Penginapan Penerbangan Sewaan kereta Teksi lapangan terbang

Vietnam Reviu Hotel oleh Tetamu Sebenar

Reviu terkini untuk hotel di Vietnam

  • Eden Garden Hotel

    Bandar Ho Chi Minh, Vietnam

    Purata skor reviu: 7.4
    • Bahagian reviu positif

      --

    • Bahagian reviu negatif

      kebersihan hendak baiki.. tuala suruh tukar, tapi tak tukar.. tidak sesuai OKU ..

    Reviu diberikan: 12 September 2018 Menginap pada September 2018
    Tan Malaysia
  • Xavier Hotel

    Bandar Ho Chi Minh, Vietnam

    Purata skor reviu: 8.1
    • Bahagian reviu positif

      to all malaysian! this hotel just VERY NEAR to ben thanh market , malaysian street and halal restaurant. coffee also!

    • Bahagian reviu negatif

      to all malaysian! SILA HATI2 dengan receptionist dia yang tua sikit. memang agak pukimak ye saya bayar habis masa awal masuk. dan si tua bangka tu cakap saya tak bayar habis dan pksa bayar lagi 30vnd. receptionist yang muda ok but yg muda ada masalah bahasa. mungkin sbb tu si receptionist yang tua ckp masih ada baki kitaorang tak bayar. and one more things . they not provided mineral water. tolong jangan SENTUH air mineral water kesemuanya yg dorang letak dekat atas meja and dalam peti ais . kitaorang just ambil 1 dlm peti ais , 1 lagi botol besar kitaorang beli dekat luar tapi diorang charge skali harga. kitaorang nak lawan pon tak sempat tapi sbb grab dah sampai. just nak cakap hati2. dan bilik dia tidak sebesar seperti dalam gambar . totally fraud .

    Reviu diberikan: 9 September 2018 Menginap pada September 2018
    faziatul Malaysia
  • Himalaya Phoenix Saigon Hostel

    Bandar Ho Chi Minh, Vietnam

    Purata skor reviu: 8.8
    • Bahagian reviu positif

      Kmi menginap di bilik asrama mix dorm untuk 6 orang..bilik sangat selesa,bersih dan kakitangan hostel membuang sampah setiap hari. Penyambut tetamu Miss Tan sangat membantu kami dari segi tour dan transport.

    • Bahagian reviu negatif

      tiada

    Reviu diberikan: 9 Julai 2018 Menginap pada Julai 2018
    Caralina_85 Malaysia
  • Boss 3 Hotel

    Bandar Ho Chi Minh, Vietnam

    Purata skor reviu: 7.4
    • Bahagian reviu positif

      Sangat selesa

    Reviu diberikan: 1 Ogos 2018 Menginap pada Julai 2018
    Noriszuan Malaysia
  • Truc Hung Hotel

    Nha Trang, Vietnam

    Purata skor reviu: 8.1
    • Bahagian reviu positif

      selesa dan bersih

    • Bahagian reviu negatif

      tak boleh paham bahasa inggeris

    Reviu diberikan: 5 Ogos 2018 Menginap pada Ogos 2018
    che Malaysia
  • Ben Thanh Motel

    Bandar Ho Chi Minh, Vietnam

    Purata skor reviu: 9
    • Bahagian reviu positif

      Semuanya

    Reviu diberikan: 17 Ogos 2018 Menginap pada Ogos 2018
    ZullR1 Malaysia
  • Gia Huy Hotel

    Bandar Ho Chi Minh, Vietnam

    Purata skor reviu: 8.3
    • Bahagian reviu positif

      Harga yang dibayar berbaloi dengan kemudahan yang disediakan.

    Reviu diberikan: 22 Ogos 2018 Menginap pada Ogos 2018
    hazirach Malaysia
  • Thanh Thu Hotel

    Bandar Ho Chi Minh, Vietnam

    Purata skor reviu: 7.8
    • Bahagian reviu positif

      Tempat nya berdekataan shopping center. Tempat makan berdekatan.

    • Bahagian reviu negatif

      Lift ny kecil.

    Reviu diberikan: 27 Ogos 2018 Menginap pada Ogos 2018
    KASUM Brunei Darussalam
  • An Tam Hotel

    Bandar Ho Chi Minh, Vietnam

    Purata skor reviu: 7.3
    • Bahagian reviu positif

      Dekat dengan banyak restoran halal.

    • Bahagian reviu negatif

      bau hapak yg kurang menyenangkan

    Reviu diberikan: 18 September 2018 Menginap pada September 2018
    HANIM Malaysia
  • Queen Central Hotel

    Bandar Ho Chi Minh, Vietnam

    Purata skor reviu: 6.7
    • Bahagian reviu positif

      Katil empuk

    Reviu diberikan: 20 September 2018 Menginap pada September 2018
    NOR Malaysia

Hotel yang dinilai tinggi di Vietnam oleh penulis reviu yang bertutur dalam Bahasa Malaysia

  • Queen Central Hotel

    Bandar Ho Chi Minh, Vietnam

    Purata skor reviu: 6.7
    • Bahagian reviu positif

      lokasi yang sangat dekat dengan kawasan membeli belah dan bilik yg sangat kemas dan bersih

    Reviu diberikan: 20 Mac 2017 Menginap pada Mac 2017
    Anonymous Malaysia