Am Bismarckturm 3, 24321 Lütjenburg, Tyskland
Valuta for pengene
9,2
Gratis wi-fi
9,1
Ægte gæster. Ægte ophold. Ægte meninger.
Læs mere- åbner en dialogboksHver anmeldelseskarakter er på mellem 1 og 10. For at beregne den overordnede karakter som du får vist, lægger vi alle de modtagne anmeldelseskarakterer sammen og dividerer summen med det antal anmeldelseskarakterer vi har modtaget. Vi bruger et vægtet anmeldelsessystem, hvilket betyder at jo nyere anmeldelsen er, desto større indflydelse har den på beregningen af den samlede af anmeldelseskarakter. Derudover kan gæster også give separate "delkarakterer" på vigtige områder såsom beliggenhed, rengøring, personale, komfort, faciliteter, valuta for pengene og gratis wi-fi. Bemærk at gæster indsender deres delkarakterer og deres overordnede karakter uafhængigt, så der er ingen direkte forbindelse mellem dem.
Du kan anmelde et overnatningssted som du har booket gennem vores platform, hvis du overnattede der eller hvis du ankom til overnatningsstedet, men ikke gennemførte dit ophold. Hvis du vil redigere en anmeldelse du allerede har indsendt, skal du kontakte vores kundeservice.
Vi har både personale og automatiserede systemer der er specialiserede i at opdage falske anmeldelser der lægges op på vores platform. Hvis vi finder nogen, bliver de slettet, og hvis det er nødvendigt, kan vi iværksætte foranstaltninger imod den ansvarlige person.
Hvis en anden person opdager noget mistænkeligt, kan man altid rapportere det til vores kundeservice, så vores team for bedrageri kan undersøge det nærmere.
Vi vil helst kunne offentliggøre alle de anmeldelser vi modtager, uanset om de er positive eller negative. Men vi vil ikke vise nogen anmeldelser der indeholder eller henviser til (blandt andet):
For at være sikker på at anmeldelserne er relevante, kan vi vælge kun at acceptere anmeldelser der sendes indenfor tre måneder efter udtjekning, og vi kan vælge at stoppe med at vise anmeldelser når de er 36 måneder gamle – eller hvis der er sket et ejerskifte på overnatningsstedet.
Et overnatningssted kan vælge at besvare en anmeldelse.
Hvis der er flere anmeldelser, vises de seneste først, med forbehold for et par andre faktorer (hvilket sprog anmeldelsen er skrevet på, om det kun er en karakter eller om den også indeholder kommentarer osv.). Hvis du ønsker det, kan du sortere og/eller filtrere dem (ud fra årstiden, anmeldelseskarakter osv.).
Vi viser til tider eksterne anmeldelseskarakterer fra andre velkendte rejsewebsites. Vi gør det klart når dette er tilfældet.
Disse retningslinjer har til formål at gøre indholdet på Booking.com relevant og familievenligt, men uden at hindre at personer kan udtrykke stærke meninger. Det samme gælder også de følelser brugeren måtte give udtryk for.
Indholdet skal være rejserelateret. De mest hjælpsomme kommentarer indeholder detaljer der hjælper andre med at træffe bedre valg. Du bedes undgå at inkludere personlige, politiske, etiske eller religiøse kommentarer. Indhold med reklamer bliver fjernet, og indhold der nævner servicen fra Booking.com bør videresendes til vores kundeservice eller vores serviceteam for overnatningsstederne.
Indholdet skal passe til et globalt publikum. Du bedes undgå at bruge bandeord eller lignende. Kommentarer der indeholder hadefulde, diskriminerende, seksuelle, voldelige eller truende ord eller støtter ulovlige aktiviteter vil ikke blive offentliggjort.
Alt indhold skal være ærligt og personligt. Anmeldelser er bedst, når de er ærlige og originale. Dine kommentarer skal være skrevet af dig. Overnatningsstederne på Booking.com skal ikke give sig ud for at være gæster eller købe sig til bedre anmeldelser. Forsøg på at påvirke andre overnatningssteders gennemsnitskarakter negativt ved at indsende falske anmeldelser tolereres ikke.
Værn om privatlivet. Booking.com forsøger altid at skjule private oplysninger såsom e-mails, telefonnumre, websites og andre personlige oplysninger.
De holdninger der kommer til udtryk gennem brugergenereret indhold, er skrevet af gæster og overnatningssteder på Booking.com og er ikke Booking.coms egne holdninger. Booking.com tager ikke ansvar for disse kommentarer eller svar. Booking.com stiller kun (uden ansvar for at bekræfte eller undersøge) indholdet til rådighed og udgiver ikke selv disse kommentarer og svar.
Som standard bliver anmeldelser sorteret afhængigt af datoen og andre kriterier der skal vise dig de mest relevante anmeldelser, blandt andet: dit sprog, anmeldelser med tekst og anmeldelser der ikke er anonyme. Andre sorteringer kan være tilgængelige (f.eks. type rejsende, karakter, m.m.)
Denne tjeneste kan indeholde oversættelser leveret af Google. Google fralægger sig alle garantier forbundet med oversættelser, eksplicitte eller implicitte, herunder alle garantier om nøjagtighed, pålidelighed og alle implicitte garantier om salgbarhed, egnethed til et særligt formål og retmæssig anvendelse.
Afslutning på indholdet i dialogboksenAnmeldt: 3. april 2026
Dorte
Personalet og morgenmad
Overnattede: april 2026
Anmeldt: 11. december 2025
Mariola
DanmarkEn fantastisk hotel men skønne indretning, fyldt med kunst, hygge hjørner og et fabelagtigt udsigt. Stor ros til super venlig ejeren og personalet. Som ekstra bonus gratis kaffe og kage om eftermiddagen

Anmeldt: 8. december 2025
Samir
DanmarkAfløbet i bruseren var stoppet til, men det er en mindre ting og hele opholdet var fantastisk.
Super personale. Rigtige venlige. Børnefamilier velkomne. Tak
Anmeldt: 8. december 2025
Gitte
DanmarkEr tredje gang vi er her og et perfekt mix af: - utroligt serviceminded og imødekommende personale, som gør deres yderste for at imødekomme alle de ønsker, man måtte have - et super dejligt, rummeligt og meget rent værelse - en skøn morgenmad med masser af frisk frugt og andre gode produkter - opvarmet indendørs swimmingpool og badekåber til låns. Alle de nævnte ting gør, at vi meget gerne kommer igen.
Anmeldt: 2. september 2025
Lene
DanmarkVille gerne have spist i restaurant. Den var desværre aftenlukket
Super roligt. Dejlig atmosfære
Overnattede: september 2025
Anmeldt: 26. august 2025
Pia
DanmarkFantastisk hotel,med den flotteste udsigt. Vi fik en meget smuk lejlighed og stor lejlighed på 3 etage,smukt indrettet. Så venlige,hjælpsomme og imødekommende værtspar. Smuk gestus,at der om eftermiddagen var kaffe,frugt og kage og en helt fantastisk morgen buffe. Vi ermeget begejstret og kommer helt sikkert igen.
Overnattede: august 2025
Anmeldt: 11. august 2025
Jan
DanmarkKunne godt være gjort bedre rent, da vi modtog værelset, en del støv på hylder.
Dejligt og roligt sted, skøn beliggenhed, god morgenmad
Overnattede: august 2025
Anmeldt: 2. august 2025
Nanna
DanmarkSofaen i værelse 305 var ikke komfortabel.
Godt hotel, sødt og nærværende personale, god swimmingpool, meget hurtig betjening i morgenmads restauranten.
Anmeldt: 28. juli 2025
Jesper
DanmarkDejligt med en svømmetur i poolen, samt virkelig god morgenmad. Desuden er der en flot have ved hotellet, samt et venlige personale, som kunne snakke engelsk, hvilket er dejligt, da vi ikke er så gode til tysk.
Anmeldt: 26. juli 2025
Lone
DanmarkMorgenmaden fremragende alt er af bedste kvalitet "på dette hotel er der ikke sparret på noget " og så lækkert med al den friske frugt der er, vi kommer helt sikker igen.
Anmeldt: 17. juli 2025
Bo
DanmarkIngenting
Fremragende
Anmeldt: 5. juli 2025
Svend
DanmarkIntet...
Formidabel morgenmad, god udsigt fra værelserne, alt flot og har det som gør det til et hyggeligt ophold, har nu besøgt Ostseeblick 5 gange, og flere venter.
Overnattede: juni 2025

Anmeldt: 15. juni 2025
Inge
DanmarkAlt var rigtigt godt. En rigtig god oplevelse
Alt
Overnattede: juni 2025
Anmeldt: 31. maj 2025
Steffen
DanmarkHotellet er meget charmerende og ligger på toppen af bakke med vidunderlig udsigt. Personalet er noget af de mest søde og venlige vi nogensinde har mødt. Morgenmaden er rigtig lækker. Værelserne er store og balkonerne emmer af hygge. Der er indendørs pool

Anmeldt: 27. maj 2025
Preben
DanmarkDer er ikke elevator. Hvis man er gangbesværet kan det være lidt anstrengende at komme op til de øverste etager.
Der var ikke en finger at sætte på noget som helst. Vi havde en nyere lejlighed med flot køkken, kæmpe tagterrasse med direkte udsigt til Østersøen. Service er som sædvanlig helt i top. Fremragende morgenmad med masser af frisk frugt. Eftermiddagskaffe med hjemmebag og frisk frugt.
Anmeldt: 20. maj 2025
Charlotte
DanmarkDet har vel ikke noget med hotellet at gøre, men havde ikke fanget det var SÅ langt til havet. Samt cykeludlejning er via hjemmeside mm. Havde været luksus med at kunne gå undenfor i solen når man tog en svømmetur i bassinget. Hotellet er i samme bygning med lejligheder, så lidt forvirrende gang samt ingen elevator.
Super venligt personale fint område og "park lignende", lækkert kaffebord og udeområdet at nye det i. Gå afstand til hyggelig cafè og nostalgisk lille tysk landsby. Forbundet med meget ro! Gratis og nem parkering!
Anmeldt: 19. maj 2025
Bent
DanmarkIntet
Absolut helt fantastisk. Vi fik en meget stor lejlighed med kæmpe terrasse øverst oppe. Vi skal nok komme igen.
Anmeldt: 9. maj 2025
Jørgen
DanmarkIntet
Store dejlige værelser med terrasse og flot udsigt, gode senge og fantastisk morgenmad Ligger ugenert i grønt område og i gåafstand til byen.

Anmeldt: 8. maj 2025
Leif
DanmarkEn virkelig god service fra personalet og en utrolig smuk beliggenhed. Man føler sig velkommen og får fuld valuta for pengene. Et sted man vender tilbage til.
Anmeldt: 2. maj 2025
Kathrine
DanmarkVi elskede den store lejlighed og poolen. Morgenmaden var fantastisk!
Overnattede: april 2025
Anmeldt: 17. marts 2025
Dorte
DanmarkIntet
Meget søde og service minded ! Charmerende og personlig isler! Meget meget valuta for pengene 🤗👍
Overnattede: marts 2025
Anmeldt: 24. februar 2025
Linda
Danmarklidt lugt på badeværelse, måske kloaken
morgenmand samt eftermiddagskaffe altid lækkert, ejerne ualmindelige søde mennesker
Overnattede: februar 2025
Anmeldt: 14. februar 2025
Christian
DanmarkÆrgerligt der kun var vegansk mad i restauranten om aftenen.
Flot udsigt, dejlig stort værelse, dejlig badeområde, venligt og hjælpsomt personale, hyggelig lille by, et par fine gåruter. Dejlig morgenmad.
Overnattede: februar 2025

Anmeldt: 24. december 2024
Dr
Danmarkdet var svært/umuligt at få aftensmad uden reservation i restauranten
flot ambiente, venligt personale
Rom, Italien
Jämijärvi, Finland
Rom, Italien
Labro Rieti, Italien
Vi leverer personligt tilpassede anbefalinger baseret på din aktivitet på vores platform. Hvis du foretrækker det, kan du framelde dig disse anbefalinger. Vær opmærksom på at en framelding kun gælder på den aktuelle enhed. Du skal altså tilpasse denne indstilling på hver enhed efter ønske.
Booking.com er en del af Booking Holdings Inc., som er verdens førende indenfor onlinerejser og relaterede services.
Vi har mere end 70 millioner anmeldelser af overnatningssteder, som alle er verificerede og fra tidligere gæster.
Den eneste måde, man kan skrive en anmeldelse, er ved først at lave en reservation. Det er sådan, vi sikrer os, at alle vores anmeldelser er fra rigtige gæster, som virkelig har boet på overnatningsstedet.
Når vores gæster besøger overnatningsstedet, tjekker de bl.a. hvor stille værelset er og hvor venligt personalet er.
Efter turen fortæller gæsterne os om deres ophold. Vi tjekker alle anmeldelser for stødende ord og offentliggør dem derefter på Booking.coms hjemmeside.
Hvis du har booket gennem os og gerne vil skrive en anmeldelse, bedes du først logge ind.
Afslutning på indholdet i dialogboksen