Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Verenigde Staten Hotelbeoordelingen door echte gasten

Recente beoordelingen voor hotels in de Verenigde Staten

  • Congress Plaza Hotel

    Chicago, Verenigde Staten

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Locatie is fantastisch, fijne lobby en bar om even wat te eten.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Kamer beetje muf.

    Beoordeeld op: 14 augustus 2018 Verbleven in juli 2018
    Miriam Nederland
  • 5th Street Inn

    Mariposa, Verenigde Staten

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De ligging is geweldig. Het is er ook rustig. Prima bedden en voor een hotel op deze locatie nog redelijk ruime kamers.

    Beoordeeld op: 14 augustus 2018 Verbleven in juli 2018
    M. Nederland
  • Best Western Seven Seas

    San Diego, Verenigde Staten

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Prima zwembad en hebben een eigen cafe / restaurant.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Ik vond het in verhouding net iets te duur voor wat je ervoor terugkrijgt.

    Beoordeeld op: 14 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Ferry Nederland
  • Moab Valley RV Resort & Campground

    Moab, Verenigde Staten

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,4
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Vanuit Arches goed aan te rijden is dichtbij Zit aan het begin van Moab Heerlijk relaxed naar een dag wandelen

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Receptie is dicht na 19:30 ( als je later bent heb je geen beddengoed)

    Beoordeeld op: 14 augustus 2018 Verbleven in juli 2018
    Brian Nederland
  • Rosen Inn Closest to Universal

    Orlando, Verenigde Staten

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Top locatie, heerlijk zwembad, aanwezigheid (kleine) gym

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Geen buiten, slechte airco, matige wifi

    Beoordeeld op: 14 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    BlondTulip Nederland
  • Francisco Bay Inn

    San Francisco, Verenigde Staten

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,3
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Locatie

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Kamers waren niet goed schoon en bedden zeer oncomfortabel. Daarnaast was er s' avonds veel lawaai van de mensen die de kamer passeerden.

    Beoordeeld op: 14 augustus 2018 Verbleven in juli 2018
    Bjorn Nederland
  • Hampton Inn & Suites Green River

    Green River, Verenigde Staten

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Erg mooi hotel, met mogelijkheid om zelf de BBQ te gebruiken!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Afstand tot het centrum van het centrum/uitgaanscentrum.

    Beoordeeld op: 14 augustus 2018 Verbleven in juli 2018
    Marcel Nederland
  • America's Best Value Inn & Suites/Hyannis

    Hyannis, Verenigde Staten

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,2
    • Positief onderdeel van beoordeling

      zwembad buiten

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      ontzettend stinkende vloerbedekking en opgedroogde plas langs de toiletpot. Andere kamer gevraagd, deze was iets beter maar nog steeds rook het er niet fris. Zwembad binnen was erg troebel-wittig, buiten was prima. Ontbijt uit grote potten waar iedereen uit schept.

    Beoordeeld op: 14 augustus 2018 Verbleven in juli 2018
    Rene Nederland
  • International Palms Resort & Conference Center Cocoa Beach

    Cocoa Beach, Verenigde Staten

    Gemiddelde beoordelingsscore: 6,4
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Het is aan het strand, met zwembad. Het tentje aan het strand is leuk met live muziek.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Airco maakt veel lawaai, die moet je uitzetten als je wilt slapen. Badkamer was erg basic en wat gedateerd en klein. Zwembad is eigenlijk te klein voor zo’n groot hotel.

    Beoordeeld op: 14 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Dutch_Traveller07 Nederland
  • La Quinta Inn & Suites Miami Cutler Bay

    Cutler Ridge, Verenigde Staten

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Het bed was erg goed voor een hotel

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      De gesproken taal..... alleen Spaans en geen Engels

    Beoordeeld op: 14 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Anoniem Curaçao

Hoog beoordeelde hotels in de Verenigde Staten volgens beoordelaars die Nederlands spreken

  • Oceans Edge Key West

    Key West, Verenigde Staten

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Prachtige kamers met mooi uitzicht, super leuke jetski tour gehad rondom key west bij hotel, Vriendelijk personeel, locatie prima

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Buurt rondom resort

    Beoordeeld op: 13 mei 2017 Verbleven in mei 2017
    Tim Nederland
  • Covered Bridge House

    Glen, Verenigde Staten

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De kamers waren zeer comfortabel en tot in de details smaakvol ingericht. Zeer gastvrije ontvangst en verblijf, we konden gebruik maken van de tuin, de rivier plus banden om te raften en de hot tub. Heerlijk ontbijt, naar wens samengesteld en bereid in de familiekeuken.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niets te bedenken, misschien dat we na twee dagen weer verder moesten...

    Beoordeeld op: 21 september 2016 Verbleven in augustus 2016
    Saskia Nederland
  • Grand America Hotel

    Salt Lake City, Verenigde Staten

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Fantastisch hotel! Veel beter ga je ze wereldwijd niet vinden. Bezoekt u Salt Lake, zakelijk of privé? Laat u dan verwennen en verrassen in het Grand America!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Echt helemaal niets!

    Beoordeeld op: 23 november 2016 Verbleven in november 2016
    RaymondOG Nederland

Hoog beoordeelde hotels in de Verenigde Staten volgens alle beoordelaars

  • Kodiak Mountain Resort

    Afton, Verenigde Staten

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Fantastisch huisje. Fijne bedden, fantastische badkamer met duo douche en bad.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Weinig eetgelegenheden in de directe omgevig

    Beoordeeld op: 26 september 2017 Verbleven in september 2017
    Edwin Nederland
  • EJ Bowman House Bed & Breakfast

    Lancaster, Verenigde Staten

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Fantastische plek met ontzettend vriendelijke eigenaren. Prachtig oud huis, mooi ingericht. Fantastisch ontbijt klaargemaakt door gastvrouw Diana zelf aan een heel mooi gedekte tafel. Eigenaren wilden van alles voor je regelen en helpen mee met de invulling van je dagen. We bleven hier maar 1 nacht, dit is eigenlijk te kort.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Helemaal niets.

    Beoordeeld op: 30 september 2016 Verbleven in september 2016
    Walter Nederland
  • Desert Riviera Hotel

    Palm Springs, Verenigde Staten

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Keurig verzorgd kleinschalig 60-ger jaren hotel. Alleen kamers op begane grond. Heel plezierige staf en directie (echtpaar). Prima ontbijt (met fruit). Overdag soms een ijsje. We willen zo weer terug !

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      niets

    Beoordeeld op: 11 november 2016 Verbleven in oktober 2016
    goos Nederland
  • J Patrick House Bed and Breakfast Inn

    Cambria, Verenigde Staten

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De geweldige gastvrije sfeer van eigenaren Linda en Ron. Heerlijk ontbijt en super Happy Hour met homemade snacks. Fijn bed, kingsize, en hele goede douche.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niets

    Beoordeeld op: 20 mei 2017 Verbleven in mei 2017
    TrudiCC Nederland
  • The Burford House Inn

    Iowa City, Verenigde Staten

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Heerlijk zelfgebakken ontbijt.prachtige suite en ontzettend vriendelijke eigenaar. en het huis alleen is al een bijzondere ervaring.

    Beoordeeld op: 8 juni 2017 Verbleven in juni 2017
    Aline Nederland
  • Engen Hus Bed and Breakfast

    Salt Lake City, Verenigde Staten

    Gemiddelde beoordelingsscore: 10
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Wij zijn toch behoorlijk verwende reizigers (ik boek alleen dingen die goed staan aangeschreven), maar bij Engen Hus zijn we gewoon voor het leven verwend geraakt. Echt alles hier is top, van het waanzinnig ruime bed, tot de prachtige locatie (vlak bij de bergen, mooie tuin, rustige buurt), tot het ongelooflijke lekkere ontbijt. Echt een aanrader.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Echt niets.

    Beoordeeld op: 20 juni 2017 Verbleven in juni 2017
    Linda Nederland
  • The Inn on Bath Creek

    Bath, Verenigde Staten

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Onzettende lieve mensen! Prachtige kamer en het meest geweldige ontbijt ooit!!!!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      niets

    Beoordeeld op: 25 augustus 2017 Verbleven in augustus 2017
    Nancy Nederland
  • The Londonderry Inn

    Hershey, Verenigde Staten

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Het is een b&b met een beperkt aantal maar zeer bijzonder ingerichte kamers. Konden kiezen tussen beneden verdieping of trap lopen

    Beoordeeld op: 9 september 2017 Verbleven in september 2017
    Aisha Nederland
  • Desert Heaven - Guest House

    Los Angeles, Verenigde Staten

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Een rustige plek met alle comfort tegen een lage prijs. De gastheer helpt je graag verder , maar geeft je ook alle privacy. De luxe van een hotel met de privacy van een appartement. TOP!!! Als we nog eens in LA komen, bieken we zeker weer.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      De matrassen zijn nogal hard en je hebt je auto (die je wel gratis en veilig kan parkeren) nodig om tot de bezienswaardigheden te geraken (hoewel je er op een tiental minuten bent).

    Beoordeeld op: 31 mei 2017 Verbleven in mei 2017
    Anoniem België