Перейти до головної сторінки

• Співвідношення ціна/якість

• Безкоштовний Wi-Fi

5,6

На 100% дійсні відгуки

Справжні гості. Справжні подорожі. Справжні враження.

Читати далі- відкриється в діалоговому вікні
Написати відгук

Показано 1 - 8

• Відгук від 5 серпня 2025

Ціна якість-відповідає
    • Двомісний номер з двома окремими ліжками і балконом
    • Термін перебування: 4 ночі
    • Надіслано з телефону

В барі постійно викидають скляні бутилки, особливо вночі здригається весь готель.

Маленькі номери, але достатньо чисто. Поряд пляж одна хвилина, але захід камʼянистий. До піщаного 15-20 хвилин пішки. Персонал гарний, привітний. Сніданок -є з чого вибрати, достатньо смачно.

• Відгук від 25 квітня 2025

Чудово
    • Група
    • Термін перебування: 8 ночей
    • Надіслано з телефону

Не сподобались рушники в номері. Далеко не нові, вже давно потрібно замінити.

Дата проживання: Квітень 2025

• Відгук від 5 листопада 2024

7,0
    Добре
    • Термін перебування: 5 ночей
    • Надіслано з телефону

Не сподобалася гучна музика до півночі внизу у барі. Прям дуже гучна. Засинати дитині було складно. Вести бесіду дорослим теж не дуже зручно.

Дуже легко добратися від аеропорту до готелю громадським транспортом. До моря 5 хвилин пішки, поруч багато магазинів та ресторанів щоб поїсти. Номер маленький, але чистий. Балкон з видом на море - супер класно для вечорів 😍

Дата проживання: Жовтень 2024

• Відгук від 19 серпня 2024

9,0
    Дякую за комфорт і смачні ужини. Thank you for the comfort and delicious dinners.
    • Група
    • Термін перебування: 10 ночей

Галасливі музичні вечори, але в 23-30 год. все затихає і ночі тихі та спокійні. Noisy musical evenings, but at 11-30 p.m. everything calms down and the nights are quiet and peaceful.

Дуже хороший готель для своїх 2 зірок. Цілодобовий прийом. У нас була пізня реєстрація через затримку рейсу, це не було проблемою. Привітний персонал. Щоденне прибирання номерів. Зміна рушників та білизни під час проживання. Хороший, робочий кондиціонер. Чиста ванна, постійно гаряча вода. Дуже близько до пляжу, автобусної зупинки, порту, туристичних агентств, ресторанів та кафе. Окрема подяка за смачні та різноманітні обіди. Сніданки трохи одноманітні, але ситні. Купували окремо від номера. A very good hotel for its 2 stars. 24-hour reception. We had a late check-in due to a flight delay, it was no problem. Friendly staff. Daily room cleaning. Change of towels and linen during the stay. Good, working air conditioner. Clean bathroom, constantly hot water. Very close to the beach, bus stop, port, travel agencies, restaurants, and cafes. Special thanks for the delicious and varied dinners. Breakfasts are a bit monotonous but hearty. We bought it separately from the room.

Дата проживання: Серпень 2024

• Відгук від 1 жовтня 2025

Відмінно
    • Сім'я з малими дітьми
    • Двомісний номер з видом на басейн
    • Термін перебування: 3 ночі

• Пара
    • Двомісний номер з двома окремими ліжками і балконом
    • Термін перебування: 7 ночей
    • Надіслано з телефону

Дуже привітний персонал. Повноцінне харчування. На вечерю подають різноманітні страви, також традиційні. Єдине, у вартість вечері не входять напої, треба замовляти окремо. Поруч багато магазинів, пляжі, є де зняти готівку, автобусна зупинка, прокат. Але на місцевому пляжі ми не проводили час, бо багато людей і вода не така чиста як на Каньямель. До речі, з аеропорту ходить прямий автобус А42, тож не треба думати про таксі.

• Відгук від 5 серпня 2025

Дуже добре
    • Одномісний номер з балконом
    • Термін перебування: 4 ночі
    • Надіслано з телефону

У цьому відгуку немає коментарів

Показано 1 - 8

Ми повертаємо різницю у ціні
Ми повертаємо різницю у ціні
Помітна економія! • Жодної комісії за бронювання • Знайдете дешевше? Ми відшкодуємо вам різницю в ціні!