Перейти до головної сторінки

• Співвідношення ціна/якість

8,2

• Безкоштовний Wi-Fi

На 100% дійсні відгуки

Справжні гості. Справжні подорожі. Справжні враження.

Читати далі- відкриється в діалоговому вікні
Написати відгук

Показано 1 - 25

• Відгук від 15 березня 2026

9,0
    Дуже гарний отель для відпочинку. Поруч зупинка автобуса до Пальми, смачна їжа.
    • Надіслано з телефону

Розташування, чистота і привітний персонал

Дата проживання: Березень 2026

• Відгук від 15 вересня 2025

• Надіслано з телефону

Це не мінус готелю, але за все треба залишати депозит (праска, рушники) мабуть так страхують себе.

Готель сподобався. Рекомендую! Великий вибір страв, гарний номер (8 поверх) . Гарний пляж 150-200 м, були на початку вересня, басейн, де кожного дня є розваги. Є платний пляж і безкоштовний на своїх рушниках. Був пізній виліт і нам залишили браслети, рушники. Ми могли повечеряти за оплату.

Дата проживання: Вересень 2025

• Відгук від 5 червня 2025

8,0
    Все сподобалось, комфортно і уютно
    • Термін перебування: 3 ночі
    • Надіслано з телефону

Трохи шумно вечері. Наш номер був прям над баром то трохи шумно вато вечері, але зовсім не критично і це нормально для таких готелів

Сподобалась кухня, було смачно. Номера маленькі але комфортні, в номерах є кофе машина і навіть капсули з кавою для неї. Басейн досить великий. Не далеко до пляжу і до супермаркету, рядом зупинки і кафе.

• Відгук від 1 листопада 2024

• Надіслано з телефону

Вид з вікна був на смітники та кришу , хоча було зазначено що вид на басейн, хоча басейн був тільки збоку, незручний балкон, дуже вузький та не безпечний для однорічної дитини, я завжди бігла її відтягувала від входу на балкон та не могла розслабитися у номері У день заїзду дівчина що була на рецепції не пояснила нам правила відвідування сауни, про те що треба бронювати час та про інші деталі перебування, через що ми не змогли повноцінно скористатися перевагами готелю, ми відпочивали в жовтні та в готелі було дуже багато інших туристів, то потрапити в сану було інколи просто не можливо… якісь розважальні програми проходили повз нас , бо ми просто за них не знали

Смачна їжа, сніданки прості, а от обід та вечеря дуже різноманітні, класне розташування зупинка у трьох хвилинах ,є Асда, до пляжу пʼять хвилин…, так чисто, що усюди був запах хлорки😅, талановиті аніматори, цікаві програми, сучасні та зручні номери

• Відгук від 27 вересня 2024

• Термін перебування: 4 ночі

Нічого

Дуже вдячна персоналу, браслети одягнули о 9 ранку, сніданок з останнього дня відпочинку перенесли на день заселення ( так як у нас літак був о 6:30 ранку тому ми на нього не встигали, в номер заселили до 11. В номері були зубні щитки з міні зубною пастою в індивідуальній упаковці та станок для гоління з міні гелем, мило та гель - шампунь. На сніданках вибір різноманітний. До моря 5-7 хвилин. Рекомендації- бронюйте цей готель заздалегідь так дешевше та вибирайте все включено так економніше

Дата проживання: Вересень 2024

• Відгук від 15 вересня 2024

7,0
    Добре
    • Сім'я з малими дітьми
    • Панорамний двомісний номер преміум-класу з 2 односпальними ліжками та видом на море
    • Термін перебування: 5 ночей

Дуже шумно, до ночі музика і співи, кому подобається тусуватися то підходить. Були пять ночей, не вдалося поспати жодної ночі. Дуже погана ізоляція в кімнатах, дуже добре чути сусідів, які всю ніч голосно розмовляють або співають. Хороша їжа , але майже не було морепродуктів.

Гарний готель, розташований в центрі міста. У нас був панорамний номер , на 9 му поверсі, гарний вид на море, хто боїться висоти, не рекомендую.

Дата проживання: Вересень 2024

• Відгук від 7 жовтня 2023

9,0
    Не вистачало горячих напоїв на вечері
    • Надіслано з телефону

Не дають ніяких напоїв на вечерю.Тільки вода.Солодкого багато ,но смакуй його с водою) Хоча був би тільки чай і то було б дуже добре.Є в номерах і чай і кава.Доводилося втихаря виносити солодощі на вечері в номер і смаковати)))на своєму балконі.

Гарний отель.Недалеко від моря.Гарні номера.Чисто.Супер персонал.Смачна їжа.

Дата проживання: Жовтень 2023

• Відгук від 28 вересня 2023

7,0
    Взагальному хороший готель тільки хотілося кращого прибирання
    • Термін перебування: 8 ночей
    • Надіслано з телефону

Стосовно прибирання є питання тому що коли ми просили поприбирати номер то прибиральниці замінювали тільки рушники і забирали мусор , хотілося щоб помили підлогу і попідмітали ми проживали 8 днів і цього не вистачало нажаль а також погано те що сніданки не різноманітні кожного дня одне і теж це набридає за такі кошти хотілося трохи кращого

Хороше розташування,класний басейн та хороший номер

Дата проживання: Вересень 2023

• Відгук від 25 квітня 2026

Загалом гарне враження від цього готелю, близько до моря
    • Надіслано з телефону

Їжа могла би бути більш різноманітною під час сніданку

Розваги, шоу в цьому готелі були просто супер, велике дякую людям які розважають там людей та не дають нудьгувати, моя донька мріє повернутися туди знову тільки заради чоловіка який грав роль Майкла Джексона

Дата проживання: Квітень 2026

• Відгук від 15 жовтня 2025

Люблю,люблю Samos Hotel та людей які в ньому працюють!Я повернусь сюди ще!
    • Термін перебування: 9 ночей
    • Надіслано з телефону

Найголовніше:персонал!Я 8 років працюю в авіації,а також подорожую як турист-я бачила багато готелів і персонал.На ресепшн дуже красиві та приємні працівники,одного вечора,поки я вийшла сама в сусідній магазин,поки син (6 років) залишився в номері,повернувшись я побачила неймовірно класну дівчинку з рецепції у мене в номері з сином,який чомусь злякався та вийшов в лоббі.Вона його заспокоїла і побула з ним.Неймовірно!Жінки які підтримують чистоту,приємні та класні,завжди мило розмовляли в коридорі)Вчила з ними іспанську!)Прибирали в номері кожен день.Я просто покохала цих людей і хочу до них повернутись! величезний вибір їжі,за 9 днів не набридло. В 3 хвилинах автобусна зупинка да аеропорту та по всьому острову,Супермаркет і різні магазини,не подалік магазин MANGO,пляж 7-8 хв,дуже багато клубів,барів та сувенірних магазинів.Оскільки жахлива авіакомпанія Ryanair загубила мою валізу,і до речі за 10 днів так і не знайшла,я втратила час вечері по прибуттю в готель,через тяганину з паперами в аеропорту,на рецепції сказали,що я можу отримати 1 обід в любий день,ми з сином відпочивали на HB.Ми дуже сильно хочемо з сином повернутись ще на Майорку і тільки в Samos Hotel!Щиро дякую моїм неймовірним іспанським друзям за чудовий відпочинок,не дивлячись на дурний Ryanair який втратив мій багаж і зіпсував настрій по прильоту.З любовʼю з України🙏🇺🇦

Дата проживання: Жовтень 2025

Досить непогано
    • Номер "Преміум" La Terracita
    • Термін перебування: 9 ночей
    • Надіслано з телефону

Таргани, які були в ванній кімнаті та в ресторані, це просто треш. З цим потрібно щось робити, це небезпечно для здоров'я. Поганий інтернет, постійно пропадав, не можна було переглянути навіть короткі відео на телефоні, а відеодзвінки взагалі не тягне. Ми мали власну терасу з шезлонгами, але скористатися нею не можливо, так як все, що падало зверху потрапляло на вас... думаю потрібно продумати якесь накриття, щоб люди почувалися комфортно...відпочиваючі з балконів курили і попіл падав на шезлонги, а також їжа та харча...жах. В ресторані таргани, тарілки та чашки брудні. Потрібно приділити увагу для покращення умов. Також ми замовляли номер з видом на басейн, але він скоріше був з видом на смітники, для того щоб побачити басейн потрібно було виходити на терасу.

Сподобалася територія готелю, дуже гарно, є де відпочити, басейн, більярд, настільний теніс, розваги. Дуже приємний персонал, всі люб'язні та привітні. Пропонують різні послуги, дуже чемні.

Дата проживання: Липень 2025

• Відгук від 2 червня 2025

1,0
    Дуже погано
    • Надіслано з телефону

Гучно( занадто), їжа в ресторані " втомлена від спеки" бажає кращого, як результат отримали отруєння.

Наявність міні холодильника в кімнаті. Поруч багато кафе, супермаркет, автобусна зупинка.

• Відгук від 14 травня 2025

Просто супер 👍
    • Надіслано з телефону

Готель просто супер 👍 Хороше розташування, гарні та чисті номери, суперові басейни, чудова програма, привітний персонал. Все було чудово!

• Відгук від 5 січня 2025

5,0
    Я люблю більш спокійні місця, тому не сподобалося
    • Термін перебування: 8 ночей

Дуже шумно, взагалі це містечко для тих, хто любить розваги і спокійно ставиться до галасу і шуму. Для тих, хто любить спокійний відпочинок і тишу - я не можу рекомендувати це місце. Дуже багато людей в готелі, шумно.

Сніданок хороший, великий вибір на будь-який смак. Зручне ліжко в кімнаті. Є кавомашина, чайник, невеликі запаси чаю та кавових капсул. Є басейн, але ми ним не користувалися, бо було вже прохолодно і ми весь час подорожували по острову.

• Відгук від 1 листопада 2024

Я не можу передати своі емоції словами. Це було дивовижно. Вам потрібно сюди приїхати і відчути цю атмосферу! Дякую вам!
    • Надіслано з телефону

Персонал просто Вогонь. Вони настільки викладаються і заслуговують поваги усі і думаю це великий внесок директора цього комплексу. Дуже неймовірний відпочинок видався навіть у кінці жовтня і початку листопада. Супер приїду ще!

Дата проживання: Листопад 2024

• Відгук від 27 жовтня 2024

все супер

• Відгук від 18 серпня 2024

Все супер класно, а вид з вікна так взагалі 😻😻
    • Надіслано з телефону

Не сподобалось те що ввечері дають лише воду, а якщо все включено то лише пепсі

Як відпочинок із сімʼєю це ідеальний готель 😍😍 Дуже все сподобалося, не було взагалі питань або дорікань. Я особисто рекомендую цей готель тому що у ньому є все для відпочинку та відпочинку та оздоровлення

Дата проживання: Серпень 2024

• Відгук від 6 серпня 2023

4,0
    Незадовільно
    • Одномісний номер
    • Термін перебування: 7 ночей

Так шумно!!! Спати вночі неможливо просто!!!

Їжа смачна

Дата проживання: Липень 2023

• Відгук від 6 липня 2023

Виселення до 11.00

Вид на море і на гори, зручні ліжка, класний сніданок

Дата проживання: Липень 2023

Дата проживання: Квітень 2025

Показано 1 - 25

Ми повертаємо різницю у ціні
Ми повертаємо різницю у ціні
Помітна економія! • Жодної комісії за бронювання • Знайдете дешевше? Ми відшкодуємо вам різницю в ціні!