Via Sigchos Quilotoa, 050452 Chugchilán, Ecuador
Personeel
Prijs-kwaliteitverhouding
Gratis WiFi
8,1
Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.
Meer tonen- er opent een dialoogvensterElke beoordelingsscore ligt tussen 1 en 10. Voor de algehele score die je ziet, tellen we alle beoordelingsscores die we hebben ontvangen, bij elkaar op, waarna we dat totale cijfer delen door het aantal beoordelingsscores die we hebben ontvangen. We gebruiken een gewogen beoordelingssysteem. Dit betekent dat hoe recenter een beoordeling is, des te meer impact deze heeft op de berekening van de totale beoordelingsscore. Daarnaast kunnen gasten aparte ‘subscores’ geven op cruciale onderdelen, zoals locatie, hygiëne, personeel, comfort, faciliteiten, prijs-kwaliteitverhouding en gratis WiFi. Let op: gasten dienen hun subscores en hun totaalscores apart in, dus er is geen direct verband tussen beide.
Je kunt een Accommodatie die je via ons platform hebt geboekt, beoordelen als je er verbleven hebt of als je aangekomen bent bij de accommodatie, maar er niet verbleven hebt. Als je een ingediende beoordeling wilt bewerken, neem je contact op met onze Klantenservice.
Wij hebben mensen en geautomatiseerde systemen die gespecialiseerd zijn in het opsporen van valse beoordelingen die op ons platform worden ingediend. Als we die vinden, verwijderen we ze en ondernemen we zo nodig actie tegen de verantwoordelijke.
Wie iets verdachts opmerkt, kan dit altijd melden aan onze Klantenservice, zodat ons Fraudeteam het verder kan onderzoeken.
Idealiter zouden we elke beoordeling die we ontvangen publiceren, positief of negatief. We zullen echter geen beoordelingen weergeven die (onder andere) bevatten of verwijzen naar:
Om te zorgen dat beoordelingen relevant zijn, accepteren we mogelijk alleen beoordelingen die binnen 3 maanden na het uitchecken worden ingediend en laten we beoordelingen mogelijk niet meer zien als ze 36 maanden oud zijn, of als de Accommodatie van eigenaar is veranderd.
Een Accommodatie kan ervoor kiezen om op een beoordeling te reageren.
Wanneer je meerdere beoordelingen ziet, staat de meest recente beoordeling bovenaan, afhankelijk van een paar andere factoren (in welke taal de beoordeling is geschreven, of het alleen een score is of dat er ook opmerkingen in staan, etc.). Als je wilt, kun je ze sorteren en/of filteren (op tijd van het jaar, beoordelingsscore, etc.).
Soms tonen we externe beoordelingsscores van andere bekende reiswebsites. We maken het duidelijk wanneer dit het geval is.
Deze richtlijnen en standaarden zijn erop gericht om de content op Booking.com relevant en familievriendelijk te houden, zonder beperkingen op te leggen aan krachtige oordelen. Ze zijn altijd van toepassing, ongeacht de toon van de feedback.
Bijdragen dienen reisgerelateerd te zijn. De nuttigste bijdragen zijn gedetailleerd en helpen anderen om betere beslissingen te maken. We verzoeken je om geen persoonlijke, politieke, ethische of religieuze opmerkingen te schrijven. Promotionele content zal worden verwijderd en kwesties met betrekking tot de diensten van Booking.com zullen worden doorgestuurd naar de teams van onze Customer Service of Accommodation Service.
Bijdragen dienen geschikt te zijn voor een wereldwijd publiek. Vermijd grof taalgebruik of pogingen daartoe door middel van creatieve spelling, in welke taal dan ook. Opmerkingen en media die haatzaaiende uitlatingen, discriminerende opmerkingen, bedreigingen, seksueel expliciet taalgebruik, geweld, en de promotie van illegale activiteiten bevatten, zijn niet toegestaan.
Alle content dient echt en door de gast zelf geschreven te zijn. Beoordelingen zijn het waardevolst als ze origineel en objectief zijn. Je bijdrage dient van jezelf te zijn. Accommodatiepartners van Booking.com mogen niet namens de gast schrijven of de gast iets aanbieden in ruil voor een beoordeling. Pogingen om de score van een concurrent te verlagen door het schrijven van een negatieve beoordeling worden niet geaccepteerd.
Respecteer de privacy van anderen. Booking.com zal zijn best doen om e-mailadressen, telefoonnummers, websiteadressen, social media-accounts en soortgelijke gegevens te verbergen.
De in bijdragen geuite meningen zijn afkomstig van klanten en accommodaties van Booking.com en niet van Booking.com zelf. Booking.com aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor beoordelingen of antwoorden. Booking.com is een distributeur (zonder enige verplichting tot verificatie) en geen uitgever van deze opmerkingen en antwoorden.
Om de meest relevante beoordelingen te tonen, worden de beoordelingen standaard gesorteerd op datum en aanvullende criteria, zoals je taal, beoordelingen met tekst en niet-anonieme beoordelingen. Er kunnen nog meer sorteeropties zijn, zoals type reiziger, score, etc.
Deze service kan vertalingen van Google bevatten. Google geeft geen garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot deze vertalingen, inclusief garanties met betrekking tot de nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of enige impliciete garanties van verkoopbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel en niet-inbreuk.
Einde tekst dialoogvenster
Resultaat 1 – 25
Beoordeeld op: 7 mei 2026
Sofie
BelgiëHet was top eigenlijk.
Heel grote kamer gekregen, lekker gegeten, fijn gezelschap. Echt een goed hotel/hostel in de regio. We kwamen pas om 18u45 toe en toch kregen we nog lekker vegetarische menu om 19u00. Het ontbijt is zeer uitgebreid.
Verbleven in mei 2026
Beoordeeld op: 8 maart 2026
Hellen
NederlandDe sauna stelt niet veel voor. Geen bad erbij.
Leuk opgezet hostel met een makkelijke sfeer. Warme douche. Goed ontbijt. Lekker lunchpakket.
Verbleven in maart 2026
Beoordeeld op: 4 november 2025
Katrijn
BelgiëGeweldige eigenaars die Marije wilden helpen. Het beste eten van heel Ecuador!
Verbleven in oktober 2025
Beoordeeld op: 28 juli 2025
Thom
NederlandEten was onwijs lekker.
Verbleven in juli 2025
Beoordeeld op: 15 mei 2025
Stijn
NederlandErg aardig personeel, we waren zien en ze dachten erg attent met ons mee, maakten zelfs een speciale thee voor ons! Leuke tussenstop.
Verbleven in mei 2025
Beoordeeld op: 14 mei 2025
Manon
NederlandHelemaal top, zeer vriendelijk ontvangen door de familie die het hostel runt. Fijne kamer met heerlijke warme douche. Ook het diner en ontbijt waren beide voortreffelijk, vooral het bananenbrood is aan te raden.
Verbleven in april 2025
Beoordeeld op: 10 mei 2025
Elianne
NederlandAlles was top
Alles eigenlijk! Lekkere schone, warme (en nieuwe) bedden, warm kacheltje werd voor ons aangestoken ‘s avonds en een Hele vrolijke en behulpzame eigenaar! Ook de warme douche deed het prima. En een lekker (3-gangen) diner werd ons ‘s avonds voorgeschoteld. We hadden hier prima langer kunnen blijven De accommodatie is van alle gemakken voorzien :-). Hebben een fijn verblijf gehad
Verbleven in mei 2025
Beoordeeld op: 1 mei 2025
Charlotte
NederlandDe spa was niet in orde, alleen het Turks bad deed het. De gemeenschappelijke ruimte is niet gezellig, geen spelletjes.
Aardig personeel, prima plek, lekker eten. Er is een klein winkeltje waar je drinken kunt kopen en ook een lunchpakket.
Verbleven in april 2025
Beoordeeld op: 30 maart 2025
Linda
NederlandGeen verwarming in de slaapkamer om je kleren te drogen. Kon wel in de gezamenlijke ruimte :)
Heerlijk bed met veel dekens. De Turkse sauna was fantastisch!
Verbleven in maart 2025
Beoordeeld op: 16 februari 2025
Leonieke
NederlandOnwijs goed ontvangen door een lieve familie die er alles aan doen om het tot je zin te maken. Heerlijk eten, heerlijk bed en een goede badkamer.
Verbleven in februari 2025
Beoordeeld op: 17 augustus 2024
Eva
NederlandVriendelijke mensen, een heerlijk diner 's avonds. Het is een goede plek om te slapen als je de Quilotoa-loop loopt.
Verbleven in augustus 2024
Beoordeeld op: 17 juli 2024
T
NederlandDe kamers zijn wat vochtig.
Super hostal! Heerlijk eten, vooral het ontbijt is geweldig. Ruime kamers, goede bedden en fijne sfeer. De familie kan goed adviseren over de wandelroutes. Wij wilden slechts een klein gedeelte van de Quilotoa loop wandelen, ze regelden een gids waarmee we vier uur gewandeld hebben in de canyon. Ook leuk, we hebben een aantal uur paardgereden.
Verbleven in juli 2024
Beoordeeld op: 28 juni 2024
Selma
NederlandHelemaal niets
Prachtig hostal aan de Quilotoa loop. Superlieve familie, heerlijk 3gangendiner, uitgebreid ontbijt en een stevig lunchpakket voor de vlg wandeldag. De kamer was groot, het bed enorm en met heerlijk matras en heerlijk douche. Voldoende tafels, gemeenschappelijke ruimte etc. En zelfs n jacuzzi/sauna
Verbleven in juni 2024
Beoordeeld op: 22 juni 2024
Iris
NederlandNiets.
Mega lieve familie die dit hostel runt. Alles top geregeld, fijne kamer en super eten.
Verbleven in juni 2024
Beoordeeld op: 4 februari 2024
Monique
NederlandNiets
Gezellig hotel, je komt toeristen tegen van overal de wereld die de wandelingen maken. De maaltijden zijn fantastisch. Zowel ontbijt als diner. Genoten van het Turks stoombad. Personeel zorgt erg goed voor zijn gasten: na het diner wordt gevraagd wat ze volgende dag nodig hebben: taxi, bus, lunchbox.
Verbleven in februari 2024
Beoordeeld op: 15 januari 2024
Ròbin
NederlandLekker eten, goede uitleg over de route van de loop en behulpzaam personeel. De kamer was ruim en we hadden warm water. Heerlijk verblijf.
Verbleven in januari 2024
Beoordeeld op: 12 januari 2024
Ellis
NederlandHeel fijn tijdens het lopen van de Quilotoa loop! Goede kamer met alle faciliteiten. Ook het eten (en lunchpakket) van hoge kwaliteit
Verbleven in januari 2024
Beoordeeld op: 6 oktober 2023
Kirsten
Nederland-
Super verblijf tijdens het lopen van de quilotoa loop. We hadden een fijne kamer met heerlijk bed. Het eten was goed en het lunchpakket ook.
Verbleven in september 2023
Beoordeeld op: 4 oktober 2023
Joris
NederlandHeerlijk verblijf tijdens de Quilotoa Loop. Vriendelijk personeel (ze hielpen perfect toen mijn vrouw zich niet lekker voelde) en hebben erg lekker gegeten. De bedden waren waarschijnlijk de beste die we in Ecuador hebben gehad.
Verbleven in september 2023
Beoordeeld op: 12 augustus 2023
Lennie
NederlandHet eten was heerlijk
Verbleven in augustus 2023
Beoordeeld op: 12 augustus 2023
Martin
NederlandMooie plek. Met een sauna! Lekker na een dag wandelen. Deze pkek is super praktisch. Prijs is inclusief ontbijt en diner. Take away lunch is mogelijk. Wij waren er 2 dagen. Leuk is dat Quilatoa loop lopers komen en gaan. Hostal heeft een sportieve vibe.
Beoordeeld op: 8 augustus 2023
Luc
NederlandVriendelijk personeel!
Verbleven in augustus 2023
Beoordeeld op: 1 augustus 2023
Tim
NederlandEen prachtig hostel als je de quilotoa loop aan het bewandelen bent. Ruime kamer, warme douches en heerlijk eten. Zeer aan te raden.
Beoordeeld op: 26 juli 2023
Ekram
NederlandNiks
Ruime kamers en heerlijk eten. Lunchpakket smaakte ook super.
Resultaat 1 – 25
We bieden gepersonaliseerde aanbevelingen aan op basis van je activiteit op ons platform. Je kunt je hiervoor afmelden als je dat wilt. Houd er rekening mee dat als je dit doet, dit alleen voor dit apparaat is. Je moet deze instelling daarom op elk ander apparaat aanpassen aan je voorkeur.
Booking.com is onderdeel van Booking Holdings Inc., de wereldleider in online reisdiensten.
We hebben meer dan 70 miljoen beoordelingen van accommodaties, allemaal van echte, geverifieerde gasten.
Alleen wie via ons boekt, kan het verblijf beoordelen. Zo weten we zeker dat onze beoordelingen afkomstig zijn van echte gasten die in een accommodatie verbleven hebben.
Onze gasten bezoeken de accommodatie en ervaren zelf of de kamer rustig is, of het eten inderdaad lekker smaakt en hoe vriendelijk het personeel is.
Reis voorbij? Gast aan het woord. Wij checken of de beoordeling echt is, en of er geen grof taalgebruik in staat. Dan plaatsen we hem op de website van Booking.com.
Als je via ons hebt geboekt en een beoordeling wilt geven, dan moet je eerst inloggen.
Einde tekst dialoogvenster