Перейти до головної сторінки

Нещодавні відгуки

• Apartmán - Dovolená Žacléř Оцінка за відгуками: 8,9

“Дякуємо. Все було добре, чисто.“

• Penzion Oliver Оцінка за відгуками: 8,4

“Дякуємо привітному персоналу. Тихе, спокійне місце. Чисті номери, постіль, рушники. Зручне і величезне двоспальне ліжко. Приїхали ввечері голодні з маринованими стейками, швидко організували нам барбекю. Обстановка затишна як вдома.“

• Apartmán Sova Оцінка за відгуками: 10

“Сподобалося все, дуже чисті, світлі та просторі апартаменти. Всі зручності присутні, навіть більше ніж очікувалося. 10 із 10ти балів!!! Рекомендуємо.“

• Pension Žacléřský Medvěd Оцінка за відгуками: 8,2

“Персонал дуже ввічливий та привітний.“

• Pension Žacléřský Medvěd Оцінка за відгуками: 8,2

“Їжа в ресторані“

• Bret CZ Оцінка за відгуками: 8,8

“Сподобалось усе . Дуже привітний господар та персонал. Замовляли сніданок і вечерю, дуже смачно. Дякуємо.“

• Wellness Pension Iveta Оцінка за відгуками: 7,9

“Дуже добрі люди. Чисто, спокійно, дякую дуже.“

• Pension & restaurace Zelený Mlýn Žacléř Оцінка за відгуками: 8,4

“Дуже привітний персонал, особливо офіціанти, дуже милі та чуйні. При заселенні в номері було чисто. Кімната комфортна та чиста ванна кімната. На території готелю розташований дитячий майданчик та безкоштовний басейн. Сам готель розташований біля природи, поряд протікає гірський струмок. Взимку неподалік працюють підйомники для катання на лижах, але влітку вони не працюють. В 25 хвилинах їзди на машині знаходиться SkiPark з дуже об'ємною територією (багато підйомників на гору, парк, прекрасні види, квадроцикли та розваги для дітей). Всім рекомендую цей готель/ресторан. В ресторані завжди великі та смачні порції за чудовою ціною.“

• Wellness Pension Iveta Оцінка за відгуками: 7,9

“Гостиприїмний хостес, приємні ціни,чистота в номері,сауна,басейн,смачний та ситний сніданок))“