Prejsť na hlavný obsah
  4. Ipsos - hodnotenia hotelov
Grécko Ipsos Overené hodnotenia od skutočných hostí

Aktuálne hodnotenia

• Summer Wine Friendly Resort Priemerné hodnotenie: 9,5

„Ubytovanie bolo skvele a bolo o nás postarané veľmi dobre počas dovolenky“

• Valentino Corfu Priemerné hodnotenie: 9,6

„Raňajky výborné, hotel krásny, čistý , personál super.“

• Corfu Paloma Apartments Priemerné hodnotenie: 8,6

„Dalo sa dohodnuť na všetkom rýchlo a bez problémov. Tu nieje čo vytknúť, ubytovanie poskytlo všetko čo slubovalo vrátane priaznivej ceny.“

• Ipsos Holidays Priemerné hodnotenie: 7,5

„Recepčná bola veľmi príjemná a zlata pani, o pol noci nám pomohla s klimatizáciou a sprijemnovala cely pobyt. Páčila sa mi taktiež lokalita, terasa a prostredie“

• NiSea Apartments Priemerné hodnotenie: 9

„Pekný apartmán , čistý personál bol veľmi príjemný“

• Corfu Paloma Apartments Priemerné hodnotenie: 8,6

„prijemna ticha lokalita na konci ulice, sukromie, cisty a pristupny bazen, starostlivy personal ochotni s cimkolvek poradit, izby upratovane kazdy den, majitelov psik Moly :D :)“

• george studios 2 Priemerné hodnotenie: 9,2

„Časté výmeny uterákov, milý personál“

• Corfu Secret Hotel Priemerné hodnotenie: 7,5

„Skvelá poloha, vybavenie izby, výhľad z balkóna, veľká terasa, kľud, parkovanie pred hotelom“

• „+ veľké izby, všetko funguje, bazén, wifi ok, čistota ok, pomer cena kvalita super, check in bez problémov, čisté, v pešej vzdialenosti obchody, reštaurácie aj pláž“

• Apollo studios Priemerné hodnotenie: 7,9

„+ príjemný prenajímateľ, vždy po ruke, na telefóne hneď reagoval, parkovanie v cene, bazén, wifi funkčné, tichá lokalita, pár metrov k moru, reštauráciám, obchodom, izba čistá-ako na foto, pomer cena kvalita super, kuchynka vybavená všetkým čo potrebujete“