Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Unic Renoir Saint Germain 3-sterren

56 rue du Montparnasse, 14e Arrondissement, 75014 Parijs, Frankrijk

#1384 van de 1.578 hotels in Parijs

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1616 beoordelingen over dit hotel

7,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,8

  • Comfort

    6,7

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    6,4

  • Personeel

    7,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,7

  • Gratis WiFi

    7,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 44

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    3,3
    dat heeft een deel van onze vakantie stuk gemaakt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    ik kan niets goed over vertellen want de kamer die we hadden geboekt hebben we niet gekregen en ze hebben ons in een ander deel van hun hotel onder de zelfde naam maar op een andere locatie gestuurd ramp van ontbijt kei veel lawaai de metro passeerde onder onze kamer en ook nog een groot waterlek in de kast en al onze kledij nat. de badkamer is rijp om af te breken

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    5,4
    Hotel is in een leuke wijk met veel drink- en...
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 13 nachten

    Kamer en badkamer zijn erg klein, schimmel in de badkamer.

    Hotel is in een leuke wijk met veel drink- en eetgelegenheden. Prima bed, de schoonmaak is keurig.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 mei 2018

    7,9
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt karig, je kunt beter buiten de deur ontbijten. Rest was prima, netjes en schoon. Locatie is heel goed met veel restaurants en cafe’s en twee metrostations in de nabije omgeving

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 mei 2018

    3,3
    Nooit zo’n vreselijke nacht gehad!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je krijgt niet wat je voor geboekt en betaald hebt! In het echt is het minimaal 10 jaar ouder en viezer dan dat je op de foto’s van dit hotel krijgt te zien. Was afschuwelijkste kamer ooit dat ik heb gezien en geslapen!! Foto en in het echt totaal anders! Kreeg een mega stoffig en oude slaapbank, als je erop zit zakt je helemaal in. Terwijl we speciaal deze hotel hadden gekozen voor 2 x double bed en geen slaapbank. We hadden gelijk aangegeven toen we kamer zagen. Kregen helemaal geen hulp en service , ze zeiden je moet blij zijn dat je een kamer hebt, want heel Parijs zit vol. Terwijl wij deze kamer via booking.com 2 weken van tevoren hadden geboekt! Je hebt waarschijnlijk een duurdere kamer gekregen dan dat je voor had betaald! Hell no!! Dan heb ik nog niet eens over de handdoeken! Er waren er maar 3 stuks terwijl we met z’n vieren waren, dat nog okay maar gele vlekken op de nieuwe handdoeken! Vreselijk! Hele nacht ook lopen krabben door alle stof in de kamer! Noooooit meer hier! En dan heb ik niet eens over de wc, met haren en nat op de wc bril 😱😱.

    Lokatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    7,5
    Parijs is geweldig en het hotel ligt in een levendige buurt. Prima prijs kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Iets meer haakjes om kleding op te hangen in de kamer en in de badkamer. En ik vond dat de slaapbank ook wel aan vervanging toe was. De kinderen hebben daar overigens heerlijk op geslapen.

    Lokatie was goed, we liepen het hotel uit en er waren genoeg eettentjes of barretjes, starbucks om de hoek. Wij hebben geen gebruik gemaakt van het ontbijt. Wij hadden de kamer die ook geschikt was voor een rolstoel, dus we hadden een grote badkamer.Personeel was erg aardig en behulpzaam.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 februari 2018

    7,5
    Prima hotel in een gezellige buurt met vele restaurantjes.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Koffie bij het ontbijt was niet lekker.

    Op verzoek kregen we een zeer rustige kamer aan de achterzijde van het hotel. De receptionist vond het prima dat we laat uitcheckten op de vertrekdag.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    7,1
    Mijn verblijf was geweldig super wijk in een prachtige stad
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enige minpuntje was de badkamer was erg klein en glad na het douchen en alles was zo’n beetje aan vervanging of reparatie toe en het was ook niet echt schoon, niet heel smerig dat niet maar had iets netter gekund, maar de locatie maakte eigenlijk alles wel weer goed

    De kamer was wel een beetje klein maar comfotabel de receptionisten waren prima,gewoon aardig

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 24 december 2017

    4,6
    Bonne emplacement
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer is zeer oud. Kapotte wcbril, schimmel in de douche, gebruik van zeer sterk ruikend kuisproduct met hoofdpijn tot gevolg. De persoon achter de balie was zeer ontespectvol ten opzichte van het ander personeel en onbeleefd tegen de gasten.

    Bonne emplacement

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    8,3
    Netjes hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij de check in was een half uur lang niemand behalve een aardige, niet Engels sprekende schoonmaakster.

    Netjes hotel. We waren met 2 volwassenen en 2 jonge kinderen. We hadden een grote kamer. Dus ideaal!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    7,9
    Prima, goedkoop hotel op een uitstekende locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Zeer kleine badkamer, geen prullenbakje op de kamer. Zeer smalle gangen, goed dat ik geen gebruik maak van een rolstoel: had niet gekund.

    Locatie uitstekend, fijn personeel, goed bed.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 31 januari 2017

    5,8
    De ligging.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer veel te klein voor 3 personen en redelijk verouderd. Ontbijt hebben we gratis gekregen ter compensatie, was te weinig voor 3 personen. Mandje brood was maar voor 2 personen. Blij dat we hiervoor geen 30 euro betaald hebben.

    De ligging.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2016

    5,0
    Geen correcte omschrijving op website! Is zeker geen 3 sterren waard!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers afgeleefd. Geen 3 sterren waard. Ontbijtruimte niet voorzien op aantal gasten. Wachttijden! Geen parking in de buurt aan prijs zoals vermeld op website. We hebben 2x zoveel moeten betalen

    Locatie was top

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2016

    4,2
    Waardeloos
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Veel, lift is in 6 jaar niets aangedaan. Kamer ziet er smoezelig uit en is erg donker. Een smerig douche gordijn, die veel te lang is en aan de onderkant helemaal bruin van het vuil. Ik ben sinds 6 jaar om de 2 jaar in dit hotel geweest. Volgende keer boek ik een ander hotel.

    Niets. eigenlijk alles onder de maat

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 5 september 2018

    6,3
    Leuke buurt, comfortabel bed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine badkamer, zeer kleine douche!!!!

    Leuke buurt, comfortabel bed

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2018

    10
    Kamers en service
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers en service

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    10
    Perfect
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Alles super mooi huis Heerlijk door de gastheer bereidt eten Zeer vriendelijke mensen

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    9,2
    Leuk hotel in hartje stad met super vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Lekker ontbijt. Ruime kamer, twee verdiepingen. Schattig binnentuintje. Perfecte locatie!!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    5,8
    Leuke straat met creperies
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vierpersoonskamer geboekt, bleek er niet te zijn

    Leuke straat met creperies

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    5,8
    ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    accomodatie

    ontbijt

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    8,8
    We hebben erg genoten van onze vakantie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche

    De ligging

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    7,1
    Zeker niet onaangenaam als je niet te veel verwacht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De douches! Die zijn zo klein!!!

    De locatie is perfect. Dicht bij metro station. En bedden zijn goed!!!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    4,6
    Aardige ontvangst
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vieze kamer. Erg kleine douche met schimmel

    Aardige ontvangst

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    2,9
    Matig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    personeel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    6,7
    Ruim voldoende voor 1 of 2 nachten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was niet goed

    Kamer was Ok voor het betaalde bedrag

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juni 2017

    10
    Super hotel op super locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De sfeer was uniek! Heel knus maar wel fris en professioneel.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    6,3
    De locatie van het hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De badkamer was zeer klein en kon toch wel grondiger gepoetst worden. Het ontbijt.

    De locatie van het hotel.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2016

    3,8
    Er zijn betere hotels voor de prijs
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    alles een beetje oud en krakkemikkig. WC bril zat los en een smerige douche gordijn ( kamer 51)

    omgeving

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    7,9
    Lokatie was supergoed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Kamer is netjes, klein. Beetje warm. Maar met raampje open was het prima.

    Lokatie was supergoed. Dichtbij parkeren. Metrostation vlakbij. Gezellige buurt met leuke markt (zaterdag) en leuke restaurantjes en winkels.

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    8,8
    Locatie is echt perfect, leuk straatje met heel veel...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Locatie is echt perfect, leuk straatje met heel veel gezellige crêpe restaurantjes, dicht bij de metro dus ideale uitvalsbasis, de studio (2 verdiepingen) is ruim genoeg voor 2 volwassenen en 2 kinderen!

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2015

    8,3
    Locatie, personeel, ontvangst, parkeermogelijkheden prima.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De douchecabine is op kleine Fransman gebouwd. De gemiddelde Nederlander botst tegen de wanden aan, ook de hoogte is niet geschikt voor 1.90

    Locatie, personeel, ontvangst, parkeermogelijkheden prima. Niet luxe maar prima voor een weekend. Het straatlawaai in kamer was niet hinderlijk. Metro om de hoek.

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2015

    6,3
    De ligging in hartje Monparnasse en het straatje waaraan de...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Zowel binnen als buiten de kamers is er sprake van achterstalg onderhoud. Het ontbijt is ouderwets Frans.

    De ligging in hartje Monparnasse en het straatje waaraan de kamers zich bevinden.

  • Beoordeeld op: 12 juli 2015

    6,3
    Levendige locatie, terrasjes en restaurantjes naast de deur.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Alles met franse slag, douchekop lekt, oude inventaris., enz. Als je hier doorheen kan kijken, leuk hotel! Foto's op deze site zijn mooier dan de werkelijkheid is.

    Levendige locatie, terrasjes en restaurantjes naast de deur. Met de ramen open hoor je het geroezemoes op straat. Erg gezellig. Vlakbij metro (lijn 6). Let goed op dat je op het juiste adres bent!

  • Beoordeeld op: 7 mei 2015

    6,7
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer aan straatkant veel lawaai van tegenover gelegen terras van (bier)cafe. Airco aanwezig maar kun je niet aanzetten, dit is beleid van de directie, maar raam openzetten is vanwege lawaai dus geen optie.

    De locatie

  • Beoordeeld op: 19 februari 2015

    6,7
    Goede locatie gezellige wijk, vriendelijk en behulpzaam...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Parkeren van de auto niet bij het hotel maar in een grote parkeergarage veel duurder dan eerst op hun site vermeld. Kleine kamers met dekens op t bed kleine badkamer erg gehorig( straat- kamer ernaast/er boven)

    Goede locatie gezellige wijk, vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Beoordeeld op: 27 januari 2015

    8,8
    de suites, bijna kleine appartementjes, aan de binnenplaats,...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    geen wifi bereik op de kamer, wel in de hal van het hotel

    de suites, bijna kleine appartementjes, aan de binnenplaats, vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Beoordeeld op: 7 januari 2015

    7,5
    We kregen in eerste instantie een kamer in het oude gedeelte...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    We kregen in eerste instantie een kamer in het oude gedeelte, kamer 22. Veel te klein voor vier, vooral de badkamer! Een nacht doorgebracht en de volgende dag gevraagd aan receptionist Moussa of we op een andere kamer terecht konden. Dit was zonder extra kosten mogelijk en we kwamen op een liefelijk pleintje terecht achter het hotel. Dit was vele maten beter!

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    8,8
    Leuke kamer, oud maar voldoet
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ontbijt was eerste dag rommelig, tweede dag beter

    Leuke kamer, oud maar voldoet

  • Beoordeeld op: 30 april 2016

    6,3
    ligging, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    kamers niet schoon.

    ligging, vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 19 april 2016

    7,9
    Voor de deur parkeren.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Voor de deur parkeren. Prima kamer. Vriendelijke mensen

  • Beoordeeld op: 8 maart 2016

    7,9
    Bedden lagen goed ,schoon .
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Twee kleine kamers. Klein toilet bleef doorspoelen. Lawaaierige airco in de ochtend.

    Bedden lagen goed ,schoon . Parijs gevoel vd buurt .

  • Beoordeeld op: 20 februari 2016

    8,3
    Redelijk goede wifi in de kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Redelijk goede wifi in de kamer. Locatie was leuk, kamers prima.

  • Beoordeeld op: 28 mei 2015

    4,2
    bedden, interieur, geluidsoverlast
    • Vakantiereis
    • Groep

    bedden, interieur, geluidsoverlast

  • Beoordeeld op: 27 mei 2015

    5,8
    Badkamer in minder goede staat.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Badkamer in minder goede staat. Hoognodig aan vernieuwing toe.

  • Beoordeeld op: 10 februari 2015

    5,0
    Locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Armoedige versleten kamer. Niet erg schoon.

    Locatie. Horeca in de omgeving

Er zijn ook 14 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 44

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Unic Renoir Saint Germain

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: