Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over ibis Styles Annecy Centre Gare 3-sterren

1 Place de la Mandallaz, 74000 Annecy, Frankrijk

#20 van de 42 hotels in Annecy

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 840 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 19

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    7,5
    Zeker aan te bevelen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - tweepersoonsbed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een garageplek gereserveerd. Maar het vergde aardig wat stuurmanskunst om de auto te parkeren. Maar het was uiteindelijk een goede plek.

    Alles was goed. De kamer, het uitgebreide ontbijt en het vriendelijke personeel. Ook de wandeling naar de stad wsss goed te doen, lekker langs het water.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    8,8
    prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    schone kamer, behulpzaam personeel. prima bed. Dicht bij het centrum, waardoor we alles goed konden belopen. We konden de motor voor de deur parkeren.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    8,8
    Goed hotel voor één of twee overnachtingen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - tweepersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht

    De parkeergarage, die maar 9.00 euro per nacht kost, is wel een "dingetje". Heel smal, pik donker, totdat je ontdekt dat je in het eerste gedeelte, zelf de lichtknoppen moet bedienen. Waarom geen automatische schakelaar? Ook staat niet echt DUIDELIJK aangegeven waar de parkeerplekken van het hotel zijn. Kalk het groot op de grond of muur. i.p.v. met een klein, onhandig opgehangen bordje. Met een veel grotere auto, dan onze "Nissan Juke", zou ik het niet gauw wagen. Je kan opzij van het hotel met een blauwe schijf wel even kort parkeren (30 min.) voor het in en uitladen. Helaas maar een paar plekken, wij hadden geluk. Ook is er een grote parkeerplaats voor het hotel, maar wij hebben niet onderzocht hoe lang je daar kan staan en wat het kost.

    Heerlijk groot bed, goede badkamer met douche en heel fijn dat er airco was. Ontbijt was redelijk, op de koude gekookte eieren na, met als positieve uitspringer het feit dat je zelf je sinaasappelsap, machinaal kan persen. Veel lekkerder dan de standaard vruchtenlimonade die je in bijna alle hotels krijgt. Het is gezellig om langs het water naar het centrum te lopen. De afstand is goed te doen. Het personeel is erg vriendelijk en spreken redelijk goed Engels. Ik kreeg niet eens de kans, om mijn beperkte Frans te gaan spreken. Waarschijnlijk komt dit door de vele zakenmensen die in het hotel overnachten.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    9,6
    Aangenaam hotel met zeer vriendelijk personeel. Goede kamer en goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - tweepersoonsbed
    • Verbleef 2 nachten

    Het enige minpunt is dat er bijna geen stopcontacten in de kamer zijn voor opladen tablet en smartphone.

    Goed gelegen hotel met frisse uitstraling op wandelafstand van het centrum, de restaurants en het meer. Aangename rustige kamers met goede bedden en mooie badkamer. Zeer goed ontbijt met vers fruitsap

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    6,7
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - tweepersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren was heel lastig, ze hebben een eigen parkeerplaats, maar die was vol en je kan dit ook niet van tevoren reserveren, dan moet je rondom het hotel gaan rondrijden om te zoeken naar een parkeerplaats en je moet opletten dat je s'ochtends op tijd uit je bed gaat, omdat het vanaf 9 uur betaald parkeren is. Dat vind ik een groot minpunt

    Goed ontbijt en prima kamer

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    8,3
    Personeel vriendelijk aan receptie,bij vroegtijdige aankomst...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - tweepersoonsbed
    • Verbleef 7 nachten

    Ondanks verduistering van rolluiken op kamer toch s'morgens vroeg last van straatlawaai door vuilniswagen tussen 5u-6u. ,ik begrijp ook dat tijdens de dag het niet mogelijk is het vuilnis op te halen door het drukke verkeer in de stad. Naar onze ondervinding waren bedden wat aan de harde kant.

    Personeel vriendelijk aan receptie,bij vroegtijdige aankomst kon auto al op betaalparking geplaatst worden.Plaats van Hotel goed, pad volgen langs de rivier en op wandelafstand (10-15min) ben je in het historisch centrum van Annecy direct bij alle restaurants. Betalende parkeergarage ondergronds ( €9,00 per dag),best op voorhand reserveren bij boeking, problemen voor te parkeren bij het hotel,openbare betalende parking voor het hotel staat altijd tegen s'avonds vol. Wij hadden leuke badkamer met ruime inloopdouche. Plaatsing van airco op kamer goed en werkte perfect. Wij hadden balkon ter beschikking met uitkijk op de bergen. Wifi werkte prima en gratis met inlog email .Wij waren 7 dagen aanwezig. Ontbijtbuffet goed en constant bijgevuld, kon ook bij goed weer buiten eten op terras.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 februari 2017

    7,1
    Prima voor een overnachting op doorreis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - tweepersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht

    Geen douchegordijn! Onmogelijk om te douchen zonder de hele badkamer blank te zetten, Geen koffie en thee op de kamer.

    Loopafstand van het oude centrum. Verse jus d'orange bij het ontbijt. Wifi ok en gratis

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    4,6
    De kamer was matig evenals het ontbijt
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - tweepersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onmogelijk om een parkeerplaats te vinden, zeker voor iemand die slecht ter been is

    De kamer was matig evenals het ontbijt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    7,1
    Goed verblijf voor korte periode.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - tweepersoonsbed
    • Verbleef 2 nachten

    Zakelijk hotel weinig sfeer.

    Goed gelegen locatie. Parkeergarage onder het hotel. (wel moeilijk te parkeren krap manouvreren)

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 mei 2018

    7,5
    De ontvangst mocht wat hartelijker en wat meer informatiever!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - tweepersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht

    De ontvangst mocht wat hartelijker en wat meer informatiever!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    9,6
    Super overnachting in Annecy
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - tweepersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets. Maar voor Ibis prijzig, zelfs als Styles

    Vriendelijk, schoon en prima lokatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    7,1
    Ontbijt was voldoende .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - tweepersoonsbed
    • Verbleef 2 nachten

    geen opmerkingen ,

    Ontbijt was voldoende . Hotel op wandelafstand van oude stad Annecy is een mooie bestemming voor een verblijf van enkele dagen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    9,2
    Mooie uitvalsbasis voor bezoek aan Annecy en omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - tweepersoonsbed
    • Verbleef 3 nachten

    De parkeergarage is wel erg krap!

    Mooie uitvalsbasis voor bezoek aan Annecy en omgeving. Zeer vriendelijk personeel en prima hotelaccomodatie.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    7,9
    Mooie kamer, omgeving van hotel is minder!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine parkeerplaats, niet veel te doen bij het hotel.

    De kamers

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    6,3
    Goed hotel maar basic
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen minibar Ligging in troosteloze buurt

    Kamer zeer geluidsdicht en zeer verduisterend

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 7 april 2016

    10
    de ruime , moderne kamers
    • Vakantiereis
    • Groep

    de parkingplaatsen van het hotel zijn wel klein voor de moderne wagens!! Weinig maneuvreer ruimte!

    de ruime , moderne kamers

  • Beoordeeld op: 31 mei 2015

    9,6
    Vriendelijk en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Vriendelijk en behulpzaam personeel. centrum op loopafstand. garage.

  • Beoordeeld op: 12 mei 2015

    10
    balkon en ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    balkon en ligging

  • Beoordeeld op: 5 maart 2015

    8,3
    lawaai van de lift gaat door heel het gebouw
    • Vakantiereis
    • Stel

    lawaai van de lift gaat door heel het gebouw

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 19

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: