    Singapur, Singapur

    Średnia ocena: 8,6
    • Pozytywna część opinii

      Pokój czysty, przestronny. W okolicy galerie i restauracje. W hotelu dość duży sklep spożywczy.

    • Negatywna część opinii

      Drogie śniadania wiec nie korzystaliśmy. Lokalizacja trochę daleko ok 30 min autobusem od centrum. Brak metra.

    Ocena dodana: 16 sierpnia 2018 Pobyt: Sierpień 2018
    Anna Polska
  • Hotel Classic by Venue

    Singapur, Singapur

    Nie ma jeszcze opinii o tym obiekcie
    • Pozytywna część opinii

      Czysto, nowy hotel

    • Negatywna część opinii

      Bardzo mały pokój, nie można było rozłożyć walizki

    Ocena dodana: 20 sierpnia 2018 Pobyt: Sierpień 2018
    Anonimowy Polska

Hotele w Singapurze wysoko oceniane przez Gości posługujących się językiem polskim.

  • Hotel Mono

    Singapur, Singapur

    Średnia ocena: 8,4
    • Pozytywna część opinii

      Super lokalizacja, 3 minuty od stacji metra Chinatown. Hotel ma świetny design, jest nowy, czysty i bardzo wygodny. Internet działał bardzo dobrze.

    • Negatywna część opinii

      Brak uwag.

    Ocena dodana: 22 kwietnia 2017 Pobyt: Kwiecień 2017
    adam.s91 Polska
  • Hotel 81 Premier Hollywood

    Singapur, Singapur

    Średnia ocena: 7
    • Pozytywna część opinii

      Ogólnie przyzwoity hotel, ale bez szału.

    • Negatywna część opinii

      Bardzo małe pokoje i równie małe łóżka

    Ocena dodana: 22 października 2016 Pobyt: Wrzesień 2016
    Cezary Polska
  • Hotel 81 Gold

    Singapur, Singapur

    Średnia ocena: 7,5
    • Pozytywna część opinii

      Darmowy transfer z i na lotnisko, najlepiej zadzwonić z lotniskowej informacji do hotelu. Od centrum miasta daleko, są markety zaraz obok. Pokoje duże, wifi i klima działa jak należy, jednak warto by było je odświeżyć, za to czysto i komfortowo. Śniadania obfite, szwedzki stół, są nawet wędliny i ser jednak nie mi oceniać smak. Polecam przy przesiadce.

    • Negatywna część opinii

      Odświeżyć pokoje.

    Ocena dodana: 6 kwietnia 2017 Pobyt: Marzec 2017
    Radosław Polska

Hotele w Singapurze wysoko oceniane przez wszystkich Gości

  • The Ritz-Carlton, Millenia Singapore

    Singapur, Singapur

    Średnia ocena: 9,1
    • Pozytywna część opinii

      Fantastyczny hotel. Nic dodać, nic ująć. Wart swojej ceny. Byłem tam z żoną na osatni dzień podróży poślubnej i jak personel sie o tym dowiedział to nam przygotowali kartkę z gratulacjami i specjalny poczęstunek w pokoju. Oprócz tego niesamowite widoki i piękne pokoje.

    • Negatywna część opinii

      Wszystko nam się podobało.

    Ocena dodana: 23 sierpnia 2016 Pobyt: Sierpień 2016
    Alexander Polska
  • The Fullerton Bay Hotel Singapore

    Singapur, Singapur

    Średnia ocena: 9,4
    • Pozytywna część opinii

      Fantastyczna architektura, piękne widoki, bardzo dobra kuchnia, bardzo wygodne luzko, piękny bar i basen na dachu hotelu!!!

    Ocena dodana: 19 października 2016 Pobyt: Październik 2016
    Justyna Polska
  • InterContinental Singapore

    Singapur, Singapur

    Średnia ocena: 9
    • Pozytywna część opinii

      Świetna lokalizacja. Komfortowy pokój. Ciekawy lobby bar.

    • Negatywna część opinii

      Powolny personel (ale nie był to wielki problem).

    Ocena dodana: 12 listopada 2016 Pobyt: Listopad 2016
    MaciekT Polska
  • Four Seasons Hotel Singapore

    Singapur, Singapur

    Średnia ocena: 9,2
    • Pozytywna część opinii

      Doskonałe śniadania, świetne menu room service, rewelacyjny basen na dachu, obsługa na najwyższym poziomie (recepcja, bell man)

    • Negatywna część opinii

      Nie było takiej rzeczy

    Ocena dodana: 15 listopada 2016 Pobyt: Październik 2016
    Mariusz Polska
  • Oasia Hotel Downtown, Singapore by Far East Hospitality

    Singapur, Singapur

    Średnia ocena: 9
    • Pozytywna część opinii

      Doskonała lokalizacja hotelu, stacja metra kilka kroków od wejścia do hotelu.

    Ocena dodana: 23 lutego 2017 Pobyt: Luty 2017
    Adam Polska
  • Treetops Executive Residences

    Singapur, Singapur

    Średnia ocena: 9,1
    • Pozytywna część opinii

      Bardzo komfortowe pokoje. Kompletne wyposażenie. Super atrakcyjne położenie. Duże wsparcie personelu hotelowego, choć nie wszyscy mówią dobrze po angielsku.

    • Negatywna część opinii

      Najsłabszą stroną hotelu są śniadania: bardzo mało urozmaicone, skromne - w efekcie moje dzieci nie bardzo miały co jeść.

    Ocena dodana: 27 lutego 2017 Pobyt: Luty 2017
    Pawel Polska
  • Cube Boutique Capsule Hotel @ Chinatown

    Singapur, Singapur

    Średnia ocena: 8,9
    • Pozytywna część opinii

      Czysto, pomocny personel. Dobra lokalizacja.

    • Negatywna część opinii

      Lokalizacja łazienek- trzeba przejść przez bar/recepcję

    Ocena dodana: 28 lutego 2017 Pobyt: Luty 2017
    Katarzyna Polska