Yola, s/n, 07458 Плайя-де-Муро, Іспанія
Співвідношення ціна/якість
8,6
Безкоштовний Wi-Fi
6,6
Справжні гості. Справжні подорожі. Справжні враження.
Читати далі- відкриється в діалоговому вікніКожна оцінка за відгуками становить від 1 до 10. Щоб отримати загальну оцінку, яку ви бачите, ми підсумовуємо всі отримані оцінки за відгуками й ділимо цю суму на кількість отриманих нами оцінок за відгуками. Ми використовуємо зважений розрахунок оцінки за відгуками, тобто чим новіший відгук, тим більший вплив він має під час розрахунку підсумкової оцінки. Крім того, гості можуть давати окремі "додаткові оцінки" у таких важливих аспектах, як розташування, чистота, персонал, комфорт, зручності, співвідношення ціни і якості та безкоштовний Wi-Fi. Зверніть увагу, що гості надсилають свої додаткові оцінки та загальні оцінки незалежно одні від одних, тому між ними немає прямого зв’язку.
Ви можете надати відгук про Готельний об'єкт, де ви забронювали житло через нашу Платформу, якщо ви в ньому проживали або якщо ви приїхали, але не проживали. Щоб змінити вже надісланий відгук, зверніться до нашої Служби підтримки.
Фальшиві відгуки на нашій Платформі виявляють відповідні спеціалісти й автоматизовані системи. Ми видаляємо такі відгуки й за потреби вживаємо заходів проти користувачів, які їх опублікували.
Усі користувачі, які помітили щось підозріле, завжди можуть повідомити про це нашу Службу підтримки, щоб наша команда із запобігання шахрайству провела розслідування.
В ідеальному випадку ми публікуємо всі відгуки, які отримуємо, як позитивні, так і негативні. Однак ми не будемо показувати відгуки, які, поміж іншим, включають або посилаються на:
Щоб забезпечити актуальність відгуків, ми можемо приймати тільки ті відгуки, які надані протягом 3 місяців з моменту від'їзду, і можемо перестати показувати відгуки, яким уже 36 місяців або якщо Готельний об'єкт змінив власника.
Готельний об'єкт може вирішити відповісти на відгук.
Коли ви бачите кілька відгуків, найновіші з них будуть угорі, з урахуванням низки інших факторів (якою мовою написаний відгук, чи є він просто рейтингом або містить також коментарі тощо). За бажанням ви можете відсортувати та (або) відфільтрувати їх (за порою року, оцінкою за відгуками тощо).
Інколи ми показуємо деякі оцінки за відгуками з інших відомих сайтів для подорожей і завжди чітко позначаємо такі оцінки.
За допомогою цих правил і стандартів ми хочемо досягти того, щоб контент на Booking.com був корисним та підходив для всієї сім'ї. Водночас, ми не хочемо обмежувати свободу висловлювання критичних думок. Вони також важливі, незалежно від емоційного забарвлення.
Коментарі повинні стосуватися подорожі. Найкорисніші - це докладні відгуки, що допомагають іншим мандрівникам приймати кращі рішення. Будь ласка, не додавайте коментарі особистого, політичного, етичного чи релігійного характеру. Рекламну інформацію буде вилучено. Коментарі про сервіс Booking.com повинні бути надіслані до Служби підтримки клієнтів або партнерів.
Коментарі повинні бути доречні для міжнародної аудиторії. Не використовуйте лайку і не маскуйте її за допомогою зміненого написання слів будь-якою мовою. Не допускаються коментарі та матеріали, що розпалюють ворожнечу, та такі, що містять дискримінацію, погрози, непристойні зауваження і насильство або спонукають до порушення закону.
Контент повинен бути справжнім і унікальним. Відгуки є найціннішими, якщо вони неупереджені і незалежні. Ваш коментар повинен виражати вашу думку. Партнерам Booking.com забороняється розміщати відгуки від імені гостей або пропонувати гостям винагороду в обмін на написання гарного відгуку. Спроби знизити рейтинг конкурента за допомогою написання негативних відгуків не допускаються.
Не розповсюджуйте особисту інформацію інших людей. Booking.com буде приховувати електронні адреси, номери телефонів, адреси сайтів, сторінки в соціальних мережах та інші схожі дані.
Думки, висловлені в коментарях, належать клієнтам і представникам готельних об'єктів на Booking.com, а не компанії Booking.com. Booking.com не несе відповідальності за відгуки та відповіді на відгуки. Booking.com є платформою для поширення цих відгуків та відповідей (без жодних зобов'язань щодо перевірки), а не їх власником.
Стандартно відгуки сортуються за датою написання та додатковими критеріями, щоб вони були найбільш релевантні, включаючи (але не обмежуючись) вашу мову, відгуки з текстом і неанонімні відгуки. Також можуть бути доступні додаткові параметри сортування (за типом мандрівника, за оцінкою тощо).
Цей сервіс може містити переклади, виконані за допомогою Google. Google не дає жодних гарантій (прямих або непрямих) точності або надійності перекладів, їх комерційної придатності та відповідності певним цілям, а також не гарантує, що переклади не порушують прав будь-яких осіб.
Кінець діалогового вікна
Показано 1 - 25
Відгук від 19 червня 2026
Sasha
УкраїнаПлатна оренда праски (3 євро/доба)
Номер як на фото, прибирали часто. Все приладдя на кухні є. За проханням розмістили у більш тихому номері, все було чудово. Персонал привітний і відгукувався на всі прохання. До пляжа Plaia da Muro 5-6хв пішки. Із задоволенням повернусь ще.
Дата проживання: Червень 2026

Відгук від 10 грудня 2025
Mykola
УкраїнаЧудове місцезнаходження
Дата проживання: Вересень 2025
Відгук від 1 вересня 2025
Стовпец
АвстріяВсе було добре
Ми бронювали номер з кухнею (двоє дорослих і двоє дітей). Жили в новому корпусі, там де рецепція, вікна виходили на вулицю, де магазинчики. Дуже гарна звукоізоляція, трохи було чути, коли люди йдуть коридором, але ні шуму з вулиці, ні від інших гостей не було чути. Персонал привітний, номер чистий, регулярно змінювали рушники і прибирали. Кондиціонер і техніка в номері працювала добре. Для нас це був ідеальний варіант, близько до пляжу, близько до зупинок автобусу, ми їздили на інші пляжі, в парк Альбуфера. В готелі є дитячий клуб, аніматори, біля басейну вдень програма, а ввечері тихо. Так, розважальна програма невелика, але ми майже весь час провели на пляжі, тому на пару разів для різноманіття - було добре. Для сімей з дітьми рекомендую 👍👍
Дата проживання: Серпень 2025

Відгук від 22 липня 2025
Karina
ЧехіяПід час прибуття нам надали номер в корпусі номер 2 ( він застарілий і взагалі не відповідає тому що тут показано на фото) номери самі такі ж, але сам корпус і басейн біля нього взагалі не відповідають тому на що ви очікуєте, тому ми відразу пішли міняти номери в корпусі номер 1( це той корпус візуалізацію якого тут ви бачите на фото) Нам сказали що можемо змінити на наступний день, так і було, але одну ніч ми все ж таки були у старому корпусі, де басейн і все інше старе. Ввечері дуже багато комарів і ми часто їздили автобусом гуляти до Алькудії, там їх взагалі немає. Автобусне сполучення там чудове. І на рахунок анімації, досить вона не в зручний час для нас була і діти жодного разу не погралися. Там є тільки відведена кімната де в ній з дітками гралися а на басейні жодного разу не було нічого цікавого для діток.
В цілому ми були дуже задоволені перебуванням в цьому готелі. Розташування відмінне, 5 хв пішки до чудового пляжу. Сніданок дуже хороший, вибір не великий, але все дуже смачне і нам було всього більш ніж достатньо. Сніданок у вигляді бранчу до 13:30 але якщо ви прийдете о 11:30 то страви обновлють і ви маєте ще плюс і повноцінний обід. Нам це дуже сподобалось. Безалкогольні напої, соки, кава, все входить у вартість цього сніданку-бранчу. Кожен день свіжа випічка, їхні знамениті чурос і чудовий вибір фруктів. Дуже хороший басейн, для діток і для дорослих супер. Біля басейну є бар де можна за додаткову плату замовити коктейлі, вони неймовірно смачні. Є і для діток різні молочні коктейлі і фруктові смузі. Біля готелю є теж майданчик недалеко де можна дітям погратися трішки, але нам заважали комарі, їх там ввечері дуже багато . На рецепції нам дали зонтики для пляжу, для нас це було просто прекрасно. І ще в готелі є пральна машина, безкоштовно ви можете собі випрати речі, це теж дуже зручно. Один раз нам офіціант безкоштовно для діток приніс молочні коктейлі.
Дата проживання: Липень 2025
Відгук від 6 липня 2025
Ivanna
УкраїнаПривітний персонал, прибрано та затишно
Дата проживання: Червень 2025
Відгук від 7 жовтня 2024
Yuliia
УкраїнаЗа цю вартість ідеально все !
Харчування було чудовим, персонал, гарний дизайн, на кухні є необхідне приладдя, є де сушити речі. Ідеальне розташування, прекрасна природа. Поруч автобусна зупинка. Пляж 5 хвилин. Є озеро красиве. Я була багато де на Майорці, і це місце одне з найкращих в плані розташування

Відгук від 6 жовтня 2024
Suvorov
НімеччинаВ номері є вся посуда для полноцінного харчування - супер, але є один мінус немає миючого засібу для посуди- чим мити? А також немає сілі та перцю щоб швидко щось приготувати в посуді яка є в номері.
В цілому було все добре. Персонал привітний, добре слідкують за чистотой в номері, прибирила без нагадувань кожні 2 дні. Усе збігається з описом при бронюванні. В наявності є всч необхідна посуда для комфортного відпочинку сім'ї з 4 осіб.
Відгук від 2 жовтня 2024
Iryna
УкраїнаІнтернет погано працював.
Близько до пляжу. Все необхідне поруч. Подяка за дійсно гарне прибирання.
Відгук від 18 вересня 2024
Liubomyr
УкраїнаWi-fi
Розташування,сніданки
Дата проживання: Вересень 2024
Відгук від 25 серпня 2024
Паленчук
НімеччинаРозташування самого готелю непогане, але навколо все дуже якось сіро. Таке враження, що ви знаходитеся не в одному з найпопулярніших курортів, а десь там у глушині.
Готель непоганий, як на таку ціну в Іспанії на Майорці. Трішки все стареньке. На кухні все необхідне є, для того щоб готувати собі їжу. Пляж гарний, знаходиться недалеко, особливо підходить для сімей з дітками.
Дата проживання: Серпень 2024

Відгук від 16 липня 2024
Liudmyla
УкраїнаНа тлі дещо втомленого дивана або не завжди хорошого прибирання номера, в цілому залишилися дуже приємні враження від готелю! На мою думку, ціна відповідає якості.
Було враховано всі наші прохання та побажання щодо номера перед заселенням. Також хочу відзначити чудову роботу персоналу! Дуже привітний, питання вирішувалися швидко, шановні ви - професіонали! Ресторан порадував різноманітністю страв, десертів та фруктів. Не втомлююся дякувати вам, наші 17 днів пролетіли так щасливо!
Дата проживання: Липень 2024
Відгук від 12 липня 2024
Yevdokimov
УкраїнаНемає парковки
Розташування, ціна
Дата проживання: Липень 2024
Відгук від 16 червня 2024
Natalia
УкраїнаНайперше це волосся на чистому посуді та полотенцях. А ще депозит за сейф.
Розташування готелю було чудовим, навіть з дітьми не було дуже важко йти на пляж. Зупинки автобусів також не далеко, хороший Магазин Eroski знаходився в 750 метрів готелю. Номер двухкімнатний. Міні кухня: кавоварка, 2 каструлі, сковорідка, посуд, кружки, холодильник, витяжка. Цього було достатньо. У готелі є ліфт. До речі, дуже зручно було спати на ліжках (2 окремо). Не дивлячись на те, що ми з 2 дітьми (2 і 4р.) спали разом, бо діти сплять з батьками.
Дата проживання: Червень 2024

Відгук від 30 жовтня 2023
Olena
УкраїнаВідсутня рідина для миття посуду. Наявність москітів/дуже маленьких комарів/ це не проблема готелю, але людям з алергією потрібно мати на увазі. І це не клопи, а саме москіти. В попередніх відгуках люди не могли зрозуміти, що їх кусає )) Нас ввечері, в останній день , на пляжі дуже покусали )))
Ідеальне розташування - до моря лише 2-3 хвилини пішки. Тихе місце /але є поряд бар, в залежності від розташування вашого номеру можливо буде чути музику/. Поряд багато кафе, ресторанів та магазинів. Щодня для дітей анімація, моя дитина донька була задоволена /їй 7 років/. Щоденне прибирання в номері та заміна рушників. /крім 2 днів на тиждень/. Є засоби для прибирання на кухні, але відсутня рідина для миття посуду.
Відгук від 18 жовтня 2023
Yuiialyan
НімеччинаІнколи на балконі відчувався запах каналізації, але не постійно наче з поривом повітря. Але це було рідко і на наш відпочинок не вплинуло як конкретний мінус.
Розташування готелю знаходиться поруч з зупинкою автобуса. Персонал привітний, зустріли напоем-компліментом капучіно, дітей соком. Ми винаймали апартаменти, зручні місця достатньо, кухня оснащена посудом для приготування їжі, також балкон. Ми обрали напівпансіон, їжа була смачною, кожен день було що обрати, тільки на вечерю потрібно сплачувати за напої. Море через дорогу від отель, пляж ідеальний для дітей, піщаний, можна замовити екскурсію на теплоході. Також багато сувенірних магазинів і продуктовий магазин поруч. До міста Алькудії старого міста їхали автобусом, не довго. Новое при користуванні транспортом якщо розраховуєшся карткою прикладати її на вході та виході, інакше сплачують ,30 центів на кожну особу яка перед виходом не притулила картку. Загалом для сімейного відпочинку рекомендую, я і діти були у захваті.

Відгук від 16 жовтня 2023
Mariia
УкраїнаНе має шумоізоляції. В номері є кухня, але миючого засобу не було. Був рушник з дирками.
Приємний персонал. Дуже зручні апартаменти. Все знаходиться в пішій доступності : магазини, автобусна зупинка, оренда машин, пляж. В номері на кухні була посуда, прибори. Здивувало, що навіть була кавоварка та тостер.
Відгук від 25 вересня 2023
Maksym
УкраїнаОплативши вечерю , був змушений платити за воду . Розумію оплату за вино та інші напої , але не розумію оплату за воду. В моєму розумінні вода повинна бути у ввечері як складова їди. Також не сподобалось, що на територію готелю можуть заходити інші люди і брати участь у вечірніх дискотеках для дітей, це не безпечно для дітей.
Дата проживання: Вересень 2023
Відгук від 20 липня 2023
Olga
Українавсе сподобалось
Переглянула коментарі, і дивно, що такі низькі бали - готель чудовий, дуже близько до пляжу, причому ми були на багатьох локація і саме тут пляж теплий і помірно глибокий з початку; вечірні шоу і анімації дуже приємно здивували, дитина була щаслива та і дорослі теж😁. Гарні вечері, різноманітні, а сніданки трохи б покращити, але нам вистачало, готували і самі але здалось, що в готелі купувати відразу полупансіон дешевше. Прибирали як зазначено, комфортні ліжка, а от подушки всі занадто великі, тому для дитини бажано взяти з дому. Кондиціонер сильний, і якщо закривати вікна то вулицю не чути, і до речі, штори теж міцні, світло не проходило. І що теж важливо, дуже мало рососії. Рекомендую щиро готель
Дата проживання: Липень 2023
Відгук від 13 липня 2023
Denis
УкраїнаНомери старі, у ванній стеля ледь тримається, готель має 2 корпуси та якщо мешкати у номері з балконом на головний басейн то можно збожеволіти від музики з головного корпусу та з другого, музика або дитяча або ретро, нічого сучасного щоб можно булоб танцювати але як танкового майданчика для танців не існую,
Нічого
Дата проживання: Липень 2023
Відгук від 24 червня 2025
Олена
УкраїнаГотель був розташований біля дороги де було досить шумно, зранку потрібно було закривати вікна від шуму, кондиціонеру в кімнатах не було.
Загалом чисто, персонал привітний.
Дата проживання: Червень 2025
Відгук від 20 вересня 2024
Інна
УкраїнаПостійні перебої з Wi-fi, безперервний гул від генераторів/електроустановок з сусіднього готелю, жахливе прибирання та незмінена постільна білизна аж до останнього дня…
Піша доступність до пляжу, наявність басейну
Дата проживання: Вересень 2024
Відгук від 7 жовтня 2023
Ольга
ШвейцаріяАле ложка дегтю у діжці з медом все ж була.Ном4р був чістий, але запах у кімнатах був не приємним.Вода в душі заливала усю ванну, в умивальнику погано працював злив.З 7.00 ранку якісь працівники видували лістя біля басейну, так голосно що вже не спав весь готель.Плитка біля басейну на сходах порепана,треба докладати рук.
Ми були на початку жовтня.Погода і море були дуже комфортне.Супер розташування.Персонал привітний.
Відгук від 28 червня 2023
Анонім
УкраїнаЇжа, чистота
Дата проживання: Червень 2023
Відгук від 7 червня 2026
Iryna
НімеччинаУ цьому відгуку немає коментарів
Дата проживання: Червень 2026
Показано 1 - 25
Booking.com входить у групу компаній Booking Holdings Inc. – світового лідера в галузі онлайн-туризму та супутніх послуг.
На нашому сайті понад 70 млн відгуків про помешкання, і всі вони від справжніх, перевірених гостей.
Єдиний спосіб залишити відгук - це спершу зробити бронювання. Тому ми точно знаємо, що відгуки на нашому сайті пишуть справжні гості, які зупинялися у наших готельних об'єктах.
Наші гості приїжджають і перевіряють, наскільки тихо у номері, їжа смачна, персонал дружній та інше.
Після подорожі гості розповідають нам про своє перебування. Ми перевіряємо кожен відгук, переконуємося, що в них немає нецензурної лексики і що їх залишили справжні гості, перед тим, як розміщати їх на нашому сайті.
Якщо ви забронювали помешкання через наш сайт і хочете залишити відгук, будь ласка, спочатку увійдіть у свій аккаунт.
Кінець діалогового вікна