Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Taiwan Hotelbeoordelingen door echte gasten

Recente beoordelingen voor hotels in Taiwan

  • Marsu Xincheng B&B

    Xincheng, Taiwan

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Super aardige mensen met een super ontbijt....beetje teveel😀 Eten bij restaurant 168....ziet er niet uit maar erg lekker. Locatie ligt vlakbij park Taroko maar het centrum is gezelliger als je meer actie wil.

    Beoordeeld op: 18 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Richard Nederland
  • The Gaya Hotel

    Taitung-stad, Taiwan

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Super locatie met een leuke nightmarket om de hoek. Nieuw hotel met mooi zwembad op het dak.

    Beoordeeld op: 18 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Richard Nederland
  • He Sen Hostel

    Kenting, Taiwan

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Rustige locatie vlak bij de night market van Kenting - heerlijk ontbijt

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niets

    Beoordeeld op: 19 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Fam Nederland
  • Holo Hostel

    Taipei, Taiwan

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Het personeel was wel vriendelijk en begrepen dat wij weg wilden.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Het was erg vies. Schimmel in de badkamer. Bedden erg slecht.

    Beoordeeld op: 18 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Easp Nederland
  • Region Motel

    Lukang, Taiwan

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,2
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De gratis fietsen bij de accommodatie, waarmee je het oude gedeelte van Lukang kunt ontdekken (kort stukje fietsen). Het plaatsje is echt een aanrader! Lekkere bedden, goede douche.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Het viel ons wat rauw op ons dak dat wij pas om 18.00 uur konden inchecken, gelukkig mocht de auto wel op het terrein geparkeerd worden, zodat wij met de fietsen van de accommodatie die middag Lukang konden bezoeken. Daarnaast slecht ontbijt, er werd een broodje met koud ei op een vooraf afgesproken tijd voor je kamerdeur gelegd.

    Beoordeeld op: 18 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    jammer Nederland
  • Alishan Tea Homestay

    Leye, Taiwan

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,3
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Fijn verblijf gehad. Ontzettend vriendelijke en behulpzame eigenaars. Spreken vloeiend Engels dus communicatie was geen probleem, zij hielpen ons zelfs met de planning van onze reis met de ferry naar een klein eilandje Xiaoliuqiu en gaven handige tips over te nemen route naar beneden in verband met gevaar van vallend gesteente na hevige regen. Het ontbijt was een keuzemenu en goed verzorgd. Kamers eenvoudig, maar schoon en met goed werkende douche.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      niets, we kregen zelfs een upgrade naar een ruimere kamer omdat de accommodatie niet helemaal vol zat.

    Beoordeeld op: 18 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Willem Nederland
  • Fullon Hotel Fulong

    Gongliao, Taiwan

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Alles wat zich in het hotel (gebouw) bevond was uitstekend.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Rondom het hotel was het niet goed onderhouden voor die prijs. Een opfrissing is van toepassing.

    Beoordeeld op: 19 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Johan België
  • York Hotel

    Taipei, Taiwan

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Location

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Benauwde kamer, geen raam

    Beoordeeld op: 18 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Anoniem Nederland
  • Green World Grand NanJing

    Taipei, Taiwan

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Nette kamers, heerlijke bedden en luxe badkamer, dichtbij metro green line (hooguit 3 minuten lopen). Ontbijt meer gericht op Aziatische keuken, maar een omelet wordt op verzoek gemaakt. Het was de eerste dag van onze vakantie, wij kwamen wij heel vroeg aan, maar konden netjes omkleden in een ruimte en de bagage veilig achterlaten tot aan de check-in tijd.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      niets, behalve dat het in een zakencentrum ligt en er in de avond niet veel te beleven valt, slechts een paar restaurantjes, maar met de metro ben je overal heel snel.

    Beoordeeld op: 18 augustus 2018 Verbleven in juli 2018
    Anoniem Nederland
  • Howard Lake Resort Shihmen Dam

    Longtan, Taiwan

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,1
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Het geweldige uitzicht vanaf de kamer over het meer, een heerlijk en vooral groot zwembad waar wij na een reisdag heerlijk konden ontspannen. Ook heerlijke douche en bedden. Ligt wat verlaten, niet veel eetgelegenheden in de buurt, maar ben je met de auto, vind je er voldoende door hooguit 5 minuten naar het dichtstbijzijnde plaatsje te rijden.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Een beetje oudbollig en hier en daar heeft het wat onderhoud nodig, maar verder super schoon. Wij hadden dat ook in de reviews gelezen, waren erop voorbereid, vonden het misschien mede daardoor erg meevallen.

    Beoordeeld op: 18 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Anoniem Nederland

Hoog beoordeelde hotels in Taiwan volgens beoordelaars die Nederlands spreken

  • Yue Lake Backpackers

    Yuchi, Taiwan

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Vriendelijk personeel, je voelt je er meteen heel erg welkom

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Toch wel wat ver weg van het centrum. Je loopt langs een drukke weg die 'savonds best donker is.

    Beoordeeld op: 5 oktober 2017 Verbleven in september 2017
    Wendy Nederland
  • Meander Hostel Taipei

    Taipei, Taiwan

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Leuke lounge. Aardig personeel. Goede tips voor bezoek aan Tapei. Goede locatie.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Luidruchtig op de gangen 's nachts.

    Beoordeeld op: 10 oktober 2016 Verbleven in oktober 2016
    Joyce Nederland
  • Rido Hotel

    Taipei, Taiwan

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Het behulpzame personeel. Ik kon niet op hun WiFi komen, dit omdat zij iets moesten resetten. Maar ik ben een paar keer van lobby naar kamer en andersom geweest. En ik werd wel wat geïrriteerd maar zij bleven: vriendelijk, behulpzaam en rustig. Dus echt top personeel. Ook vind ik het goed dat hun wat aan veverspillen doen. Dit met het wassen van het beddengoed. Wanneer jij langer als 1 nacht bij hun verblijft, kun je middel van een kaart aangeven of jij ook schone beddengoed wil hebben.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niets wat er echt toe doet

    Beoordeeld op: 29 oktober 2016 Verbleven in oktober 2016
    Wietze Taiwan
  • Stick-On B&B

    Shunan, Taiwan

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Zeer mooie kamers ruim een fraai ingericht. Goed ontbijt Zeer vriendelijk ontvangst Zeer rustige

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niet direct in de buurt van winkels of restaurants

    Beoordeeld op: 4 januari 2017 Verbleven in januari 2017
    Bart Nederland
  • Hotel 73 Taipei

    Taipei, Taiwan

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Vriendelijke en service gerichte personeel

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Wat gehorig op de gangetje voelden ons

    Beoordeeld op: 6 januari 2017 Verbleven in december 2016
    Rosalia Nederland
  • Hotel PaPa Whale

    Taipei, Taiwan

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,1
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Het bed was erg comfortabel! Ook de douche was ruim en de straal van de douchekop was goed! De locatie van het verblijf is goed! Het is 8 minuten lopen naar de metro halte.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Het personeel is niet behulpzaam en over het algemeen kwamen ze bot over.

    Beoordeeld op: 13 februari 2017 Verbleven in februari 2017
    Nathaly Nederland
  • Miramar Garden Taipei

    Taipei, Taiwan

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De ruime kamer. De prachtige hal. Het zwembad. De fitnesd

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Het zwembad lag in de schaduw. De gezelligheid van het restaurant.

    Beoordeeld op: 5 mei 2017 Verbleven in april 2017
    jose Nederland
  • Evergreen Plaza Hotel - Tainan

    Tainan, Taiwan

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Behulpzaam personeel, Ruime kamer, voorzieningen (babybedje, babybadje) een baby.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Locatie, ver uit het centrum

    Beoordeeld op: 15 november 2016 Verbleven in oktober 2016
    Anoniem Singapore

Hoog beoordeelde hotels in Taiwan volgens alle beoordelaars

  • 1999 B&B

    Hualien-stad, Taiwan

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Zo mooi en in hetcentrum. Vriendelijke eigenaar. Goed wisselend ontbijt. Schoon.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Dat we weer weg moesten.

    Beoordeeld op: 10 juni 2017 Verbleven in juni 2017
    Flipperallee Nederland
  • Doll House Lodge

    Hengchun Old Town, Taiwan

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De host was ontzettend vriendelijk en heeft ons erg veel geholpen bij het verkennen van de omgeving.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Er viel niks tegen maar elke dag schone handdoeken zou wel een verbeterpunt zijn.

    Beoordeeld op: 13 juni 2017 Verbleven in juni 2017
    Tim Taiwan
  • Jacaranda House

    Donghe, Taiwan

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Geweldig verblijf, schoon, prachtig uitzicht. Geweldige locatie en ontzettend vriendelijk personeel. Het ontbijt was fantastisch. Echt een aanrader!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niets

    Beoordeeld op: 11 oktober 2017 Verbleven in oktober 2017
    Femke Nederland