Se primært indhold
  1. Startside for hotelanmeldelser
  2. Hotelanmeldelser for Tyskland
  3. Hotelanmeldelser for Wuppertal
  4. Anmeldelser af Amical Hotel

Anmeldelser af Amical Hotel Denne klassificering reflekterer hvor overnatningsstedet placerer sig selv i forhold til standarden i branchen ud fra faktorer som prisniveau, faciliteter og services. Klassificeringen er baseret på overnatningsstedets egen evaluering. Brug klassificeringen til at finde det sted du vil bo.

Rauental 24-28, 42289 Wuppertal, Tyskland

7,8

• Gratis wi-fi

9,0

100% verificerede anmeldelser

Ægte gæster. Ægte ophold. Ægte meninger.

Læs mere- åbner en dialogboks
Skriv en anmeldelse

Her vises 1 - 7

• Anmeldt: 7. september 2025

5,0
    "Rimelig pris for et værelse, men plads til forbedring, ikke mindst i forhold til wifi"
    • Solorejsende
    • 3 overnatninger

Utrolig ringe og dårligt Wifi! i praksis ubrugeligt og jeg var nødt til at bruge mobil som hotspot. Meget meget utilfredsstillende!. Ingen håndspritdispensor ved morgenmadsbuffet, hvilket er meget skuffende. Personalet blev desuden helt forvirret da jeg spurgte efter det, som om de ikke forstod vigtigheden i at gæsterne, som det mest naturlige i verden bør rense hænderne i håndsprit før de tager fra buffeten. Man tænker at de nok ikke rigtig har været på hygiejnekursus... Der var desværre for meget en dårlig lugt på værelset, formentligt fra gulvet, heldigvis var vejret varmt og jeg kunne have vinudet åbent hele tiden, men om vinteren kunne jeg nok ikke holde ud at opholde mig der, med sådan en lugt. Desuden var man nødt til at at have badeværelsesdøren lukket konsekvent, ellers kom der en svag lugt af kloak ud derfra. Bruseren virkede ikke helt ordentligt, men man kunne dog tage et bad. Morgenmad var for dyr i forhold til kvaliteten. Hvis der var styr på wifi og sprit til hænderne ved morgenmadsbuffeten, så ville jeg godt give 6/10 i stedet for 5/10. Hvis der også kom styr på lugtgenerne, fra badeværelse og tæpperne, så ville jeg give 7/10

Stort værelse. Fin beliggenhed. Rimelig pris

Overnattede: september 2025

• Anmeldt: 26. oktober 2024

3,0
    "Kæmpe skuffelse. Hotellet prøvede st være noget det ikke kunne leve op til"
    • Forretningsrejse
    • Gruppe
    • Standard-enkeltværelse
    • 13 overnatninger
    • Indsendt mobilt

Morgenmaden var en stor skuffelse. De havde kun alt klart én eneste dag, og på trods af at vi kom ned i tidsrummet 6.30 til 7.30, var der ofte ikke nok mad. Derudover oplevede vi også, at der ikke var vand i bruseren Vi ventede også 70 minutter på at få serveret tre pizzaer, hvilket var uacceptabelt For det første var der ikke en dør til toilettet, hvilket gjorde det ubehageligt for både mig og mine rejsekammerater. Rengøringen efterlod meget at ønske, og værelset blev ikke gjort rent i løbet af vores ophold.

Okay personale

Overnattede: oktober 2023

• Anmeldt: 30. maj 2025

Enestående
    • Ferierejse
    • På rejse sammen med venner
    • Standard-enkeltværelse

Overnattede: august 2023

Her vises 1 - 7

Vi matcher prisen
Vi matcher prisen
Lave priser • Ingen bookinggebyrer • Har du fundet en lavere pris? Så refunderer vi differencen!

Disse overnatningssteder har også fået gæsteanmeldelser: