Перейти до головної сторінки

9,5

• Співвідношення ціна/якість

• Безкоштовний Wi-Fi

На 100% дійсні відгуки

Справжні гості. Справжні подорожі. Справжні враження.

Читати далі- відкриється в діалоговому вікні
Написати відгук

Показано 1 - 8

• Відгук від 3 травня 2026

Чудово
    • Сім'я з малими дітьми
    • Двомісний номер з 1 двоспальним ліжком або 2 окремими ліжками та видом на місто
    • Термін перебування: 4 ночі
    • Надіслано з телефону

Мало овочів на сніданок, будь ласка, додайте елементарних огірків та помідорів. Попереджайте завчасно, що дітям не можна в спа, бо ми їхали до вас заради спа, а так туди і не потрапили.

Хороший готель, до моря 5хв пішки. Різноманітні сніданки, зручні ліжка і привітний персонал. Жодного росіянина там не зустріли за 5 днів, на диво, бо в тих краях їх просто сотні. Парковка в них платна, але якщо пройтися хвилин 6 то є безкоштовна парковка велика. Будьте обережними, бо ми припаркувалися біля готелю, це виявилася платна парковка і ми отримали великий штраф, який ніде іноземцю неможливо оплатити. На території є два басейни, чому ми власне і обрали цей готель, АЛЕ, ми були з дитиною 4 роки, заради якого басейни і шукали, але по факту виявилося, що в спа, де є теплий басейн дітей не пускають, хоча нас про це не попереджав ніхто. В кінці квітня ще холодно купатися на вулиці, але інших варіантів ми не мали.

Дата проживання: Травень 2026

• Відгук від 14 жовтня 2025

• Індивідуальний мандрівник
    • Одномісний номер з видом на місто
    • Термін перебування: 1 ніч
    • Надіслано з телефону

Рушники в ванній кімнаті були трішки зношені.Але це нія не вплинуло на сій відпочинок

Мені дуже сподобався комфорт готелю і атмосфера.Дуже зручне ліжко з мастрасом,чиста і зручна ванна кімната.Все настільки продумано до дрібниць: водичка в номері, сумочка для спа, чайник, холодильник,косметичні засоби, смачний снiданок і кава.Подарунковий напій при заїзді і бутилочка води при виїзді. Мені надали мат для йоги ,коли я запитала де я можу позайматися йогою.Ось ці всі дрібниці вони справили дуже приємне враження і відчуття.Комфортний басейн, бар,близько пляж і жд станція.Просто чудово .Чудовий персонал.Дякую

Дата проживання: Жовтень 2025

• Відгук від 12 липня 2023

• Сім'я з малими дітьми
    • Тримісний номер з видом на місто (для 3 дорослих)
    • Термін перебування: 3 ночі
    • Надіслано з телефону

Немає. Дуже цікавий варіант з розташуванням санвузла та душа, якщо 3 особи одночасно в номері, двері в туалет/душову одні, або в туалет, або в душ...

Гарний отель, кожен день прибирають. Персонал адекватний, завжди готовий допомогти. Без проблем поміняли вечерю по заселенню, на яку ми не встигли, на обід на інший день. Ресторан та кухня вище всіх похвал. Зранку шампанське/вино, різноманітні блюда, все що душа побажає. Вечеря, таке враження, що всі люди світу приїхали на гастрономічний тур... стільки морепродуктів я ще не бачив в ресторанах. Даже половину асортименту не можливо спробувати. Фрукти (диня, ананас, кавун, ківі, персики, сливи, полуниця...), морозиво.

Дата проживання: Липень 2023

• Відгук від 17 червня 2023

тихий відпочинок. Смачна їжа. гарний вид з вікна на гори.
    • Сім'я з малими дітьми
    • Тримісний номер з видом на місто (для 2 дорослих та 1 дитини)
    • Термін перебування: 1 ніч
    • Надіслано з телефону

все сподобалось: номери, ліжка, персонал, гарний дворик, смачне харчування. Море не далеко. Класне місто Пінеда де мар. Все є поруч: магазини, ресторани, променад, дитячі майданчики, зупинка потягу. Особливо сподобалось те, що нам дами номер на 4 поверсі з видом на гори.

Дата проживання: Червень 2023

• Термін перебування: 5 ночей

Дата проживання: Серпень 2023

• Відгук від 23 липня 2023

• Пара
    • Двомісний номер із видом на місто
    • Термін перебування: 2 ночі

Дата проживання: Липень 2023

Показано 1 - 8

Ми повертаємо різницю у ціні
Ми повертаємо різницю у ціні
Помітна економія! • Жодної комісії за бронювання • Знайдете дешевше? Ми відшкодуємо вам різницю в ціні!