Overslaan en naar de inhoud gaan
  1. Startpagina hotelbeoordelingen

• Prijs-kwaliteitverhouding

• Gratis WiFi

6,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een beoordeling

Resultaat 1 – 25

• Beoordeeld op: 16 oktober 2025

6,0
    Vond het heel veel geld voor kwaliteit wat je kreeg
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Zat aan een hele drukke weg. Voor kinderen karig

Iedere dag schone badlakens

Verbleven in augustus 2025

• Beoordeeld op: 6 september 2025

Was prima
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Kamer is prima, wel oud. Je moet apart voor de airco betalen. Je mag niet per nacht betalen. Je moet voor alle dagen van je verblijf betalen. Dit kan niet !!

Zwembad was heel goed, personeel vriendelijk.

• Beoordeeld op: 6 augustus 2025

Geweldige vakantie
    • Suite met 2 Slaapkamers

Douches

Restaurant en zwembad

Verbleven in juli 2025

• Beoordeeld op: 18 juli 2025

8,0
    Ondanks negatieve reviews een heerlijk verblijf met prima Kamer , en heel vriendelijk personeel metname Yiota de manager
    • Verbleef 12 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Hotel kenmerkt zich in 2 gedaanten . Eén oud gedeelte met hoofdzakelijk wat oudere gedateerde kamers behalve de hogere gelegen superieur deluxe kamers en een nieuw gedeelte aan de overkant met nieuwe kamers . , doet wat oudbollig aan en vaak riool geur als je door de beneden gangen loopt , entree en receptie mag ook een opknapbeurt hebben . Moesten betalen voor 2 airco s op de kamer maar heb dit geweigerd en heb 1 airco betaald , airco kunnen ze in het nieuwe gedeelte zelf bedienen vanuit de receptie! Houd rekening met 10€ toeristenbelasting en 7 € per dag voor gebruik airco extra bijkomende kosten .

Onze kamer , oorspronkelijk deluxe Familie kamer in het nieuwe gedeelte Maar door problemen met airco en bij 2 verschillende kamers kregen we een upgrade naar de superieur deluxe familie kamer ( oude gedeelte ) maar nieuw gerenoveerde luxe kamer ook 2 verdiepingen en 2 luxe badkamers , wat ik jammer vond maar bijzaak … deze nieuwe kamers zijn zeer luxe maar de aannemer heeft slordig werk achtergelaten. Ik constateerde slechte afwerking van kit en voegen en wit latex plafonds waren 1x gewit en de gips plaat kwam er doorheen (niet erg verders maar een detail wat gewoon jammer is ) verder haken en rekjes scheef opgehangen . Al al zijn deze Superieur deluxe kamers wel heel mooi en fijn als je met kinderen reist Verder grote pluim voor het vriendelijke personeel en manager Yiota die er alles aan zullen doen om je het naar de zin te maken en je tevreden te houden en altijd met een glimlach ! Eten hebben wij niet gedaan bij letsos kan daar geen mening over geven.

Verbleven in juli 2025

• Beoordeeld op: 12 september 2024

Helemaal top!
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Ontbijt bij het hotel is niks. Maar bij het zwembad wel top! Check even of je de verouderde of de vernieuwde kamer hebt geboekt! Wij hadden de deluxe kamer (verouderd) dit was helemaal prima en eigenlijk wel als verwacht. Ook een ander verouderde kamers gezien, hier zit wel een groot verschil in. Beetje veel mieren, maar daar is weinig aan te doen. Deur van de kamer kon niet van de binnenkant opslot.

Verbleven in de deluxe kamer met private Pool! Goed verblijf prima, airco deed ook goed (extra 50 euro). Locatie is maximaal 2 minuut lopen strand en met 10 seconden bij alle restaurants/bars. Gratis parkeren

Verbleven in september 2024

• Beoordeeld op: 25 augustus 2024

8,0
    Heerlijk verblijf gehad! Aanrader!
    • Superior Familiekamer
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Bij het zwembad staat de muziek redelijk hard. Maar verschilt per dag. Ontbijt is simpel maar ok

Zwembad was heerlijk, veel bedjes, goede bar/ restaurant lekker eten. We hadden een gezinskamer, superior. Slaapkamer met badkamer trap naar boven met 2e kamer met eigen badkamer en wc. Ligt aan een straat met restaurant. Geen last van uitgaanspubliek. Personeel zeer vriendelijk en prachtig zandstrand op 5 min lopen!

Verbleven in augustus 2024

• Beoordeeld op: 24 juli 2024

• Familiekamer
    • Verstuurd vanaf een mobiel

overal waren er "mankementen" in de hotel.. plafond kapot onze hotel kamer deur was kapot bij de zijkant vd hout, boven in de kamer was hele gat in de muur, douche kop was niet goed, hele vieze geur op de gang. I guess you get what you pay for. En het was bloedheet je betaald voor de hotel kamer en bij aankomst moet je nog €70 apart betalen voor de airco. Nou mij zien ze niet meer daar.

locatie was goed en zwembad was groot en mooi alleen er staken bepaalde plekken bij de zwembad wat leek op kabels uit was bang dat ik een elektrische schok zou krijgen ergens

• Beoordeeld op: 21 juli 2024

7,0
    Conformtabel maar we gaan er niet nog een keer heen. De receptie heeft ook echt een vernieuwing nodig.
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Het plaatsje is alles behalve authentiek. Het hotel trekt net als de omgeving veel zuipende en blowende Engelsen aan. S’avonds veel uitgaansgeluiden. Het is erg toeristisch, er mist de Griekse sfeer. Niet zo leuk met een jong gezin. Maar dat viel ons sowieso op op Zakynthos. Het noorden is veel mooier en echt Grieks.

Het restaurant en het zwembad zijn top. De medewerkers super vriendelijk. Fijn dat je de kamer van de foto’s krijgt. De jacuzzi is een pluspunt.

Verbleven in mei 2024

• Beoordeeld op: 21 juli 2024

• Verstuurd vanaf een mobiel

Mooie nieuwe kamers en mooi zwembad

• Beoordeeld op: 18 juli 2024

7,0
    Heerlijk hotelletje met fantastisch zwembad
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Locatie. Het hotel ligt in een klein dorpje. Naast een aantal leuke restaurantjes en barretjes is er niet zoveel te beleven. Het ontbijt was eenvoudig maar wel lekker.

Heerlijk zwembad. Vernieuwende kamers zijn ook heel fijn. Bij het zwembad is een heerlijk restaurant voor drankjes en lunch. Erg vriendelijk personeel!!

• Beoordeeld op: 28 juni 2024

• Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Kamers zijn wel gehorig en het meubilair een beetje verouderd.

Vriendelijkheid van de medewerkers. Het restaurant dat bij het hotel zit is heel lekker.

Verbleven in juni 2024

Verbleven in oktober 2023

• Beoordeeld op: 19 oktober 2023

• Verbleef 15 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

- De geur van het water uit de kraan in het appartement - ontbijt buffet viel erg tegen, deze zouden wij een volgende keer niet nemen. Als je geen vlees eet of je dag niet wil beginnen met vlees om 9 uur sochtends blijft er nog weinig keus over. Wij hadden in 15 dagen 4x pannenkoeken, jammer dat deze er niet elke dag waren. Het buffet bestaat vooral uit bacon, worstjes, roerei, gekookt ei, patat(?), pizza (?), toast en er was een bak met yoghurt maar geen vers fruit! Super jammer want er groeit zoveel heerlijk fruit op het eiland. Ook was er keuze uit 2 behoorlijk gesuikerde sapjes. Helaas weer niks vers. Ook is de zaal erg klein voor zo'n groot hotel. Een aantal keer was er geen plek en dan sta je daar met je bordje. Er zijn genoeg leuke ontbijt plekjes rondom het hotel waar je voor hetzelfde geld beter kan ontbijten. De mevrouw die in de ontbijt zaal werkt, werkt overigens ontzettend hard. - zwembad water was bij beide zwembaden niet verwarmd. Dit is even wennen!

We zaten 2 weken in een nieuwe deluxe kamer met het gedeelde privé zwembad. De kamer was fantastisch! Fijne bedden, ruime douche en de koelkast is een tafelmodel (geen mini koelkast) dus hier past aardig wat in! Housekeeping kwam elke dag de kamer schoonmaken en gaf schone handdoeken. Het grote zwembad is aan de overkant van de straat en deze is ook prachtig. Je kan hier ook heerlijk lunchen en drankjes bestellen aan het zwembad en zeker niet duur, wij raden de pancakes aan. Er is een masseur waar je (tegen betaling) terecht kan voor een massage, aanrader! Full body was een uur voor €45. Leuke omgeving met winkeltjes en restaurantjes. Het was wel erg gericht op de Britten kwa muziek en stijl etc. Wij zouden hier zeker terug komen.

Verbleven in oktober 2023

• Beoordeeld op: 17 september 2023

8,0
    Zeer aangenaam verblijf in een prima comfortabel hotel met prima voorzieningen en service
    • Verbleef 7 nachten

Simpel basis ontbijt zonder lekker brood Enorm veel muggen zonder horren of dergelijke maatregelen Parkeergelegenheid bij aankomst was moeilijk te vinden (vol)

Fijne regendouche Fijn bed Zeer vriendelijk personeel (receptie, bediening, schoonmaak)

• Beoordeeld op: 17 september 2023

8,0
    Prachtig nieuw complex (deel) met een heel gaaf zwembad
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

De ontbijt zaal is te klein, misschien dat dit binnenkort ook word aangepakt. Eten was niet echt heel uitgebreid. Achteraf hadden we beter broodjes kunnen halen bij de warme bakker dichtbij het complex. En nog een ding wat we heel jammer vonden. Er zat geen keukentje in ons appartement. Alleen een koelkast. In de kamer kun je twee airco’s bijboeken. Eentje is meer dan genoeg!

We zaten in het nieuwe gebouw. Prachtig opgezet. Genoeg ligbedden. Heerlijke zwembaden. Zowel bij de accomodatie als aan de overkant van de straat. Dat zwembad was echt helemaal fantastisch! Ook kun je daar lekker eten. Je kunt zien dat ze druk aan het renoveren zijn. Als je de recensies van voor 2022 leest dan denkt je daar moet ik niet wezen. Maar met het nieuwe gebouw en het prachtige zwembad is er veel veranderd in positieve zin

• Beoordeeld op: 10 september 2023

• Verstuurd vanaf een mobiel

Het moeten dragen van een bandje voor het ontbijt.

• Beoordeeld op: 8 september 2023

7,0
    Super en genoten van de Griekse zon
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Het was erg toeristisch met een overschot aan Britten.. maar dat is te verwachten en daar kan het hotel verder weinig aan doen.. verder zijn er wel wat puntjes van aandacht voornamelijk in de badkamer met schimmel.. verder een dikke plus waardig.

Het Prive zwembad was geweldig en het personeel erg vriendelijk en behulpzaam..

• Beoordeeld op: 17 augustus 2023

• Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Mooi zwembad Voldoende ligstoelen Nette kamer/badkamer Mooi zwembadje bij onze kamer

• Beoordeeld op: 8 augustus 2023

8,0
    Heel erg genoten en opgeladen op deze heerlijke plek!
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Het afval wordt helaas nog niet gescheiden.

Top locatie met restaurants, winkeltjes en genoeg barretjes. Het strand op 5 minuten lopen. Het zwembad fantastisch! Genoeg zonnebedjes en heerlijk eten!

Verbleven in juli 2023

• Beoordeeld op: 2 augustus 2023

7,0
    Goed zwembad kamer kon veel beter
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

De badkamer was niet super schoon douche kop kapot!

Het zwembad was super echt groot en leuk!

• Beoordeeld op: 1 juli 2023

Prachtig
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Service otel niet van de bar van de bar was het uitstekend

Het zwembad hoor eigenlijk niet bij de otel maar je mag daar zeker zwemmen. Maar ik denk wel dat een van de beste hotel is van zakintos

Verbleven in juli 2023

• Beoordeeld op: 30 mei 2023

7,0
    plaats om naar terug te gaan
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op het Zwembad
    • Verstuurd vanaf een mobiel

alles in hotelkamer vochtig en klam en airconditioning gebruik tegen betaling 🥴gevolg na na na de winter en regenperiode kamer niet geventileerd dus KLAM 🥴

kamer met zwembad aan het terras alles direct in omgeving 🤗

Verbleven in mei 2023

• Beoordeeld op: 17 september 2025

5,0
    Een prima verblijf met vriendelijk personeel, maar niet zo luxe als de foto’s doen vermoeden.
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

De kamer viel kleiner uit dan de foto’s deden vermoeden en zag er anders uit dan verwacht. Het privézwembad lag vrijwel de hele dag in de schaduw, waardoor we er weinig gebruik van konden maken. Het ontbijt was wat beperkt en er waren veel wespen rondom het hotel. De uitstraling op de website oogt luxe, maar in werkelijkheid is het simpeler en meer minimalistisch ingericht.

Het personeel was erg vriendelijk en de ligging van het hotel is prettig. De kamer bevond zich in het luxere gedeelte en ons verblijf was verder prima.

• Beoordeeld op: 14 september 2025

5,0
    De 4 sterren kan ik het hotel helaas niet geven.
    • Familiekamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Wij verbleven in een familiekamer. De kamer was groot, bedden waren oke maar de badkamer was erg slecht onderhouden, zie foto’s. Put bij de wasbak ontbrak waardoor je telkens moest opletten dat er niets in viel. De put op de grond was kapot, wij schoven telkens het handdoekje daar zodat er geen ongelukken gebeurden. De toiletbril was stuk en op een gegeven moment heeft de housekeeper dat verwijderd. Wij hebben een aantal dagen zonder toiletbril gezeten. De afvoer van de wasbak was verstopt, dit hebben we gemeld en was dezelfde dag wel opgelost. De badkamer was dus erg slecht voor een 4 sterrenhotel. Je betaalt heel veel voor weinig. Ontbijt was oke en uitgebreid. Je moet per dag €7 betalen voor airco (wat ik belachelijk vindt voor een 4sterren hotel). Er waren veel mieren in ons kamer. Balkon is ruim en fijn.

Locatie.

Resultaat 1 – 25

Wij matchen de prijs
Wij matchen de prijs
Lage prijzen • Geen reserveringskosten • Een lagere prijs gevonden? Wij vergoeden het verschil!

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: