Pobyty Lety Pronájem aut Aktivity Letištní taxi
  1. Hodnocení hotelů domovská stránka
  2. Slovensko hodnocení hotelů

Slovensko Recenze hotelů od skutečných hostů

Nové recenze ubytování na Slovensku

  • Aphrodite Palace

    Rajecké Teplice, Slovensko

    Průměrné hodnocení: 9,1
    • Pozitivní část hodnocení

      Je to ideální destinace pro výlety za poznáním Žilinského kraje, neboť není nic lepšího než se po celodenním výletu naložit do vyhřátého bazénu s masážními lehátky. Velké množství bazénů a saun, velmi pěkně aranžováno za použití kvalitních materiálů (žádné napodobeniny). Propojení hotelu s areálem termálních lázní nadzemní proskleným průchodem také nemá chybu. Žádné převlékání, v županu přímo z pokoje až do bazénu. Velký výběr kvalitních jídel formou švédského stolu, luxusní restaurace. Personál hotelu byl ochotný - nebyl problém vyměnit velikost županu, dodat ještě jeden polštář pod hlavu, atd.

    • Negativní část hodnocení

      Rajecké Teplice jsou malinká dědinka a večer není moc kam jít. Ale i to se pomalu mění a na každém kroku je vidět, že se buduje promenáda a zvelebuje se okolí lázní. Co mi však vadilo hodně, byla obsluha v restauraci. Restaurace luxusní, ale personál katastrofální. K večeři nejsou k dispozici nápoje formou samoobsluhy a je nutné si je tedy objednat. Za celý týdenní pobyt se mi to podařilo jen dvakrát. Personál se soustředil pouze na úklid stolů po odcházejících hostech a na upozorňování nereagoval. Také se mi zdálo, že na celou restauraci byly pouze 2-3 profesionální vrchní a zbytek byly brigádníci, nebo učni. Odpovídalo by tomu i to, že jsme byly 2x svědky vyklopení jídla hostům za krk v našem bezprostředním okolí. Kromě toho u takové restaurace bych očekával uvedení hostů k volnému stolu. Několikrát se nám stalo, že jsme bloumali po restauraci a hledali volné místo, které nebylo a tak jsme museli čekat na jeho uvolnění. Zkráceně řečeno - nedostatek personálu v restauraci, nezvládali to. Toto byl ale jediný šrám na jinak bezvadném pobytu v hotelu.

    Hodnocení napsáno: 24. října 2020 Termínem pobytu byl srpen 2020
    Bronislav Česká republika
  • Apartmany Holiday Tatralandia

    Liptovský Mikuláš, Slovensko

    Průměrné hodnocení: 8,3
    • Pozitivní část hodnocení

      Výborné ubytování, vynikající snídaně i večeře, blízko aquaparku-Tatralandia, krásná příroda, soukromí, cedulky s pokyny po celé chatě naprosto výborný nápad, venkovní kino v párty stanu, bowling, X-BOX, herna pro děti, velké parkoviště.

    • Negativní část hodnocení

      Protože jsme měli zakoupené vstupy do aquaparku Tatralandia přes GOPAS, nemohli jsme přejít z hotelu přímo do aquaparku, ale museli jsme celý areál obcházet pěšky.

    Hodnocení napsáno: 25. října 2020 Termínem pobytu byl srpen 2020
    Martina Česká republika
  • Holiday Home Kamienok

    Liptovský Mikuláš, Slovensko

    Průměrné hodnocení: 9,8
    • Pozitivní část hodnocení

      Vybení domečku předčilo běžnou výbavu, nechyběla ani pračka, sušička, žehlička, plně vybavená kuchyň. Cítili jsme se jako doma a pan majitel byl moc příjemný, určitě opět rádi využijeme.

    Hodnocení napsáno: 22. října 2020 Termínem pobytu byl září 2020
    Veronika Česká republika
  • Hotel Dom techniky

    Žilina, Slovensko

    Průměrné hodnocení: 7,3
    • Pozitivní část hodnocení

      I na skromné přespání jednu nic je to velký nestandard, jen pro velmi skomné hosty.

    • Negativní část hodnocení

      Na konci oktobra se netopilo. Naštěstí byl na pokoji el. Přímotop. I tak bylo v noci chladno. V koupelně tekla jen studena voda, i ve sprše. :-( V TV zadné programy, kromě zrnění. WiFi heslo není na pokoji, musel jsem poslat zprávu s dotazem.

    Hodnocení napsáno: 22. října 2020 Termínem pobytu byl říjen 2020
    Martin Česká republika
  • Apartman All-in

    Banská Bystrica, Slovensko

    Průměrné hodnocení: 9,6
    • Pozitivní část hodnocení

      Skvělá a rychlá komunikace s majiteli apartmánu. Výborná vybavenost i čistota.

    • Negativní část hodnocení

      Problém bylo pouze parkování. Typické parkování na sídlišti...

    Hodnocení napsáno: 29. října 2020 Termínem pobytu byl říjen 2020
    Tereza Česká republika
  • Hotel Deluxe

    Nitra, Slovensko

    Průměrné hodnocení: 8,2
    • Pozitivní část hodnocení

      Utulné čisté pokoje, ochotný personál.

    • Negativní část hodnocení

      Hluk z ulice. Slabší snídaně.

    Hodnocení napsáno: 22. října 2020 Termínem pobytu byl říjen 2020
    Martin Česká republika
  • Hotel Diana

    Nové Mesto nad Váhom, Slovensko

    Průměrné hodnocení: 8,3
    • Pozitivní část hodnocení

      Snídaně chutné. Ochotné recepční.

    • Negativní část hodnocení

      V hotelu bylo poměrně hlučno - hlučný pozdní noční návrat hostů hotelu na sousední pokoje, horší protihluková izolace pokojů. Snídaně - vázlo doplňování švédských stolů, bylo potřeba si říkat o pečivo, máslo apod.

    Hodnocení napsáno: 21. října 2020 Termínem pobytu byl září 2020
    Iveta Česká republika
  • Hotel Crocus

    Štrbské Pleso, Slovensko

    Průměrné hodnocení: 8,8
    • Pozitivní část hodnocení

      snídaně vynikající

    Hodnocení napsáno: 26. října 2020 Termínem pobytu byl září 2020
    Pavla Česká republika
  • Petit Dependance

    Bratislava, Slovensko

    Průměrné hodnocení: 8,1
    • Pozitivní část hodnocení

      Velmi milá paní recepční při příjezdu, atmosféra cihlového domu.

    • Negativní část hodnocení

      Venku bylo místy 8 stupňů Celsia, a přesto celý víkend topení nefungovalo. Zřejmě dědictví komunismu zvané centrálně dálkově řízené topení. Zapnulo se až ráno v den odjezdu, to bylo trochu pozdě. Kvůli zimě jsem obě noci nemohl spát, a tak jsem se o 20 minut zpozdil s odevzdáním klíče v den odjezdu. To se asi ještě nikomu nestalo, protože pan recepční už si pro mě bez zavolání přišel a velmi nepříjemným tónem mi oznámil, že v 11 hodin měl být klíč na recepci. Takto se prostě se zákazníkem v žádném případě nejedná! Vůbec ho nezajímalo, jaký jsem měl v místě pobyt. Někdy stačí 10 vteřin kontaktu, aby bylo jasné, že u vás už nikdy! Na takovou sprostotu a neprofesionalitu si nehodlám zvykat. Vím, že nejste pětihvězdičkový hotel, ale elementární slušnost je při kontaktu s lidmi nutnost. Bez toho to nemá smysl dělat. Sbohem!

    Hodnocení napsáno: 21. října 2020 Termínem pobytu byl září 2020
    Anonym Německo
  • Hotel SOREA URÁN

    Tatranská Lomnica, Slovensko

    Průměrné hodnocení: 8,5
    • Pozitivní část hodnocení

      Poloha hotela,výhľad, jedlo

    Hodnocení napsáno: 21. října 2020 Termínem pobytu byl září 2020
    Anonym Slovensko

Dobře hodnocené hotely na Slovensku s recenzemi v češtině

  • Apartmán pri zámočku

    Bešeňová, Slovensko

    Průměrné hodnocení: 9,4
    • Pozitivní část hodnocení

      Líbila se mi lokalita, ubytování, skvělý přístup a ochota majitelů.

    Hodnocení napsáno: 13. srpna 2019 Termínem pobytu byl srpen 2019
    Teodor Česká republika
  • Penzión Flámm

    Rajecké Teplice, Slovensko

    Průměrné hodnocení: 9,7
    • Pozitivní část hodnocení

      Lokalita super, v centru, všude blízko. Snídaně, i když to nebyl švédský stůl, výborná a vydatná. I ostatní jídlo, které jsme si objednali v restauraci bylo skvělé. Pivo originální a výborné, koupili jsme si i domů, jako dárek.

    • Negativní část hodnocení

      Možná by ještě na pokoji mohla být utěrka na hrníčky a skleničky, ale to jen fakt jen nepodstatný detail :-)

    Hodnocení napsáno: 6. srpna 2019 Termínem pobytu byl srpen 2019
    Šárka Česká republika
  • Chata Baba Yaga

    Ždiar, Slovensko

    Průměrné hodnocení: 9,7
    • Pozitivní část hodnocení

      Pokoje útulné (jako z pohádky), obsluha ochotná (nic nebyl problém), snídaně výborné (ideální představa chlapské snídaně) a pivo neznámé ale bez konkurenční (točené s péčí).................🙏🌞

    Hodnocení napsáno: 1. července 2019 Termínem pobytu byl červenec 2019
    Lenka Česká republika
  • Apartmán Tatiana

    Terchová, Slovensko

    Průměrné hodnocení: 9,9
    • Pozitivní část hodnocení

      skvělé ubytování, krásné, čisté ,upravené, - a hlavně super pani domácí ;-D

    Hodnocení napsáno: 1. července 2019 Termínem pobytu byl červen 2019
    Kateřina Česká republika

Dobře hodnocené hotely na Slovensku

  • Apartmán Tatiana

    Terchová, Slovensko

    Průměrné hodnocení: 9,9
    • Pozitivní část hodnocení

      skvělé ubytování, krásné, čisté ,upravené, - a hlavně super pani domácí ;-D

    Hodnocení napsáno: 1. července 2019 Termínem pobytu byl červen 2019
    Kateřina Česká republika