Profesor Beltran Baguena, 2, Campanar, 46009 Валенсія, Іспанія
Співвідношення ціна/якість
8,5
Безкоштовний Wi-Fi
8,4
Справжні гості. Справжні подорожі. Справжні враження.
Читати далі- відкриється в діалоговому вікніКожна оцінка за відгуками становить від 1 до 10. Щоб отримати загальну оцінку, яку ви бачите, ми підсумовуємо всі отримані оцінки за відгуками й ділимо цю суму на кількість отриманих нами оцінок за відгуками. Ми використовуємо зважений розрахунок оцінки за відгуками, тобто чим новіший відгук, тим більший вплив він має під час розрахунку підсумкової оцінки. Крім того, гості можуть давати окремі "додаткові оцінки" у таких важливих аспектах, як розташування, чистота, персонал, комфорт, зручності, співвідношення ціни і якості та безкоштовний Wi-Fi. Зверніть увагу, що гості надсилають свої додаткові оцінки та загальні оцінки незалежно одні від одних, тому між ними немає прямого зв’язку.
Ви можете надати відгук про Готельний об'єкт, де ви забронювали житло через нашу Платформу, якщо ви в ньому проживали або якщо ви приїхали, але не проживали. Щоб змінити вже надісланий відгук, зверніться до нашої Служби підтримки.
Фальшиві відгуки на нашій Платформі виявляють відповідні спеціалісти й автоматизовані системи. Ми видаляємо такі відгуки й за потреби вживаємо заходів проти користувачів, які їх опублікували.
Усі користувачі, які помітили щось підозріле, завжди можуть повідомити про це нашу Службу підтримки, щоб наша команда із запобігання шахрайству провела розслідування.
В ідеальному випадку ми публікуємо всі відгуки, які отримуємо, як позитивні, так і негативні. Однак ми не будемо показувати відгуки, які, поміж іншим, включають або посилаються на:
Щоб забезпечити актуальність відгуків, ми можемо приймати тільки ті відгуки, які надані протягом 3 місяців з моменту від'їзду, і можемо перестати показувати відгуки, яким уже 36 місяців або якщо Готельний об'єкт змінив власника.
Готельний об'єкт може вирішити відповісти на відгук.
Коли ви бачите кілька відгуків, найновіші з них будуть угорі, з урахуванням низки інших факторів (якою мовою написаний відгук, чи є він просто рейтингом або містить також коментарі тощо). За бажанням ви можете відсортувати та (або) відфільтрувати їх (за порою року, оцінкою за відгуками тощо).
Інколи ми показуємо деякі оцінки за відгуками з інших відомих сайтів для подорожей і завжди чітко позначаємо такі оцінки.
За допомогою цих правил і стандартів ми хочемо досягти того, щоб контент на Booking.com був корисним та підходив для всієї сім'ї. Водночас, ми не хочемо обмежувати свободу висловлювання критичних думок. Вони також важливі, незалежно від емоційного забарвлення.
Коментарі повинні стосуватися подорожі. Найкорисніші - це докладні відгуки, що допомагають іншим мандрівникам приймати кращі рішення. Будь ласка, не додавайте коментарі особистого, політичного, етичного чи релігійного характеру. Рекламну інформацію буде вилучено. Коментарі про сервіс Booking.com повинні бути надіслані до Служби підтримки клієнтів або партнерів.
Коментарі повинні бути доречні для міжнародної аудиторії. Не використовуйте лайку і не маскуйте її за допомогою зміненого написання слів будь-якою мовою. Не допускаються коментарі та матеріали, що розпалюють ворожнечу, та такі, що містять дискримінацію, погрози, непристойні зауваження і насильство або спонукають до порушення закону.
Контент повинен бути справжнім і унікальним. Відгуки є найціннішими, якщо вони неупереджені і незалежні. Ваш коментар повинен виражати вашу думку. Партнерам Booking.com забороняється розміщати відгуки від імені гостей або пропонувати гостям винагороду в обмін на написання гарного відгуку. Спроби знизити рейтинг конкурента за допомогою написання негативних відгуків не допускаються.
Не розповсюджуйте особисту інформацію інших людей. Booking.com буде приховувати електронні адреси, номери телефонів, адреси сайтів, сторінки в соціальних мережах та інші схожі дані.
Думки, висловлені в коментарях, належать клієнтам і представникам готельних об'єктів на Booking.com, а не компанії Booking.com. Booking.com не несе відповідальності за відгуки та відповіді на відгуки. Booking.com є платформою для поширення цих відгуків та відповідей (без жодних зобов'язань щодо перевірки), а не їх власником.
Стандартно відгуки сортуються за датою написання та додатковими критеріями, щоб вони були найбільш релевантні, включаючи (але не обмежуючись) вашу мову, відгуки з текстом і неанонімні відгуки. Також можуть бути доступні додаткові параметри сортування (за типом мандрівника, за оцінкою тощо).
Цей сервіс може містити переклади, виконані за допомогою Google. Google не дає жодних гарантій (прямих або непрямих) точності або надійності перекладів, їх комерційної придатності та відповідності певним цілям, а також не гарантує, що переклади не порушують прав будь-яких осіб.
Кінець діалогового вікна
Показано 1 - 25
Відгук від 3 січня 2026
Vsevolod
УкраїнаПогана звукоізоляція між номерами та майже немає звукоізоляції вікон. Дуже добре чутно вулицю - мотоцикли , сміттєвози тощо.
Чудовий готель у стилі old luxury. Якісні номери великої площі, всі прилади працюють.
Дата проживання: Січень 2026
Відгук від 6 грудня 2025
Vershynina
УкраїнаНе було холодильника
Дуже хороший сніданок, привітний персонал, чисті номери
Дата проживання: Грудень 2025
Відгук від 28 листопада 2025
Mariia
УкраїнаПерсонал, розташування готелю
Дата проживання: Листопад 2025
Відгук від 2 серпня 2025
Mariana
УкраїнаВсе прекрасно
Прямо біля автовокзалу, цілодобове заселення, прекрасні сніданки, безкоштовне зберігання багажу - це прям дуже зручно, якщо далі треба їхати автобусом! Поряд чудовий парк, 20 хвилин пішої прогулянки до центру міста. Поруч торговий центр та супермаркет, ресторани та кафе.
Відгук від 30 червня 2025
Ігор
УкраїнаНе має одноразових тапочок
Норм
Дата проживання: Червень 2025
Відгук від 20 червня 2025
Tetiana
УкраїнаВсе сподобалося)
Сподобалося все, все чудово)
Дата проживання: Червень 2025
Відгук від 26 травня 2025
Serhii
КіпрКран у ванній кімнаті потребує оновлення - погано вмикався.
Номер був чистий, просторий, добра звукоізоляція. Розташований біля торгового центру та парку Туріа. Поряд: метро, зупинка автобуса, автовокзал, купа кафе. Сніданок найкращий - я веган, та був вражений різноманітним стравами) Персонал дуже доброзичливий та уважний. Повернусь сюди знову!

Відгук від 16 квітня 2025
Andriievskyi
УкраїнаВигляд з номеру , зручні ліжка , білизна
Дата проживання: Квітень 2025
Відгук від 18 березня 2025
Oleksandra
УкраїнаВ номері немає холодильника, сейфа. Питну воду давали в номері на 2 особи, одну маленьку бутилку... Готель не новий, але чистий та комфортний.
Дуже сподобались сніданки! Різноманіття блюд, блюда національної кухні, апельсиновий фреш, хамон,та іспанські ковбаси, фрукти, смузі - все було смачне та свіже! Ліжка комфортні, просторі. Номер великий. Розміщення готелю біля метро та великого торговельного центру. Поруч зупинку туристичного автобусу.
Дата проживання: Березень 2025
Відгук від 12 січня 2025
Natalia
УкраїнаНе завадив би невеликий холодильник у номері.
Сніданки смачні. Їжа на будь-який смак. Помаранчевий фреш особливо сподобався. Розташування готелю дозволяє швидко дістатися до будь-якої туристичної локації.
Відгук від 6 січня 2025
Наталія
УкраїнаВ готелі все ідеально , хіба що в коридорах треба реновація
Зручна постіль , чудові сніданки та супер професійне обслуговування починаючи від рецепшен, ресторану та покоївок !!!
Відгук від 5 січня 2025
Oleksandra
ІспаніяНам сподобалось усе чисто,персонал привітний,їжа смачна ...
Відгук від 25 грудня 2024
Oleksandr
УкраїнаНемає опалення. Зазначено, що взимку повинно оплюватись але дууууже холодно.
Сподобалась кухня та офіціант.
Дата проживання: Грудень 2024
Відгук від 29 лютого 2024
Liliia
УкраїнаСніданок і вечеря сподобалися. Приготували ланч-бокси по проханню при пізньому заселенні і ранньому виїзді
Дата проживання: Лютий 2024
Відгук від 10 січня 2024
Tanya
УкраїнаХотілося б мати в номері маленький холодильник або доступ до холодильника у приміщеннях спільного користування.
Сніданки надзичайні - багатий вибір високоякісних різноманітних страв на будь-який смак. Зокрема є можливість скоштувати іспанські традиційні блюда.
Дата проживання: Січень 2024
Відгук від 2 січня 2024
Liudmyla
НідерландиМожна було б чайник і парочку стаканів в номер. Суб'єктивно.
Дуже сподобалось. Очікувала гіршого. Розташування майже ідеальне. Номер чистий, світлий, великий, ванна кімната обладнана дуже добре, чисто, не має сторонніх запахів. рушники чисті, миючі засоби поновлюють . Прибирання в номері щоденне і чемне. Ліжка зручні, великі, постільна білизна чиста. Єдине, інколи у білизни запах миючого з хлором. Ніби запах чистоти, але не всім подобається. В номері достатньо обладнаного місця для зберігання речей. Телевізор, брючна праска. Чудові сніданки. Смачно, свіже, достатньо і на будь який смак. Є можливість замовити вечерю в ресторані. Зовсім поруч є прокат велосипедів, що дуже зручно, особливо для прогулянок до моря.. Запитуйте про все на ресепшені. Дуже люб'язно вам все розкажуть і допоможуть.
Дата проживання: Грудень 2023
Відгук від 29 липня 2025
Vladyslav
УкраїнаТонкі стіни, через які чутно кожен звук з номерів з боків. В номерах є старі телевізори, до яких неможливо нічого підключити, але їх гучності позаздрить будь-який сучасний телевізор. В номерах на підлозі плитка яка теж тільки підсилює любий звук. Меблі, а саме столик, стільці і ліжка починали совати туди сюди від 8 до 16 спочатку покоївки, а потім гості. На меблях немає мʼяких ніжок, за рахунок чого і шумне шкрябання весь час. Тож якщо ви захочете в номері відпочити - це під питанням. Також треба зважати на те, що з іншого боку готелю - автостанція, куди цілодобово приїжджають автобуси і шум не спиняється ні на хвилину. Балконні двері наче мають замок, але він не працював, тож в номер можна зайти із сусіднього балкону. У вбиральні немає паперових салфеток/рушників для обличчя, косметика для тіла і волосся просто жахлива.
Персонал дуже привітний, місцерозташування готелю чудове, поруч багато зупинок міського транспорту і метро. Також біля готелю знаходиться супермаркет в якому було все необхідне. Чудовий сніданок, дуже різноманітний і смачний.
Відгук від 12 червня 2025
Svetlana
УкраїнаУ номері був зламаний стілець, не було капців і халата, рушники були з плямами. У ресторані — непривітний персонал. Вранці, коли ми ненадовго вийшли з номера і повернулися, виявили, що двері в наш номер були навстіж відчинені. За таку ціну я очікувала кращого сервісу. За відчинені двері ставлю 5, так би було 7
Дуже привітний персонал на рецепції, смачний сніданок, хороший Wi-Fi, зручне ліжко, вдале розташування.
Відгук від 5 вересня 2024
Ольга
Україна1. Бронювала номер підвищеної категорії з видом на місто та річку + паркінг. Заселили нас на 10 поверх, номер 1015 з видом на промислову частину торгового центру. Ми спочатку не звернули на це увагу, так як поспішали насолодитися містом і відсвяткувати мій день народження. І це була наша найбільша помилка і найгірша ніч. Починаючи з 12 години ночі в сусідній будівлі почали викидати якесь будівельне сміття в контейнер. Шум був неймовірний, спати було неможливо. Зателефонувала на ресепшен, попросила якось допомогти у в рішенні цієї проблеми. Мені відповіли, що допомогти не можуть нічим. Попросила викликати поліцію, сказали викинуть, але навряд чи зробили це. Оскільки шум продовжувався до 6 ранку. Зробила відео, шкода що не можна його викласти тут. Я не могла спати всю ніч. 2. Погано працює wifi. 3. Відсутній холодильник в номері. 4. Відсутня ручка на балконних дверях ззовні, якщо захлопнути, то неймовірно важко відкрити
Номер просторий, є всі необхідні косметичні засоби, халат, тапочки. В номері є чай, кава, пляшка води. Сніданок чудовий, великий і різноманітний вибір
Дата проживання: Вересень 2024

Відгук від 28 грудня 2025
Oleksandr
ІспаніяУ цьому відгуку немає коментарів
Дата проживання: Грудень 2025
Відгук від 7 серпня 2025
Maksym
Дата проживання: Серпень 2025
Відгук від 25 липня 2025
Valeriia
Відгук від 9 червня 2025
Nataliia
НімеччинаУ цьому відгуку немає коментарів
Відгук від 7 травня 2025
Vika
Показано 1 - 25
Booking.com входить у групу компаній Booking Holdings Inc. – світового лідера в галузі онлайн-туризму та супутніх послуг.
На нашому сайті понад 70 млн відгуків про помешкання, і всі вони від справжніх, перевірених гостей.
Єдиний спосіб залишити відгук - це спершу зробити бронювання. Тому ми точно знаємо, що відгуки на нашому сайті пишуть справжні гості, які зупинялися у наших готельних об'єктах.
Наші гості приїжджають і перевіряють, наскільки тихо у номері, їжа смачна, персонал дружній та інше.
Після подорожі гості розповідають нам про своє перебування. Ми перевіряємо кожен відгук, переконуємося, що в них немає нецензурної лексики і що їх залишили справжні гості, перед тим, як розміщати їх на нашому сайті.
Якщо ви забронювали помешкання через наш сайт і хочете залишити відгук, будь ласка, спочатку увійдіть у свій аккаунт.
Кінець діалогового вікна