Ubytování Lety Pronájem aut Letištní taxi

USA Recenze hotelů od skutečných hostů

Nové recenze ubytování v USA

  • Cayucos Beach Inn

    Cayucos, USA

    Průměrné hodnocení: 8,9
    • Pozitivní část hodnocení

      Hotel je cca 5 minut od pláže, která se dá projít až k molu. V okolí je spousta restaurací. Je to skvělá lokalita. Pokoj byl obrovský, čistý a krásne vybavený.

    Hodnocení napsáno: 18. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Štěpánka Česká republika
  • Desert Garden Inn, A Trademark Collection Hotel

    St. George, USA

    Průměrné hodnocení: 8,7
    • Pozitivní část hodnocení

      Poměr cena/kvalita

    Hodnocení napsáno: 18. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Marie USA
  • Western Holiday Lodge

    Three Rivers, USA

    Průměrné hodnocení: 6,7
    • Pozitivní část hodnocení

      Pokoj byl vcelku ok, trochu starší vybavení, ale jinak nic strašného.

    • Negativní část hodnocení

      Koberec by potřeboval vyčistit a ručníky už odpracovaly co mohly. Chtělo by to za tu cenu něco lepšího.

    Hodnocení napsáno: 18. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Štěpánka Česká republika
  • Seaside Inn Morro Bay

    Morro Bay, USA

    Průměrné hodnocení: 8,1
    • Pozitivní část hodnocení

      Čisté, ochotný personál, rychlý internet, dobrá lokalita

    • Negativní část hodnocení

      Opravdu malé pokoje

    Hodnocení napsáno: 18. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Martin Česká republika
  • Super 8 by Wyndham Los Angeles Airport

    Los Angeles, USA

    Průměrné hodnocení: 6,9
    • Pozitivní část hodnocení

      Výborná lokalita u letiště, vstřícný personaĺ, čisto, mohli jsme posedět před pokojem a pozorovat letadla. V atriu řecká restaurace. Na pokoji nebyla mikrovlnka, ale v recepci, kde se podávaly snídaně nám umožnili jído ohřat a přidali i taliřky( papírové) a příbor ( umělohmotný)😀

    • Negativní část hodnocení

      Trošku hlučnější klimatizace. Ale šlo to. Jen 2 osušky a 2 malé ručníky ( byli jsme rodina čtyřčlenná)

    Hodnocení napsáno: 18. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Markéta USA
  • Motel 6 Las Vegas - I-15

    Las Vegas, USA

    Průměrné hodnocení: 6,7
    • Pozitivní část hodnocení

      Snad jen lokalita.. a to jen proto, že je motel hned naproti centru.

    • Negativní část hodnocení

      Bookovala jsem pokoj pro 4 lidi se 2 postelemi na 3 noci.. při checkinu jsme dostali jednolůžkový pokoj na 2 noci. Na recepci nám pokoje potom vyměnili a i když jsem jim řekla, že tam máme být 3 noci, nikoho to nezajímalo, takže jsme pak museli doplácet další noc. V pokoji byly ručníky jen pro jednoho, takže jsme museli zase na recepci. Druhý den to stejné. Nebyli jsme spokojeni ani s housekeepingem. Housekeepeři by neměli sahat na věci hostů. Když jsme se vrátili večer na pokoj, nemohli jsme najít věci, co jsme nechali ležet na postelích. Postele byly ustlané vzorně, ale opět nám chyběly ručníky. Všude lezli švábi (venku) a plno různé havěti. Nepříjemný zápach z klimatizace tomuto motelu taky moc nepřidal. V pokoji nebyla ani mikrovlnka s ledničkou, které řadíme ke standardnímu vybavení.

    Hodnocení napsáno: 18. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Jitka USA
  • Hotel Aspen Flagstaff/ Grand Canyon InnSuites

    Flagstaff, USA

    Průměrné hodnocení: 7,8
    • Pozitivní část hodnocení

      Dobra lokalita, v blízkosti je velký obchodní dům. Bazén jsme bohužel nestihli. Snídaně byla v pohode. Spali jsme jenom jednu noc.

    Hodnocení napsáno: 18. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Vit Česká republika
  • Best Western Premier Herald Square

    New York, USA

    Průměrné hodnocení: 8,6
    • Pozitivní část hodnocení

      Hotel má super polohu pro městskou turistiku. Metro 5 minut od hotelu, po cestě několik bister a barů. Strategická poloha na Manhattanu.

    • Negativní část hodnocení

      Pokoj pro 4 lidi byl malý, prakticky jen postele. Nebylo moc kam dát kufry a tašky. Pokoj byl bez lednice. Snídaně přes chválu v hodnoceních tak dobré nebyly. Opakovaly se 3 typy pokrmů a žádná zelenina, málo ovoce, žádné sýry.

    Hodnocení napsáno: 18. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    David Česká republika
  • At Home Inn - Fort Pierce

    Fort Pierce, USA

    Průměrné hodnocení: 7,5
    • Pozitivní část hodnocení

      Hezký hotel, příjemný bazén, velmi příjemný personál. Snídaně byly fajn a celkově vše ok za tu cenu.

    • Negativní část hodnocení

      Nešla mi na pokoji Wi-Fi. Řešili jsme s personálem, ale nenašli chybu, takže bohužel celou noc bez připojení byl problém z důvodu plánu další cesty, ale to se stát může. Ostatní vše celkem fajn.

    Hodnocení napsáno: 18. září 2018 Termínem pobytu byl srpen 2018
    RichieH Česká republika

Dobře hodnocené hotely v USA s recenzemi v češtině

  • Goulding's Lodge

    Monument Valley, USA

    Průměrné hodnocení: 8,7
    • Pozitivní část hodnocení

      Prijemne ubytovani v nadherne, romanticke lokalite. Idealni pred vstupem do monument valey. Ovsem nic jineho krom ubytovani a male restaurace zde nehledejte.

    Hodnocení napsáno: 11. ledna 2017 Termínem pobytu byl leden 2017
    Kaci47 Česká republika
  • citizenM New York Times Square

    New York, USA

    Průměrné hodnocení: 9,2
    • Pozitivní část hodnocení

      Poloha, umístění, design hotelu, výhled, servis

    • Negativní část hodnocení

      Rozměr pokoje, umístění umyvadla v pokoji

    Hodnocení napsáno: 22. října 2016 Termínem pobytu byl říjen 2016
    Robert Česká republika
  • The Knickerbocker

    New York, USA

    Průměrné hodnocení: 8,8
    • Pozitivní část hodnocení

      Lokalita hotelu, cistota, kvalitni snidane....

    • Negativní část hodnocení

      Vse bylo bez problemu....

    Hodnocení napsáno: 1. listopadu 2016 Termínem pobytu byl říjen 2016
    ViktorF1972 Česká republika
  • Hyatt Place Miami Airport East

    Miami, USA

    Průměrné hodnocení: 8,6
    • Pozitivní část hodnocení

      Luxus! Absolutně skvělé! Ubytování, servis i místo u letiště, okna velmi dobře odhlučněná!

    • Negativní část hodnocení

      Vše skvělé!

    Hodnocení napsáno: 15. ledna 2017 Termínem pobytu byl leden 2017
    Niloho Česká republika
  • Walk of Fame Hostel

    Los Angeles, USA

    Průměrné hodnocení: 8,3
    • Pozitivní část hodnocení

      všechno se mi libilo. ubytovaní,lokace, postel, spolubydlici

    • Negativní část hodnocení

      mohli by vylepšit snidaní

    Hodnocení napsáno: 6. května 2017 Termínem pobytu byl květen 2017
    son Česká republika
  • K7 Bed and Breakfast

    Pahrump, USA

    Průměrné hodnocení: 8,8
    • Pozitivní část hodnocení

      Hezké ubytování, výborná snídaně

    • Negativní část hodnocení

      Poněkud komplikované hladání, neboť ulice , na které je ubytování je přerušena pustým prostorem v délce jistě 500 m a je nutno se dostat zpět objetím části města cca 4 km.

    Hodnocení napsáno: 26. května 2017 Termínem pobytu byl květen 2017
    jiři Česká republika
  • RIU Plaza New York Times Square

    New York, USA

    Průměrné hodnocení: 8,7
    • Pozitivní část hodnocení

      Riu Plaza je umistene v top lokaci, kde je blizko na vsechny atrakce NY, pokoje jsou dostatecne velke pro mestskou turistiku a 2 hosty, zarizeni je nove a prijemne. Snidane je v rozumnem rozsahu, sladke, vajicka, slanina, parky, salamy apod ve slusne kvalite, i kdyz mistnost je spise rusnejsi, to je ale v NY si vsude, s wifi nebyly nejmensi problemy.

    • Negativní část hodnocení

      I pres velmi kvalitni odhlucneni pronika do pokoje zvuk vsudypritomnych houkacek policie a hasicu, takze cim vyse, tim lepe:). Pozor je dobre dat si i na zasilani balicku, hotel si rad bere "skladovne" za pozdejsi den vyzvednuti balicku.

    Hodnocení napsáno: 3. června 2017 Termínem pobytu byl červen 2017
    Jaroslav Česká republika