Se primært indhold
  1. Startside for hotelanmeldelser
  2. Hotelanmeldelser for Tyskland
  3. Hotelanmeldelser for Frankfurt am Main
  4. Anmeldelser af Hotel Forty Four

Anmeldelser af Hotel Forty Four Denne klassificering reflekterer hvor overnatningsstedet placerer sig selv i forhold til standarden i branchen ud fra faktorer som prisniveau, faciliteter og services. Klassificeringen er baseret på overnatningsstedets egen evaluering. Brug klassificeringen til at finde det sted du vil bo.

Moselstr.44, Bahnhofsviertel, 60329 Frankfurt am Main, Tyskland

6,3

• Gratis wi-fi

7,2

100% verificerede anmeldelser

Ægte gæster. Ægte ophold. Ægte meninger.

Læs mere- åbner en dialogboks
Skriv en anmeldelse

Her vises 1 - 8

• Anmeldt: 23. juli 2025

5,0
    "Skete ikke"
    • Indsendt mobilt

Jeg har været i dialog med overnatningsstedet FLERE GANGE, da jeg rejste i bil med børn og hunde, og skulle bruge en overnatning på vej hjem fra Sydfrankrig. Da vi ankom til gaden tirsdag sen aften, var der påvirkede mennesker overalt, der stank af hash, der var sex-klubber ALLE steder og der var ingen parkeringspladser. Vi endte med at køre hele vejen hjem til Danmark uden overnatning. På intet tidspunkt har personalet på stedet nævnt, at hotellet ligger i et område fyldt med sex-klubber - og jeg har nævnt, at jeg har små børn med mig… utilfredsstillende, og overhovedet ikke som hotellet fremgår på booking.com.

Vi nåede ikke indenfor

Overnattede: juli 2025

• Anmeldt: 22. august 2025

1,0
    "Som den værste film jeg har deltaget i."
    • Med kæledyr
    • Solorejsende
    • Dobbeltværelse
    • 1 overnatning

At der var stiknarkomaner, alkoholikere og andre misbrugere lige uden for døren.

Intet. Området mindede mig om Christiane F.

Overnattede: august 2025

• Anmeldt: 18. juli 2024

1,0
    "Lidt for intenst indblik i Frankfurts skyggeside."
    • 1 overnatning

Hotellet ligger i den mest beskidte gade i hele Frankfurt blandt stripklubber og et konstant liv i gaden af narkomaner og vilde eksistenser. Man bør gøre opmærksom på beliggenheden, som ikke er familievenlig. Personalet var i øvrigt ikke specielt imødekommende.

Overnattede: juli 2024

• Anmeldt: 5. august 2023

2,0
    Meget dårligt
    • 2 overnatninger
    • Indsendt mobilt

Beliggenhed var meget skræmmende og slet ikke børnevenligt område, i hele taget.

Renhed og ro

Overnattede: august 2023

• Anmeldt: 26. juli 2023

"IKKE FOR BØRN !!!!"
    • 3-personersværelse
    • Indsendt mobilt

Da vi ankom, var der fyldt med påvirkede mennesker, der helt åbenlyst sad i gaden og stak sig med heoin (formoder vi) Vores biler (åbenlyst at vi var turister, da vi har tagboks) havde vi ikke lyst til at parkere da vi frygtede for indbrud - da vi ikke kunne tømme begge biler for baggage, for 1 overnatning. To gange blev vi antastet af meget påvirket mennesker der forvekslede vores billeder med andre. IKKE ET STED FOR BØRN, og egentlig heller ikke for voksne. Jeg fortryder vi ikke læste anmeldelser fra stedet, inden vi bookede. Men jeg må i drømme jeg ALDRIG havde forventet det så slemt som dette.

Overnattede: juli 2023

• Anmeldt: 20. juli 2023

2,0
    "Larmende"
    • Indsendt mobilt

Beliggenheden er virkelig dårlig i et voldsomt kvarter. Ikke egnet til børn.

Tæt på togstationen

Overnattede: juli 2023

• Anmeldt: 16. oktober 2025

Enestående
    • Indsendt mobilt

Denne anmeldelse har ingen kommentarer

Overnattede: oktober 2025

Her vises 1 - 8

Vi matcher prisen
Vi matcher prisen
Lave priser • Ingen bookinggebyrer • Har du fundet en lavere pris? Så refunderer vi differencen!