Ubytování Lety Pronájem aut Letištní taxi

Turecko Recenze hotelů od skutečných hostů

Nové recenze ubytování v Turecku

  • Fairmont Quasar Istanbul Hotel

    Istanbul, Turecko

    Průměrné hodnocení: 8,8
    • Pozitivní část hodnocení

      Hotel je novy, hezky vyhled s bazenu, super vyhled.

    • Negativní část hodnocení

      Vse super

    Hodnocení napsáno: 14. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Daniel Česká republika
  • Golden Rest Hotel

    Istanbul, Turecko

    Průměrné hodnocení: 8,3
    • Pozitivní část hodnocení

      Lokalita a cistota

    • Negativní část hodnocení

      Druhy den behem uklidu personal rozbil sklenene dvere me sprchy, kterou se po zbytek meho pobytu neobtezovali nahradit. Nebyt nedostatecne uklizenych strepu, tak jsem si osud techto dveri mohl pouze domyslet..

    Hodnocení napsáno: 11. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    David Česká republika
  • Caligo Apart Hotel

    Alanya, Turecko

    Průměrné hodnocení: 8,5
    • Pozitivní část hodnocení

      Lokalita a poměrně tiché místo. Skvělá restaurace v hotelu.

    • Negativní část hodnocení

      Malá zemětřesení a průměrná ajna personálu.

    Hodnocení napsáno: 16. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Ivan Česká republika
  • Kumluk Konak Hotel

    Istanbul, Turecko

    Průměrné hodnocení: 8,4
    • Pozitivní část hodnocení

      Pani recepčni byla velmi vstřičná , milá a svědomitá, ubytování bylo komfortní, čisté a přijemné. Vřele doporučji. ,Rádí se tam vrátíme.

    Hodnocení napsáno: 8. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Sevinj Česká republika
  • Ortakoy Princess Hotel

    Istanbul, Turecko

    Průměrné hodnocení: 5,8
    • Pozitivní část hodnocení

      Snídaně velmi dobrá , postel pohodlná, vyhled uzasny, bazen úžasný

    • Negativní část hodnocení

      Problem s klimou, anglicky mluvili jen na recepci a z oken vypadavaly šroubky

    Hodnocení napsáno: 9. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Michaela Česká republika
  • Polatdemir Hotel

    Istanbul, Turecko

    Průměrné hodnocení: 8,6
    • Pozitivní část hodnocení

      Snidane byla fajn, misto super

    • Negativní část hodnocení

      Privitala bych snidani s vyhledem na more. Ale to zde neni mozne.

    Hodnocení napsáno: 10. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Vladimira Česká republika
  • Akra Hotel

    Antalya, Turecko

    Průměrné hodnocení: 9
    • Pozitivní část hodnocení

      perfekne, bohata a velky vyber moc me to chutlano.

    Hodnocení napsáno: 11. září 2018 Termínem pobytu byl srpen 2018
    tranthuan Česká republika
  • Arife Sultan Hotel

    Istanbul, Turecko

    Průměrné hodnocení: 9
    • Pozitivní část hodnocení

      Menší příjemný hotel - výborná lokace, perfektní servis.

    Hodnocení napsáno: 13. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Michaela Česká republika
  • 150m2 Premium Appartement in Alanya Country Club ( Mahmutlar)

    Alanya, Turecko

    Zatím nejsou k dispozici žádná hodnocení
    • Pozitivní část hodnocení

      apartman super, velmi krásný komplex.

    • Negativní část hodnocení

      Měla jsem nejasnosti ohledně adresy, neboť na mapě se mi oběvila Alanye centrum,podle toho jem apartmán vybírala, ale skutečná adresa byl Mahmutlar, což je asi 15 km daleko,takže cestování do centra Alanye se taxikem dost prodraží.

    Hodnocení napsáno: 14. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Lucie Česká republika
  • Club Salima

    Beldibi, Turecko

    Průměrné hodnocení: 8
    • Pozitivní část hodnocení

      Ono když se napíše super, tak zde to platí dvojnásobně. Plážový servis zdarma (lehátka, osušky), denně možno měnit, ráno lehátka porovnané, vše pečlivě uklizené. Pool bar 10-24. Barmani fantastičtí, pozorní. Vše domestic pochopitelně v ceně. Široký výběr nealka, z alka gin, vodka, ouzo. Do drinků bohatě stačilo no a pochopitelně pivo. Co týká jídla, vše precizně připravené a velice chutné. Číšníci a kuchaři vysoce profesionální. Výběr takový, až oči přecházely. V tom samém gardu snídaně (denně čerstvě lisovaná pomerančová šťáva) i večeře- vždy grilovaná masa. Samozřejmě nehledejte vepřové. Moře čisté, do moře dlouhé molo. Bazény dva u sebe a dětské centrum s bazény, skluzavkou a tobogánem. Zábavy plno. Můžete střílet z luku, ze vzduchovky, hrát volejbal, házet šipky, atd... Večer v aréně vždy jiný program. Diskotéka na plážovém baru do 2 hod. Absolutně neruší již spící, je oddělena od ubytovací části. Ubytování špičkové- denně úklid+ nové ručníky a osušky. Jednopatrové vilky rozeseté po borovém lese. Všude čisto, zahradníci kmitají. Prostě a jednoduše to vyzkoušejte sami. Jen pozn. - nelekněte se - oblast Kemeru je absolutně ruská.

    • Negativní část hodnocení

      Stejná bolest téměř všude- na dobrá místa lehátek se s osuškou chodí už tak v 6,30 hod. Potom už se chytáte na vzdálenější pozice. Ale nad pláží je travnatá louka, kde jsou sprchy, takže pohoda.

    Hodnocení napsáno: 17. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Brendskej Česká republika

Dobře hodnocené hotely v Turecku s recenzemi v češtině

  • Dosso Dossi Hotels Old City

    Istanbul, Turecko

    Průměrné hodnocení: 9,1
    • Pozitivní část hodnocení

      Pohodlné postele, skvělé snídaně, dobře fungující WiFi i na pokoji. Nejlepší ale je vstřícnost celého personálu a poloha v centru.

    • Negativní část hodnocení

      Postele by mohly být větší.

    Hodnocení napsáno: 23. září 2016 Termínem pobytu byl září 2016
    Martin Česká republika
  • Niconya Port Suite&Hotel

    Istanbul, Turecko

    Průměrné hodnocení: 8,2
    • Pozitivní část hodnocení

      Příjemný recepční,čistý a útulný pokoj.Byli jsme velice spokojeni.Hotel je blízko stanice metra,dobrá dostupnost.

    Hodnocení napsáno: 22. listopadu 2016 Termínem pobytu byl říjen 2016
    Eva Česká republika
  • Delta Hotel Istanbul

    Istanbul, Turecko

    Průměrné hodnocení: 8