Перейти до головної сторінки

8,5

• Безкоштовний Wi-Fi

6,3

На 100% дійсні відгуки

Справжні гості. Справжні подорожі. Справжні враження.

Читати далі- відкриється в діалоговому вікні
Написати відгук

Показано 1 - 12

• Відгук від 10 червня 2026

• Термін перебування: 4 ночі

Відмінні сніданки, неперевершений вид з номера, гарний басейн, джакузі. Завжди були вільні місця

Дата проживання: Червень 2026

• Відгук від 26 квітня 2026

Чудове місце
    • Надіслано з телефону

Розташування просто топ! 🥰 вид з вікна, басейн, джакузі на 1 поверсі та тераса , де ви можете провести вечір , насолодитися вечірнім видом. Дуже ситні сніданки, персонал кваліфікований та привітний.

Дата проживання: Квітень 2026

8,0
    Дуже добре
    • Термін перебування: 6 ночей
    • Надіслано з телефону

Прибирання не дуже добре.кухня не дуже добре.Часто їжу з сніданку переносили вечерю.Ми прилетіли в 2 ночі.Приїхали в готель в 3 ночі,запитали у адміністратора чи є вільний номер,сказав що немає,потім ми пішли на годину щоб перекусити,прийшли назад в готель і запитали чи не з'явився номер.Адміністратор сказав що з'явився но нам треба було доплатити 190 євро.Ми відмовилися платити 190 євро тому що вже було 4 ранку і не було смислу платити такі гроші,попросили почекати в холі до ранку - нам не дозволили це зробити.ми чекали на вулиці.В 7 годин ранку я пішов ще раз коли вже змінились адміністратори і запитав чи не звільнились номера на що відповіли що вже є номера можна заселитися без доплати))Будьте уважні з такими готелями.

Вид з номеру

Дата проживання: Травень 2025

• Відгук від 29 травня 2025

• Мандрівники з друзями
    • Номер Твін з видом на море
    • Надіслано з телефону

Я дуже рада, що обрала саме цей готель і вважаю своїм обов’язком поділитися враженнями — щоб і інші мали шанс насолодитися відпочинком без жодних турбот! 🔹 Обслуговування: На рецепції нас зустрів дуже привітний та уважний працівник, який допомагав у всьому. Приємним сюрпризом був келих шампанського при заселенні. А перед раннім виїздом для нас спеціально відкрили їдальню раніше — щоб ми могли випити кави і щось перекусити. Це піклування справді зворушило. 🔹 Чистота та комфорт: Номер був чистий, з приємним ароматом і гармонійно підібраними кольорами в інтер’єрі. Простора душова кабінка, всі необхідні засоби гігієни на місці. В наявності були вода, кава, чай — і все це без додаткової оплати. 🔹 Сніданки: Справжній шведський стіл із великим вибором: різні види хліба та булочок, сири, м’ясні вироби, фрукти, десерти та напої — і все включено у вартість. 🔹 Інфраструктура: Готель зручно розташований — поруч і набережна, і зупинка. Пляж чистий, зручний, з можливістю взяти рушник під заставу 10 євро (яку повертають). 🔹 Загальне враження: Готель повністю відповідає своїм 4 зіркам. Щоденне якісне прибирання, гарний краєвид із вікна, приємна атмосфера. Однозначно рекомендуватиму знайомим і обов’язково повернуся сама! 💙

Дата проживання: Травень 2025

• Відгук від 25 вересня 2023

9/10
    • Термін перебування: 7 ночей

- чистота в номерах

Після прочитання відгуків очікування від готелю були невисокі, але готель переплюнув їх з першої хвилини! Під час заселення на рецепції нас пригостили смачним шампанським, персонал був дуже милий і привітний. У номері на нас чекав нереальний краєвид з вікна, меблі не нові, але все виглядало досить охайно і затишно, тільки трохи засмутила 2 кімната в сімейному номері, вона мала дуже бідненький вигляд. Та ще один мінус, який можу відзначити, це прибирання, під час заселення було брудно, далі прибирали щодня, міняли рушники але підлогу мили не ретельно, а просто розмазували бруд по ній (за це мінус бал, але на загальне враження це не сильно вплинуло). Готель розташований прямо на пляжі, місця біля басейну були постійно, ми залишали речі на шезлонгах і ходили купатися на море. Біля пляжу під готелем безліч барів і кафе, є бар з відносно дешевими коктейлями і в самому готелі) Ми брали напівпансіон (сніданок і вечеря), і ми були в приємному шоці від розмаїття їжі, начитавшись відгуків, розраховували на гірше, але були дуже приємно здивовані. На сніданки працювали кавомашини, пропонували різні види молока і соків, йогурти, пластівці, лосось/тунець, ковбаси, сири, велику кількість солодощів, млинців, овочів і фруктів. Вечеря - майже завжди була тематичною. Один день - азіатська кухня з суші, моті, безліч різних видів риби. Інший день - мексиканська кухня з тако і начасом. Величезний вибір фруктів - завжди були кавун, диня, ананас, папайя, часто давали інжир, пітахайю, полуницю, раз давали манго, хоч був і не сезон. Великий вибір м'яса/риби, давали як і стейки тунця, лосося, так і креветки, лангустіни, мідії. Коктейлі з бару можна замовляти і в ресторані, ціни прийнятні, велика сангрія коштувала 5 євро, мохіто 8 євро. Персонал - вищий за всі похвали, дуже привітні і милі офіціанти, під керівництвом Станіслави, яка зможе і порекомендувати щось з меню так і відповісти на всі ваші питання. Ми залишилися дуже задоволені готелем і відпочинком!

Дата проживання: Серпень 2023

• Відгук від 1 листопада 2025

7,0
    Треба щось робити зі звукоізоляцією та ремонт новіший)
    • Термін перебування: 6 ночей
    • Надіслано з телефону

Дуже неякісна звукоізоляція в санвузлах, ми проживали на 1му поверсі (не рекомендую 1й, так як вид на море дуже «відносний»), кожен спуск води на верхніх поверхах був чутний, я б сказала дуже чутний((( Диван в кімнаті дітей, також був «стареньким». А ще несправний замок, який реально ремонтували на протязі 2х днів.

Локація супер. Хороші сніданки, з видом на море. Номера сімейні складались з 2х кімнат, це зручно.

• Відгук від 23 травня 2026

Досить непогано

Показано 1 - 12

Ми повертаємо різницю у ціні
Ми повертаємо різницю у ціні
Помітна економія! • Жодної комісії за бронювання • Знайдете дешевше? Ми відшкодуємо вам різницю в ціні!