Ubytování Lety Pronájem aut Letištní taxi

Vietnam Recenze hotelů od skutečných hostů

Nové recenze ubytování ve Vietnamu

  • Tam Coc Dream Hotel

    Ninh Binh, Vietnam

    Průměrné hodnocení: 9,6
    • Pozitivní část hodnocení

      Nejčistější ubytování ve Vietnamu. Paní majitelka každý den pokoj uklízí a dá čisté ručníky. Postel nejpohodlnější v celém Vietnamu. Pokoj s vysokými stropy, vzdušný, s klimatizací. Wifi silná. Výborné snídaně, především palačinky :-). Ačkoliv anglicky mluví obstojně jen paní, žádné bariéry jsme nepocitili. Motocykl půjčí za 100 000 v dobré kvalitě. Z pokoje v 3. patře jsme měli výhled na hory a byl zde klid. Půjčují i kola, pomohou s odvozem na nádraží, koupit lístky atp. Celkově super ubytování za dobré peníze.

    • Negativní část hodnocení

      K dokonalosti chybí snad jen bazén :-).

    Hodnocení napsáno: 9. října 2018 Termínem pobytu byl říjen 2018
    Tereza Česká republika
  • Dai An Phu Villa

    Hoi An, Vietnam

    Průměrné hodnocení: 9,5
    • Pozitivní část hodnocení

      Užasná vila s venkovním bazénem. V celé vile je asi jen 8 pokojů, takže tam byla velice příjemná rodinná atmosféra. Pokoj byl velký, čistý, s vanou i sprchovým koutem. Kousek od hotelu je pláž. Do města je to cca 10-15 min. na scooteru. Půjčili jsme si ho od nich za 5 dollarů a jezdili do staré části města i na další pláže.

    Hodnocení napsáno: 13. října 2018 Termínem pobytu byl říjen 2018
    Alena Česká republika
  • Lana Villa Hoi An

    Hoi An, Vietnam

    Průměrné hodnocení: 9,1
    • Pozitivní část hodnocení

      Paní na recepci byla milá a ihned nám dala informace o městě a doporučení co navštívit. Pobyt proběhl bez problémů. Snídaně ok.

    • Negativní část hodnocení

      Pozor při službě praní, oblečení bylo pomíchané s oblečením ostatních hostů. Raději pozorně překontrolovat. Bazén je malý, spíše pro děti.

    Hodnocení napsáno: 12. října 2018 Termínem pobytu byl říjen 2018
    Michaela Česká republika
  • Vivian Saigon Hotel

    Ho Či Minovo Město, Vietnam

    Průměrné hodnocení: 8,4
    • Pozitivní část hodnocení

      Čistota a pohodlná postel.

    • Negativní část hodnocení

      Naprosto nedostačující snídaně (oficiálně od 6, ale i v 6:10 byly v nabídce jen ovoce a zelenina, suchý toustový chleba a vajíčko. Ani obyčejné máslo nebylo. U mě za snídani velké mínus.

    Hodnocení napsáno: 10. října 2018 Termínem pobytu byl říjen 2018
    Jakub Česká republika
  • Hong Kong Kaiteki Hotel

    Ho Či Minovo Město, Vietnam

    Průměrné hodnocení: 7,4
    • Pozitivní část hodnocení

      Vše bylo funkční. Toalety prostorné, bidet. Čistota jako na ubytovnách v ČR. V kapslích máte soukromí. Personál super (když neumíte jejich řeč použijte google). Skříně uzamykatelné , prostorné pro horský batoh, ne velký kufr.

    • Negativní část hodnocení

      Občas něco rozbité, ale neovlivní to funkčnost.

    Hodnocení napsáno: 11. října 2018 Termínem pobytu byl říjen 2018
    Jiri Česká republika
  • Sao Mai Hotel

    Cat Ba, Vietnam

    Průměrné hodnocení: 9,2
    • Pozitivní část hodnocení

      Celý hotel je úplně nový, vybavení je tudíž Ok. V pokoji TV, dvě široké postele a jednoduchá koupelna s vanou. Velmi milý byl personál, který je velmi ochotný a se vším pomůže (autobusy dále, motorka atp). Na domluvu vyborna anglictina. Snidane klasika - vajíčka na různé způsoby a bageta. Káva pouze instantní a celkově jsme snidali jinde lépe.

    • Negativní část hodnocení

      Největší minus je výstavba domu v blízkosti hotelu (říjen 2018). Prace začínají okolo 6. ráno, z koupelny bylo videt přímo na dělníky. Celý den kravál. Pujceny motocykl na hraně, nefungoval tachometr a stroj uz mel dost za sebou, nastesti jsou na ostrově na Vietnam dobre cesty. Pokoj za cely 3denni pobyt nikdo neuklidil. Navíc se porouchal výtah a do 6. patra jsme museli pěšky. Priste bych zvazila nějaký hotel s bazenem, protože možností ke koupání na ostrově moc není (lehátka na plazi jsou za 100 000/den/osoba). Celkový dojem značně zlepšuje ochotna obsluha a nízká cena.

    Hodnocení napsáno: 9. října 2018 Termínem pobytu byl říjen 2018
    Tereza Česká republika
  • Hanoi Genial Hotel

    Hanoj, Vietnam

    Průměrné hodnocení: 9,4
    • Pozitivní část hodnocení

      Výborná snídaně, trpělivý a vstřícný personál, výborná lokace.

    Hodnocení napsáno: 9. října 2018 Termínem pobytu byl říjen 2018
    Jakub Česká republika
  • Hello Mu Cang Chai Homestay

    Lao San Chay, Vietnam

    Průměrné hodnocení: 9,3
    • Pozitivní část hodnocení

      Vše ostatní ... majitelé jsou velmi příjemní. Nádherné výhledy...

    Hodnocení napsáno: 14. října 2018 Termínem pobytu byl říjen 2018
    Michal Česká republika
  • Serenity Diamond Hotel

    Hanoj, Vietnam

    Průměrné hodnocení: 8,7
    • Pozitivní část hodnocení

      Příjemný personál a dobrá poloha hotelu.

    • Negativní část hodnocení

      Z chodby bylo slyšet úplně vše. Když šly slečny ráno uklízet budily nás. Snídaně nic moc.

    Hodnocení napsáno: 9. října 2018 Termínem pobytu byl říjen 2018
    Marek Česká republika
  • The Shells Resort & Spa Phu Quoc

    Phu Quoc, Vietnam

    Průměrné hodnocení: 8,5
    • Pozitivní část hodnocení

      Doporučuji ubytování ve vile s bazénem, nádherná prostorná vilka pro dva. Ubytování jsme hledali pro naši svatební cestu a opravdu nezklamalo. Moře jsme se trochu báli, dle recenzí bylo špinavé. Když jsme ale přijeli, moře bylo čisté a druhý den jsem pochopil proč. Personál se opravdu snaží a každé ráno chodí se sítěmi a čistí moře.

    • Negativní část hodnocení

      Trochu dražší, spíše evropské, ceny jídla a pití v samotném rezortu. Pokud si ale zapůjčíte skútr za 150000VND na 4 hodiny nebo 250000VND na celý den, tak si dojedete do Duong Dong za 10 min a najíte se královsky za 50000VND na osobu.

    Hodnocení napsáno: 9. října 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    jerry002 Česká republika

Dobře hodnocené hotely ve Vietnamu s recenzemi v češtině

  • Sapa Centre Hotel

    Sa Pa, Vietnam

    Průměrné hodnocení: 9,2
    • Pozitivní část hodnocení

      Umístění v centru městečka u hlavního náměstí, čistý a prostorný pokoj, velký výběr snídaně, možnost úschovy zavazadel po dobu několikadenního treku

    Hodnocení napsáno: 30. března 2017 Termínem pobytu byl březen 2017
    Radka Česká republika
  • Be Home Hostel 2

    Phu Quoc, Vietnam

    Průměrné hodnocení: 9,2
    • Pozitivní část hodnocení

      Milý pesronal, pořadí úplně se vším, zdarma praní, vše bylo čisté. Vrátila bych se už jen kvůli majitelům :)

    Hodnocení napsáno: 17. února 2017 Termínem pobytu byl únor 2017
    Růžena Česká republika
  • Than Thien - Friendly Hotel

    Hue, Vietnam

    Průměrné hodnocení: 8,9
    • Pozitivní část hodnocení

      Ochota personálu,moc nám pomohli,čistota,snídaně velký výběr chutná.

    Hodnocení napsáno: 27. prosince 2016 Termínem pobytu byl prosinec 2016
    milanecekja Česká republika
  • Lien Thong Hotel

    Phu Quoc, Vietnam

    Průměrné hodnocení: 8,6
    • Pozitivní část hodnocení

      Snídaně výborná, paní majitelka připraví i věci na přání. Je velmi ochotná, zařídí a zprostředkuje dopravu k ferry boatu, výlety na moře se šnorchlováním apod.

    • Negativní část hodnocení

      V našem pokoji zapáchala skříň.

    Hodnocení napsáno: 8. ledna 2017 Termínem pobytu byl leden 2017
    Darina Česká republika
  • Holiday Diamond Hotel

    Hue, Vietnam

    Průměrné hodnocení: 9,1
    • Pozitivní část hodnocení

      Personál moc milý, uměli všichni dobře anglicky, snídaně super, zařídili půjčení motorky, doporučili restauraci.

    • Negativní část hodnocení

      V pokoji bylo trochu vlhko, nevím jestli to bylo tím že pršelo, nebo tím, že je tam prostě vlhko.

    Hodnocení napsáno: 2. února 2017 Termínem pobytu byl leden 2017
    Lenka Česká republika
  • Sun & Wind Paradise Bungalow

    Phu Quoc, Vietnam

    Průměrné hodnocení: 9,2
    • Pozitivní část hodnocení

      Super prostředi, personál a majitel hotelu, nic nám nechybělo. Stali se znás výborný kamaradí. Vždy nám vyšli vstříct, vše zařídilí, pomohli když bylo potřeba. Majitel hotelu je neuvěřitelný milý a hodný člověk. Měl jsem úraz a majitel hotelu se mnou vše vyběhal a překládal. Vše mi pomohl zařídit a staral se o mě a mou přítelkyni jako o rodinu. Dokonce s nami jel na letiště a ujistil se že máme vše potrěbné. Nedokážu si představit lepší a hezči místo na dovolenou než je ten to hotel! Bude se moc rád vracet! Děkuju pane Dung! Michal a Eva. The best hotel on Phu Quoc Island. Rooms are comfortable, cleen and very nice. Hotel is situated in calm and clean part od island. Around hotel you can find so many restaurants. And it is also near the city and of course near the Long beach. Hotel incudes beautiful swimming pool! Ideal for lazy sunshine days. The owner of hotel is very cool man! My boyfriend hurt his leg and Mr. Dung helps us with everything, he translated us, helped us in hospital and took care about us. If you want do some trips do not miss and ask Mr. Dung for them. He will help you! 🙂 our holiday was so excellent becouse of this choose of accomodation! 5* Michal and Eva!

    Hodnocení napsáno: 3. února 2017 Termínem pobytu byl únor 2017
    Michal Česká republika
  • Green Bamboo Lodge Resort

    Cat Tien, Vietnam

    Průměrné hodnocení: 9
    • Pozitivní část hodnocení

      Skvělá poloha, architektura a milý personál.

    • Negativní část hodnocení

      Snídaně by mohla být pestřejší.

    Hodnocení napsáno: 7. února 2017 Termínem pobytu byl únor 2017
    Matej Česká republika
  • Praha Hotel

    Phu Quoc, Vietnam

    Průměrné hodnocení: 8,8
    • Pozitivní část hodnocení

      Výborná snídaně. Moderně zařízený hotel. Každý den doplňovaná balená voda.

    • Negativní část hodnocení

      Přístup k moři. Čistota pláže.

    Hodnocení napsáno: 11. února 2017 Termínem pobytu byl únor 2017
    Petra Vietnam
  • Ancarine Beach Resort

    Phu Quoc, Vietnam

    Průměrné hodnocení: 9,1
    • Pozitivní část hodnocení

      Rusy potkate v tomto resortu jen vyjimecne. Mozna je to jedno z mala poslednich romantickych mist na ostrove. Rozhodne je zde mnohem krasnejsi more nez je Jihocinske, ktere omyva Vietnam ze severu na jih.

    • Negativní část hodnocení

      Mimo resort je spina a povalujici se odpadky. Skladka primo u pobrezni komunikace.

    Hodnocení napsáno: 11. února 2017 Termínem pobytu byl leden 2017
    Ingrid Česká republika
  • New Space Hotel

    Ho Či Minovo Město, Vietnam

    Průměrné hodnocení: 8,3
    • Pozitivní část hodnocení

      Skvělý personál. Pěkné pokoje. Skvělé místo pro následný let.

    • Negativní část hodnocení

      Objednali jsme pokoj superior , ale dali nám standart byl pěkný , ale okna má jen do světlíku ( do zdi ). Když jsme se ozvali , tak nám ho vyměnili.

    Hodnocení napsáno: 15. února 2017 Termínem pobytu byl únor 2017
    Pavel Česká republika
  • Golden Rice Hotel

    Hanoj, Vietnam

    Průměrné hodnocení: 8,9
    • Pozitivní část hodnocení

      Skvělá snídaně, velice dobrá káva, ochotný a vždy usměvavý personál.

    • Negativní část hodnocení

      Nic negativního.

    Hodnocení napsáno: 27. března 2017 Termínem pobytu byl březen 2017
    Lenka Česká republika
  • Hoi An Estuary Villa

    Hoi An, Vietnam

    Průměrné hodnocení: 9,5
    • Pozitivní část hodnocení

      Úžasné kousek k moři,zdarma půjčovna kol.V blízkosti,ale jinak nic není dva malé obchůdky na hlavni silnici.

    Hodnocení napsáno: 8. dubna 2017 Termínem pobytu byl duben 2017
    VLASTIMIL Česká republika
  • Nam Long Plus Hotel

    Dong Hoi, Vietnam

    Průměrné hodnocení: 9,1
    • Pozitivní část hodnocení

      Rodinný hotel s neskutečnou cenou za kompletní služby. Pokoje ve vyšších patrech nabízejí panoramatický pohled na ústí řeky Nhat Le, z terasy v 8. patře je krásný pohled i na pohoří na hranicích s Laosem. Od otevření v listopadu 2013 udržují majitelé Nga a Sy vysokou úroveň služeb a průběžně přidávají vždy něco navíc. Hotel poskytuje turistické služby pro národní park Ke Bang, zajišťuje jízdenky i dopravu na letiště a nádraží. V dané lokalitě nejlepší služby!

    • Negativní část hodnocení

      Opravdu se nedá nic vytknout

    Hodnocení napsáno: 29. dubna 2017 Termínem pobytu byl duben 2017
    miroryt Česká republika
  • Hanoi 3B Premier Hotel

    Hanoj, Vietnam

    Průměrné hodnocení: 9,2
    • Pozitivní část hodnocení

      Báječný personál, skvělá snídaně, poměr kvalita a cena naprosto luxusní. Určitě bych doporučila.

    Hodnocení napsáno: 2. února 2017 Termínem pobytu byl leden 2017
    Anonym Česká republika

Dobře hodnocené hotely ve Vietnamu

  • Hoi An Luna Villa

    Hoi An, Vietnam

    Průměrné hodnocení: 9,8
    • Pozitivní část hodnocení

      Tento hotel je naprosto skvělý, obrovské pokoje zařízené vším potřebným, velice milý a ochotný personál, úžasný bazén s tropickou zahradou, prostě nej nej nej. Nehledejte lepší! Opravdu skvělý klidný hotel včetně dobré a hutné snídaně.

    • Negativní část hodnocení

      Maličkost - 4 km od města - taxi objedná majitelka domu, cena cca 3.- až 4.-USD.

    Hodnocení napsáno: 1. prosince 2016 Termínem pobytu byl listopad 2016
    Jaroslav Česká republika