Penginapan Penerbangan Sewaan kereta Teksi lapangan terbang

Vietnam Reviu Hotel oleh Tetamu Sebenar

Reviu terkini untuk hotel di Vietnam

  • Song Anh 3 Hotel

    Bandar Ho Chi Minh, Vietnam

    Purata skor reviu: 8.1
    • Bahagian reviu positif

      Tandas yg bersih

    • Bahagian reviu negatif

      Econ tidak sejuk

    Reviu diberikan: 5 Oktober 2018 Menginap pada September 2018
    Alif Malaysia
  • Eden Garden Hotel

    Bandar Ho Chi Minh, Vietnam

    Purata skor reviu: 7.3
    • Bahagian reviu positif

      --

    • Bahagian reviu negatif

      kebersihan hendak baiki.. tuala suruh tukar, tapi tak tukar.. tidak sesuai OKU ..

    Reviu diberikan: 12 September 2018 Menginap pada September 2018
    Tan Malaysia
  • Xavier Hotel

    Bandar Ho Chi Minh, Vietnam

    Purata skor reviu: 8.1
    • Bahagian reviu positif

      to all malaysian! this hotel just VERY NEAR to ben thanh market , malaysian street and halal restaurant. coffee also!

    • Bahagian reviu negatif

      to all malaysian! SILA HATI2 dengan receptionist dia yang tua sikit. memang agak pukimak ye saya bayar habis masa awal masuk. dan si tua bangka tu cakap saya tak bayar habis dan pksa bayar lagi 30vnd. receptionist yang muda ok but yg muda ada masalah bahasa. mungkin sbb tu si receptionist yang tua ckp masih ada baki kitaorang tak bayar. and one more things . they not provided mineral water. tolong jangan SENTUH air mineral water kesemuanya yg dorang letak dekat atas meja and dalam peti ais . kitaorang just ambil 1 dlm peti ais , 1 lagi botol besar kitaorang beli dekat luar tapi diorang charge skali harga. kitaorang nak lawan pon tak sempat tapi sbb grab dah sampai. just nak cakap hati2. dan bilik dia tidak sebesar seperti dalam gambar . totally fraud .

    Reviu diberikan: 9 September 2018 Menginap pada September 2018
    faziatul Malaysia
  • Truong Thinh Hotel

    Bandar Ho Chi Minh, Vietnam

    Purata skor reviu: 7.3
    • Bahagian reviu positif

      Sangat berbaloi, lokasi yg strategik, transport senang, lokasi mudah d kenali..

    • Bahagian reviu negatif

      Mungkin perlu menambahkan lagi kunci atau lock d pintu bahagian dalam bilik bagi tujuan keselamatan dan lebih selesa jika ada manual lock dr dalam bilik, tapi itu bukan beerti penginapan ini tidak selamat, tetapi untuk keselesaan sahaja...

    Reviu diberikan: 4 Oktober 2018 Menginap pada September 2018
    Chandi Malaysia
  • Thanh Thu Hotel

    Bandar Ho Chi Minh, Vietnam

    Purata skor reviu: 7.9
    • Bahagian reviu positif

      Tempat nya berdekataan shopping center. Tempat makan berdekatan.

    • Bahagian reviu negatif

      Lift ny kecil.

    Reviu diberikan: 27 Ogos 2018 Menginap pada Ogos 2018
    KASUM Brunei Darussalam
  • An Tam Hotel

    Bandar Ho Chi Minh, Vietnam

    Purata skor reviu: 7.2
    • Bahagian reviu positif

      Dekat dengan banyak restoran halal.

    • Bahagian reviu negatif

      bau hapak yg kurang menyenangkan

    Reviu diberikan: 18 September 2018 Menginap pada September 2018
    HANIM Malaysia
  • Queen Central Hotel

    Bandar Ho Chi Minh, Vietnam

    Purata skor reviu: 6.6
    • Bahagian reviu positif

      Katil empuk

    Reviu diberikan: 20 September 2018 Menginap pada September 2018
    NOR Malaysia
  • Gia Huy Hotel

    Bandar Ho Chi Minh, Vietnam

    Purata skor reviu: 8.3
    • Bahagian reviu positif

      Sangat selesa

    Reviu diberikan: 22 September 2018 Menginap pada September 2018
    siti Malaysia
  • Thanh Long Tan Hotel

    Bandar Ho Chi Minh, Vietnam

    Purata skor reviu: 7.2
    • Bahagian reviu positif

      bilik yang agak luas dan selesa cuma pintu bilik air menggunakan pintu kaca dan boleh dilihat oleh orang lain yang berada dalam bilik.

    Reviu diberikan: 26 September 2018 Menginap pada September 2018
    nor Malaysia
  • Rome Apartment

    Bandar Ho Chi Minh, Vietnam

    Purata skor reviu: 8.1
    • Bahagian reviu positif

      katil empuk

    • Bahagian reviu negatif

      bilik air tiada pintu servis room ambil kesempatan kenakan charge berlebihan untuk laundry

    Reviu diberikan: 13 Oktober 2018 Menginap pada September 2018
    junaidah Vietnam

Hotel yang dinilai tinggi di Vietnam oleh penulis reviu yang bertutur dalam Bahasa Malaysia

  • Ngoc Ha Hotel Saigon - District 1

    Bandar Ho Chi Minh, Vietnam

    Purata skor reviu: 7.1
    • Bahagian reviu positif

      Setiap kali keluar, bilik sentiasadi kemas,dicuci dan dibersih kan

    • Bahagian reviu negatif

      -Tiada tingkap -cerita TV tidak menarik

    Reviu diberikan: 4 Disember 2016 Menginap pada Disember 2016
    AZRISHAH Malaysia
  • Thanh Long Tan Hotel

    Bandar Ho Chi Minh, Vietnam

    Purata skor reviu: 7.2
    • Bahagian reviu positif

      lokasi yang strategik. tetapi tidak terlalu padat seperti di Malaysian street.

    • Bahagian reviu negatif

      tangga yang tinggi untuk naik ke lobby.

    Reviu diberikan: 26 April 2017 Menginap pada April 2017
    Emyza Malaysia
  • Queen Central Hotel

    Bandar Ho Chi Minh, Vietnam

    Purata skor reviu: 6.6
    • Bahagian reviu positif

      lokasi yang sangat dekat dengan kawasan membeli belah dan bilik yg sangat kemas dan bersih

    Reviu diberikan: 20 Mac 2017 Menginap pada Mac 2017
    Anonymous Malaysia