Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Comfort Hotel Orléans Sud 3-sterren

rue Anthelme Brillat Savarin - Zone Expo Sud, 45100 Orléans, Frankrijk

#15 van de 25 hotels in Orléans

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 4069 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    7,2

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    8,0
    vanaf snelweg eenvoudig te bereiken en afgesloten...
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    in het weekend 's avonds geen keuken, maar wel 2 steakrestaurants op loopafstand

    vanaf snelweg eenvoudig te bereiken en afgesloten parkeerterrein

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    8,8
    top locatie voor een doorreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    jammer dat er geen airco is, alleen een ventilator die dan ook vlak naast u staat door de wat kleine kamer. voor een doorreis oke

    lekker avondeten in buffetvorm het ontbijt was uitgebreid en lekker. heel vriendelijk personeel en afgesloten parking.een mooie kamer en net juist jammer dat deze wat klein was...

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    7,9
    aanrader als tussenstop hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De locatie is goed als doorreis punt. Ligt in een industrie terrein. Niet echt charmant. Het centrum op ongeveer 5 km afstand.

    Prima ontbijt, voldoende keuze. Schone, kamer met voldoende comfort. Prettig personeel dat ons goed heeft geholpen. Prima beveiligde parkeermogelijkheid. Je kunt er 's avonds dineren voor een zeer redelijke prijs (buffet).

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    8,8
    Goed hotel voor doorreis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen plek om langere vakantie te houden.

    Goed hotel voor doorreis. Vriendelijk personeel. Goed bed en hygiënische kamer. In het restaurant om de hoek gegeten en kregen via het verblijf 20% korting. Heerlijke start van de vakantie.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 14 september 2018

    5,0
    Was tussenstop op doorreis.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De rekening was hoger dan geboekt via internet. Ook viel de lokatie tegen, het was een budget hotel op een industrieterrein. Ontbijt was minimaal. We waren omgeboekt van Orleans sud naar Orleans xxxvanwege verbouwingen (telefonisch) maar ik kreeg geen mail van bevestiging plus nieuw adres, en ook werd de prijs tegen afspraak in hoger

    Was tussenstop op doorreis. Kamer was rustig, geen last van geluid van andere gasten

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    9,6
    Excellent hotel voor op doorreis
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen minpunten

    Heel vriendelijk personeel. Mooi gepresenteerd en vooral heel lekker ontbijt. Leuke kamer met alle nodige comfort. Heel goed bed voor een aangename nachtrust.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    7,9
    uitgebreid ontbijt : super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Minpunt: ligging veel lawaai . met vensters dicht te doen, maar dan te warm: geen airco (uitstekend bij niet te warm weer)

    uitgebreid ontbijt : super kamers niet te groot, maar ok. vriendelijk onthaal en goeie service, zeker aan te raden.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 7 september 2018

    7,1
    Doorreishotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De omgeving is ronduit smerig en ook de (afgesloten) parking is vrij vies. Het bestaat uit een winkelgebied met grote bedrijven, die blijkbaar niets geven om hygiëne buiten hun winkel. Er was geen airco in de erg kleine kamer die wij hadden op de begane grond aan de parking, waardoor het ook niet prettig was om het raam open te laten. Gelukkig was er wel een ventilator neergezet. Ook de badkamer was erg klein.

    Dit al wat oudere hotel is helemaal gerenoveerd. De kamer en ook de badkamer met prima douche, waren dan ook keurig nieuw ingericht en het bed was heerlijk. Het personeel is vriendelijk en gastvrij. We hebben geen gebruik gemaakt van het restaurant, maar ook dat zag er fris uit en het ontbijtbuffet was dan prima en zelfs uitgebreid. Er zijn ook eetgelegenheden op loopafstand.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 4 september 2018

    8,3
    Top voor een kort verblijf met lekker en uitgebreid diner buffet.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hadden een super snurker in de kamer langs ons wat goed hoorbaar was. Isolatie deuren is ter verbetering vatbaar. Geen airco op kamer.

    Vriendelijk ontvangst en service!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    8,3
    net doorreishotel, prijs/kwaliteit uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het hotel ligt in een shopping center, waar er 's avonds niks te beleven valt.

    kamers waren klein, maar heel netjes. het bed was van heel goede kwaliteit, we hebben goed geslapen. dit hotel is heel goed geschikt voor een overnachting op doorreis. ik was daar in het weekend, dan is het restaurant niet geopend. maar in de buurt is er wel een eetgelegenheid, waar je van Comfort Hotel een 20% reductie krijgt op je rekening. ontbijt was zeker in orde, iets beter dan mijn verwachtingen.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    8,8
    Een aanrader voor een korte tussenstop op weg naar huis of onderweg naar het Zuiden van Frankrijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen opmerking. Prijs-kwaliteit was het hotel OK

    Het ontbijt was lekker en het aanbod was voldoende. De kamer was klein, maar verzorgd. Het grote TV-scherm was een pluspunt. Er was thee beschikbaar en in de omgeving bevinden zich veel restaurants. Ook de parking was gratis.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    7,1
    De kamer was te klein voor 4 mensen doordat ze een extra bed...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was te klein voor 4 mensen doordat ze een extra bed ingeplaatst hadden. Terwijl ik wel een familiekamer besteld had. Hierdoor werd het erg benauwd in de kamer, aangezien ze geen airco of enige luchtbehandeling hebben in deze kamer.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    9,6
    Supergoed geslapen in dit schone hotel op perfecte locatie dichtbij de snelweg
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niks. Alles was perfect.

    Wij werden een paar dagen voor ons bezoek aan het hotel gebeld door een medewerker van het hotel dat ze bezig waren met werkzaamheden en dat er veel lawaai zou zijn in het hotel. Er werd ons een alternatief hotel aangeboden in de buurt in Olivet. Dit hotel was prima met veel comfort en een broertje van het hotel in Orléans, uitstekende parkeerplaats en dichtbij de snelweg. Keuze uit meerdere restaurantjes op loopafstand. Perfect voor ons als doorreishotel. Ook het ontbijt was erg goed, veel keuze uit beleg. Wij zouden dit zo weer boeken als doorreishotel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2018

    9,2
    Heerlijk tussenstop naar het zuiden hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De omgeving, industrie en groothandel terrein. Wel goed bereikbaar. Prima overnachten, niet voor langer verblijf

    Goede kamer, prima airco wat met de hitte heerlijk was, kleine maar erg fijne badkamer, prima ontbijt (wel bijbetalen). Was 10 minuten met de auto van centrum, dus goed te doen. Niet een buurt voor een avondwandeling. Snelweg goed bereikbaar volgende dag.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    7,1
    Geslaagd.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Mooie kamer, leuk met stapelbed voor de kinderen. ruimte voldoende, proper, lekker ontbijt met voldoende keuze. Geen avondeten mogelijk in het weekend, maar wel voldoende mogelijkheden op wandelafstand om te gaan eten.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    9,6
    Prima tussenstop op weg naar het zuiden of weer naar huis
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    's Nachts heeft een vleermuis zich door het raam gewurmd en vloog bij ons in de kamer, dat was minder prettig

    2 dagen voor aankomst werden we door de manager gebeld met de vraag of hij ons mocht omboeken naar een andere locatie (Comfort Hotel olivet Provinces) ivm werkzaamheden voor het hotel die al heel vroeg in de ochtend begonnen. Dat pakte prima uit en vond ik bijzonder attent. Zelfde voorwaarden, prima hotel, lekker ontbijt.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    7,9
    prettige overnachting.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed bed, ruime keuze bij het ontbijt( €9, geen last van omgeving qua geluid. Prima voor als je op doorreis bent. Aardig personeel, parkeren op eigen afgesloten terrein.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    10
    Top, super kamer voor als je op doorreis bent!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles, in een woord top! Makkelijk te bereiken vanaf de snelweg, twee kamers naast elkaar met een binnendeur verbonden. Heerlijk bed, mooie douche ruimte/ toilet. Schoon, rustige locatie, naast een prima restaurant. Echt top locatie voor als je op doorreis bent.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    7,1
    Goed als doorgangshotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen airco, Luchtblower alleen was nauwelijks voldoende bij de hoge buitentemperatuur.

    Prijs/kwaliteit. Vriendelijk personeel. Goede parkeervoorziening.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    7,9
    Prima!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nette, schone kamer en badkamer. Alles zag er vrij nieuw uit. Kinderen hadden aparte kamer naast ons maar we konden een tussendeur openen zodat we toch bij elkaar zaten. Fijn dat de hond mee kon!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    7,5
    De kamer kon goed worden verduisterd.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was niet groot. We verbleven maar 1 nacht dus dat was geen probleem.

    De kamer kon goed worden verduisterd. Alles is recentelijk vernieuwd. (geen luxe wel proper)

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    7,9
    Lekker bed en douche.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco op kamers en zelfs met blower met deze hoge temperaturen ontzettend warm!

    Lekker bed en douche. Goed buffet en bijzonder vriendelijk en gastvrij personeel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    6,7
    Kleine (te warme) kamers met recente facelift.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Na het bekijken van de foto's viel het wat tegen. De kamers zijn erg klein. Op dagen van 25+ graden is de warme bijna ondragelijk in de kamers. De gammele ventilator kan dit niet aan.

    Schone kamers, prima ontbijt en afgesloten parkeergelegenheid. De kamers zijn mooi gerenoveerd. Goede prijs kwaliteit verhouding.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    2,9
    Veel te kleine benauwde kamers voor 4 personen met 0...
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel te kleine benauwde kamers voor 4 personen met 0 ventilatie in de kamer en badkamer. Super ongezond klimaat. Zouden familiekamers zonder stapelbed zijn. Die hadden ze niet zeiden ze, was een fout van Booking.com. Nooit meer, niet te doen, leek wel een sauna

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    6,3
    Alles wat je nodig hebt voor als je op doorreis bent,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer, benauwd, gelegen op industrieterrein, ongezellige sfeer

    Alles wat je nodig hebt voor als je op doorreis bent, uitgebreid ontbijt, prive parkeergelegenheid

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    4,2
    Nooit meer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco aanwezig op de kamers 2 uur geslapen tussen 2 reisdagen. Wasrdeloos. Trap van nooduitgang miste 3 rotte treden onderaan. Levensgevaarlijk. Parkeerplaats overvol.

    Ontbijt was redelijk.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    9,6
    De kamers waren meer dan voldoende voor op doorreis te gaan.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden geen bericht ontvangen met de toegangscode voor 's nachts maar dit is goed opgelost.

    De kamers waren meer dan voldoende voor op doorreis te gaan.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    8,8
    Goed als tussenverblijf !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen airco en slechte wifi !

    Duidelijk goed gerenoveerde kamers met bijna alle benodigde comfort ! Vriendelijk personeel. Uitgebreid en lekker ontbijt. Afgesloten parking.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    7,1
    Prima voor een navhtje
    • Stel
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt viel tegen geen vers stokbrood het beleg veel zoet en weinig hartig

    Kamer was netjes en schoon we waren er in een hete periode en dan was airco wel lekker geweest

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    3,8
    Ontbijt zeer goed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer en badkamer zeer klein. Weinig comfort. Geen airco, alleen een luidruchtige ventilator. Werken aan de rotonde : ontbijt op terras was daardoor niet zeer aangenaam : stoffig en lawaaierig

    Ontbijt zeer goed. Vriendelijk. Net. Dagelijks propere handdoeken.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    5,4
    Perfect als “uitrusthotel”. Omkadering kan veel beter.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Om 22u sloot de bar. Aangezien het hotel in een industriezone ligt, zat er niet meer op dan naar onze kamer te gaan. Het ontruimen van de tafels verliep ook te traag. Moesten we zelfs argumenteren: voedselresten trokken insecten aan.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    7,9
    Prima doorreishot
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het kan gehorig zijn, maar dat komt dan ook door de eigen gaste die luidruchtig zijn.

    De bedden, de schone badkamer, goed en compleet ontbijt, het buffet ‘s avonds

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    4,6
    Gedateerd, voldoet niet meer aan de normen van nu.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij waren met 2 vol en 2 kinderen. De kamer was veel te krap. Je moest over de bedden lopen. Er was nauwelijks ruimte om een tas neer te zetten.

    De tuin

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    7,5
    Gewoon goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie was erg achteraf. We hadden gelukkig fietsen, waardoor we toch even naar het centrum konden.

    De kamers waren erg netjes. Fijn, groot bed en een prima badkamer. Het personeel sprak goed Engels wat wij ook als prettig ervaren hebben. Een privé parkeerplaats binnen de hekken.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    7,9
    Goede prijs kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een kamer voor 3 gevraagd en betaald. Kregen een kamer voor 2 met bed extra. Hebben wel als compentatie ontbijt en drankje gratis gehad

    Goede prijs kwaliteit

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    4,2
    Niet voor herhaling vatbaar, hotel doet naam ‘comfort’ geen eer aan.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was zeer klein bemeten. Doucheruimte zeer klein. Water in douche liep niet door. Kamer was bloedheet. Geen airco. Wel een staande vin, maar gaf veel lawaai op de kamer. Ontbijt matig. Koffie in pot op warmhoudplaatje die smaakte of ie er al even stond (en we waren er op begin ontbijt om 8 uur). De buiten omgeving is ronduit smerig (soort industrieterrein) waar de vuilnis op straat ligt. Gelukkig slechts voor één nacht vanwege doorreis.

    Werden hartelijk ontvangen door medewerker. Werden paar dagen voor aankomst gebeld dat er werkzaamheden waren voor het hotel, wat lawaai zou kunnen veroorzaken. Er werd andere accomodatie aangeboden.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    8,8
    Voor ons was het een overnachting op doorreis naar het...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets.

    Voor ons was het een overnachting op doorreis naar het zuiden. Héél vriendelijk onthaal, kamer was ruim genoeg met een grote badkamer. Uitgebreid ontbijt. Was zeker zijn geld waard. Wij bevelen dit hotel ten zeerste aan.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    7,1
    Voor de prijs redelijk.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco, dus stikheet, ondanks ventilator. Veel lawaai in de vroege ochtend door het laden en lossen ernaast.

    Hygiëne en goed bed. Parkeren, alhoewel bij een volledige bezetting het moeilijk is om eruit te manoeuvreren.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    9,6
    Een aanrader, komen zeker terug!!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Moeilijk te zeggen, misschien een betere airco.

    Uitermate hartelijke ontvangst. Onderweg gebeld door het hotel over de aankomsttijd. Heerlijk gegeten.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    9,2
    Perfect hotel voor een tussenstop.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen airco in de kamer op de begane grond. Dus slapen met raam open, maar die kon alleen op de draaistand en niet op een kiepstand waardoor hij veel te open was. Toilet zit te dicht tegen muur aan waardoor je scheef moet zitten.

    Het ontbijt was super. Het personeel sprak goed engels en zelfs duits. Zeer vriendelijk personeel. Kamers waren zeer schoon en netjes. Gratis wifi en parkeergelegenheid. Heerlijke douche. Eigenlijk vrijwel perfect.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 juni 2018

    5,4
    Viel ons tegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was moeilijk bereikbaar, en om 6uur in de ochtend waren er bouwvakkers met veel herrie aan het werk,verder had het hotel al het bedrag was al van de credit card afgeschreven verder konden ze de reservering niet vinden

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    7,9
    Compact, schoon en erg goedkoop doortrekhotelletje; niet rampzalig als je tegen geluid kan.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is vrij gehorig; ten tijde van verblijf waren er 's avonds, tot 's nachts letterlijk om de vijf minuten mensen op de gang, leek vaak ook net alsof ze aan mijn deur stonden te rammelen. Licht op de gang ging ook steeds aan. En tot 03.00 uur 's nachts op parkeerterrein vertrekkende of aankomende auto's. Had het vermoeden dat hier (dus ook) mensen ressorteerden die in de buurt werken o.i.d. Daarnaast zijn het wel echt kleine kamertjes, behoorlijk benauwd. Het enige raam kan dan wel op de gewone manier open, naar je toe, heb ik zelf ook gedaan, maar moet je wel willen i.v.m. veiligheid. De kamers van binnen zien er stuk beter uit dan dat je zou vermoeden vanaf de buitenkant. Hotel ziet er van de buitenkant ietwat smoezelig uit. Ligging is in een beetje vuig wijkje en allerlaatste stukje van de aanvliegroute is momenteel in verbouwing. Beetje chaotisch.

    Prijs en hygiëne is prima. Inchecken gebeurt bij receptie annex bar. Ontvangst was sympha en snel. Kreeg zo de sleutel mee.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    8,8
    Het bed was erg goed en het ontbijt was zeer uitgebreid en...
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie is niet heel inspirerend, maar prima voor een nachtje vertoeven tijdens een doorreis.

    Het bed was erg goed en het ontbijt was zeer uitgebreid en lekker.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    10
    Het was een leuk klein hotel, de ontvangst was geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het was een leuk klein hotel, de ontvangst was geweldig... met ons Frans en hun Frans/engels hadden we een heel welkom gevoel. De kamer was niet groot maar alles paste goed. Badkamer was heerlijk, goede douche. Lekker rustige plek, auto ging achter het hotel op een afgesloten parkeerplek. Gewoon een 10 waard.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 mei 2018

    8,8
    Een nacht op doorreis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk viel niets tegen gezien de prijs van de accommodatie . Voor langer verblijf zijn de kamers te klein. Maar voor 1 nacht prima.

    Ontbijt was goed. Koffie en thee faciliteiten op de kamer was verrassing voor de prijs van de kamer. Ook parkeergelegenheid heel goed.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    7,5
    Goed hotel maar we gaan hiet NOOIT meer naar toe.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De rekening! Wij kregen te horen dat.er geen gewone menukaart was deze dag. Vanwege een reisgezelschap in een bus, die allemaal hetzelde menu kregen. Maar daar konden wij ook gebruik van maken. Goed dan. Entree stukje quiche met sla en dressing. Hoofdgerecht gekookte witte rijst met haricoverts uit diepvries, harde stukjes er in, daarbij stukjes kipfilet met paddestoelen in creme fraiche saus. Absoluut niet te eten. Echter wel de droge kipfilet opgegeten. Dessert stukje appeltaart met slagroom. Een super uitgekleed menu. Nu snap ik dat hotel wel, zij worden ook uitgeknepen door de touroperators. Nu komt het. Toen ik de andere morgen de rekening ging betalen, stond er € 17,00 pp voor het diner. Dus 34 euro. Terwijl hun reguliere menu's 13, 15 en 17 euro kosten. Wij hebben dus het duurste menu gekregen. Nou dan wil ik die andere 2 wel eens zien! Ik heb gezegd dat ik het diner wel erg duur vond. De receptioniste lachte een beetje vaag en ging er niet op in. Dus op deze manier hebben ze de korting op de kamer terugverdiend. Schandalig!!! Wij gaan hier ondanks dat het een goed hotel is, NOOIT MEER naar toe.

    Uitstekend overnachtingshotel, vooral als je last minute boekt, bijna de helft vd normale prijs. Helaas kan ik over de menukaart niets vertellen. Heel goed bed! Schoon! Badkamer schoon. Niet zo ruim maar voor 1 overnachting heel goed te doen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    7,9
    Goed hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was €9,— en het stokbrood en de croissants waren oud. Het was tweede pinksterdag, wellicht geen bezorging van de de bakker???

    Goed hotel. Het restaurant is goed voor de prijs die men er voor vraagt. De kamer en de badkamer zijn in orde. Parking is er voldoende.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    10
    goede prijs/kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het raam kon niet op kiepstand, raam moest open of dicht. Aangezien wij een kamer op de begane grond hadden en het vrij warm was moest het raam open blijven.

    waren op doorreis, prima hotel met terras en goed ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    9,6
    Comfortabele bedden en heerlijk geslapen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets, het heeft onze verwachting overtroffen.

    De bedden waren heerlijk! We hebben hier zo lekker geslapen tijdens onze doorreis. Echt een aanrader. Ontbijtbuffet is erg uitgebreid en niet duur voor maar 9 euro. Auto staat veilig achter een hek waar je een code voor nodig hebt. Receptie erg vriendelijk. Heerlijk verblijf!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    5,0
    Als alle hotels in de wijde omgeving vol zitten is het een noodoplossing.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen restaurant, het tijdstip. Ontbijt, wachten in de gang als je te vroeg bent , geen zitgelegenheid.

    Mijn vertrek uit die vergane glorie. Een ballentent.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,1
    Prima hotel en niet duur !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de kamer en badkamer zijn heel klein

    Het ontbijt was prima, prettig was ook dat het hotel een bar heeft. Parkeren gratis achter een afgesloten hek . Vriendelijk personeel, die ook Engels spreken

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 april 2018

    7,5
    Goed hotel voor een nacht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In het weekend kun je er niet dineren, wel jammer want het eten is supervers en in buffetvorm.

    De kamer is klein, we waren op doorreis dus de kamer alleen nodig voor te douchen en slapen. De auto staat op een afgesloten plaats. Boeken al jaren dit hotel en zijn zeer tevreden.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 april 2018

    4,6
    Een verwaarloosd hotel met te kleine kamers en een slecht ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een bed dat te hard en te smal was voor 2 personen. Het was veel te warm in de kamer en een raam open zetten kon niet, omdat de kamer grensde aan de parking en er een generator stond te loeien buiten. Hele kleine kamer voor 3! personen. De badkamer was werkelijk veel te klein, op het toilet kon je nauwelijks zitten en je kon er niet eens je tandenborstel of toilettas kwijt. Het ontbijt was heel slecht, harde croissants, smerige roerei dat al geruime tijd had gestaan met een harde laag op de bovenkant. Bovendien waren de gekookte eieren ijskoud.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 april 2018

    7,9
    Ok als tussenstop.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was te kort. Ik ben 176cm. Wilde vertrekken om 7 uur maar was niemand te bekennen. Om half 8 de sleutel aan een verbaasde schoonmaakster gegeven.

    De douche was top.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 april 2018

    7,1
    De bedden waren prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Er zat een kleine poepvlek in de w.c. aan de zijkant. Dat hebben we doorgegeven aan de receptie.

    De bedden waren prima. En in de badkamer was er een fijne douche. Onze kamer lag aan de rustige kant, waar we ook om gevraagd hebben. En de service aan de telefoon was prima, we zouden wat later aankomen vanwege de file en kregen een goede uitleg hoe we onze kamer konden bereiken in geval van een late aankomst.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 april 2018

    3,3
    Nog nooit zo’n slechte ervaring gehad.....
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vieze toilet, vlekken op tapijt, kleine kamer, als raam open staat, kunnen ze van de parkeerplaats zo de kamer in, armoedig vinyl in de gangen, spinrag in de lampenkappen boven het eten/buffet, armoedig restaurant, te simpele tafels en stoelen, goedkope plastic placemets, ik had gelezen streekgerechten en streekwijn; de wijn was geen streekwijn en vies, het eten was smerig: streekgerechten??? Het leken wel opgewarmde diepvriesmaaltijden, nagerecht: alleen maar taarten. Voorgerecht: bij elkaar geraapt zooitje uit potjes en bakjes, bijna niks vers. Hoofdgerecht: diepvries maaltijden. Er stond ook niet bij wat het was, maar niemand nam ook van de hoofdgerechten. Al met al een grote teleurstelling. Het enige positieve was de dame die ons bij aankomst te woord stond.

    De receptioniste bij aankomst was erg vriendelijk

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    10
    Meer dan prima op doorreis
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dit hotel is meer dan prima als je op doorreis bent. Dichtbij de snelweg en gratis bewaakt parkeren. De kamer was klein maar schoon en het bed was zeer comfortabel. Ik was blij verrast door het uitgebreide ontbijtbuffet en door de gratis koffie en thee op de kamer.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    9,6
    Fijn voor een nacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima prijs/kwaliteitverhouding Fantastisch ontbijt Het fijne was, ondanks kleine compacte maar praktische kamer, alles was er, prima bedden etc Prima fijn voor een nachtvoor een nacht op doorreis. Niet om echt vakantie te vieren, ligt in een industriele zone aan de andere kant van de rivier.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 1 januari 2018

    9,2
    Uiterst prettig op alle fronten
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lokatie, omgeving erg industrieel

    De hulpvaardigheid van het personeel, de bereidheid om LANGZAAM Frans te spreken. Netheid van de kamer. Overvloed van het ontbijt Afsluitbaarheid van parking

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 7 december 2017

    7,5
    goed hotel voor een overnachting onderweg.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Slaapkamers zijn klein; doucheruimte ook klein, (er is gewoekerd met de ruimte)

    ontvangst zeer vriendelijk; afgesloten parkeerplaats. Ideaal voor een overnachting onderweg. Goede bedden

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    7,1
    redelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We misten een zitje. Het was vrij gehorig en er kwam steeds licht van de gang langs de openingen van de deur als er iemand over de gang liep. Verder niet te groot, wel alles aanwezig.

    Koffie en thee mogelijkheid.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2017

    9,2
    Prima frisse kamer, fijn bed.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prima frisse kamer, fijn bed. Daarnaast is het avondbuffet en het ontbijt voor deze categorie hotels meer dan goed te noemen. Zeer vriendelijke staff.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    8,3
    Lekker betaalbaar ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wandelafstand tot het openbaar vervoer (tram op +- 10 minuten).

    Lekker betaalbaar ontbijt. Mooie functionele kamer. Koffie en thee aanwezig op de kamer. Afgesloten gratis parking.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2017

    7,9
    7
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Midden in een winkelcentrum dus erg druk tegen de avond en geen gezellige buurt. Gekkenhuis. Lastig om hapje te eten vanwege drukte.

    Schone kamer. Vriendelijk personeel. Praten engels. Prima voor de doorreis

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    7,9
    De vriendelijkheid van het receptie-personeel, zowel bij...
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De oppervlakte van de kamer viel wat tegen, er stond daardoor niet eens een stoel in.

    De vriendelijkheid van het receptie-personeel, zowel bij aankomst als bij de afrekening. Een no-smokingkamer die sterk naar roken "stonk" werd onmiddellijk geruild voor een andere kamer.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    9,2
    Prima voor een nachtje.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Eigenlijk niets of ik moet gaan zeuren voor 47 euri per nacht heb ik geen pretenties. De kamers zijn aan de warme kant maar je kunt zonder problemen het raam openzetten. Een afzakkertje later op de avond is ook niet mogelijk.

    Uitstekende parkeergelegenheid waarbij de parkeerplaats afgesloten was. Hoewel de kamer aan de kleine kant was was , waren de faciliteiten uit de kunst. Perfect bed en douche. Naar het stadscentrum is ongeveer 5 minuten met de auto, uitstekend te bereiken en in de stad genoeg parkeer garages. Leuke stad. Zijn er nu een keer of vier geweest op weg naar het zuiden of op de terugweg. Voor de shoppers onder ons, het is middenin een shopping gebied. Uitstekende prijs prestatie verhouding.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    7,5
    Al met al een goede plek om te overnachten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Helaas was er geen douchegordijn en alles werd nat, een wisser was er niet, dus het was niet prettig voor de tweede persoon die in de badkamer kwam. Het te hardgekookte ei, dat groen was geworden.

    De kamer was groot, en schoon. De bedden waren goed. Het ontbijt was goed, redelijk veel keuze.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    9,6
    Ontbijtbuffet was zeer goed, voor mij yoghurt en fruit voor...
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets eigenlijk.

    Ontbijtbuffet was zeer goed, voor mij yoghurt en fruit voor partner koffiekoeken. Kamer was heel gezellig ingericht en ook comfortabel (veel usb aansluitingen en stopcontacten). Badkamer eenvoudig maar uitstekend.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    7,1
    Een simpel standaard prima overnachtingshotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prima ontbijten hier. Het is een simpel maar prettig hotel. Beetje afgelegen op een industrie terrein, maar wat verwacht je voor die paar euro. Prima slapen en de volgende dag weer door.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    6,3
    als doorreisovernachting goed en ontbijt zeer betaalbaar.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    slechte bereikbaarheid.van accommodatie ,Verstopt op centre commercial Bij route beschrijving graag vermelding achter Decathlon. en Kleine krappe kamers

    Het ontbijt was zeer .zeer goede brede bedden. En nabij gelegen Steakhouse voor een heerlijk diner

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    7,5
    Fijn, schoon, rustig, goede prijs/kwaliteitsverhouding
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel. We kregen gelijk ongevraagd een plattegrond van Orleans met verhaal over Orleans en waar we het beste konden parkeren, etc.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    7,1
    Goed, eenvoudig hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We misten voldoende verkoeling: geen airco.. met de zeer warme temperaturen buiten. We sliepen boven onze lakens door de warmte.

    Goed bed, ok kamer. Een propere badkamer met alles voorzien. Het ontbijt was royaal.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    7,9
    Voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer is nogal kleinvoor

    Goede prijs-kwaliteit verhouding. Alles wat nodig is voor doorreis verblijf is aanwezig. Goede bedden. Restaurants in de buurt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    9,2
    Erg knus verblijf en goed voor een kort verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Gekeken op google maps, blijkt liggen op een industrieterrein te zijn. Bij binnenkomst maakt het geheel het goed. Kamers zijn niet groot maar voorzien van alle faciliteiten en erg leuk ingericht.

    Een leuk hotel voor een kort verblijf. Het personeel was erg vriendelijk en sprak goed Engels. Er was een goed ontbijt in de ochtend. Kamers zagen er zeer netjes uit. Het parkeren achter een gesloten hek was zeer prettig (kregen een code voor de poort). Personeel gaf voldoende informatie voor eet mogelijkheden in de buurt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    5,4
    Kamers waren veel te klein.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer kleine doucheruimte wat voor kinderen ideaal zou zijn. Voor volwassenen zeer klein waarbij je niet kon draaien.

    Kamers waren veel te klein. Evenals de doucheruimte die voor een volwassene niet te doen was. Ontbijtkeuze was ruim voldoende.

    Verbleven in augustus 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: