Se primært indhold
  1. Startside for hotelanmeldelser
  2. Hotelanmeldelser for Tyskland
  3. Hotelanmeldelser for Speyer
  4. Anmeldelser af Hotel Löwengarten

Anmeldelser af Hotel Löwengarten Dette er den officielle stjerneklassificering som tildeles et overnatningssted af en uafhængig tredjepart - Hotelstars Union. Overnatningsstedet sammenlignes med standarden i branchen og bedømmes ud fra hvilket prisniveau, faciliteter og services det tilbyder. Brug stjernerne til at finde det sted du vil bo.

Schwerdstrasse 14, 67346 Speyer, Tyskland

• Valuta for pengene

8,1

• Gratis wi-fi

100% verificerede anmeldelser

Ægte gæster. Ægte ophold. Ægte meninger.

Læs mere- åbner en dialogboks
Skriv en anmeldelse

• Par
    • Superior-dobbeltværelse
    • 3 overnatninger
    • Indsendt mobilt

Standarden var ikke som et normalt 4 stjernet hotel. Der reklameres med restaurant med autentisk mad og lokal vin, men det er desværre ikke tilfældet. Der er kun em morgenmadsrestaurant, som mere er en spisesal, der fremstår mørk pg lidt slidt, men ingen mulighed for mad derudover, og det overraskede også flere andre gæster, at man skulle ud i byen med trætte børn oven på en lang køretur for at få noget at spise. Adspurgt oplyste en mand i receptionen, at man kunne bestille en pizza ude fra byen til levering! Vi betaler altså ikke for et 3 nætters ophold på et 4 stjernet hotel for at sidde på værelset og spise pizza. Vi havde betalt for et superior værelse, men det var også under standard, bla med fugtskjolder på loftet ved vinduet, og der manglede dørknop i brusekabinen og dækplader ved hængslerne mv. Parkeringsmulighederne er begrænsede, mange holdt i gaderne. Det virker, som om der er mere fokus på konferencegæster end turister. Rigtig ærgerligt for byen er hyggelig.

Morgenmaden var ok, det samme gjaldt beliggenheden for værelset. Sengene ligeledes ok.

Overnattede: august 2023

• Anmeldt: 26. juli 2024

Fabelagtigt
    • Ferierejse
    • På rejse sammen med venner
    • Superior-dobbeltværelse

Overnattede: juli 2023

Her vises 1 - 4

Vi matcher prisen
Vi matcher prisen
Lave priser • Ingen bookinggebyrer • Har du fundet en lavere pris? Så refunderer vi differencen!

Disse overnatningssteder har også fået gæsteanmeldelser: