Se primært indhold

8,8

• Gratis wi-fi

10,0

100% verificerede anmeldelser

Ægte gæster. Ægte ophold. Ægte meninger.

Læs mere- åbner en dialogboks
Skriv en anmeldelse

Her vises 1 - 5

• Anmeldt: 6. august 2023

8,0
    Meget godt
    • Indsendt mobilt

Der er lidt langt til bymidte og god strand. Man kan dog med fordel tage bus eller taxa dertil. Ifølge beskrivelsen skulle vores værelse have badekar. Det var der ikke, men der var så jacuzzi på altanen. Det kostede så ekstra at benytte den, så vær opmærksom på dette!

Et dejligt hotel med en fantastisk udsigt. Meget fint lejlighed med gode værelser og stor altan. God morgenmad og fint wellness område. Imødekommende og hjælpsomt personale. Fint poolområde men lidt småt.

• Anmeldt: 26. juli 2023

8,0
    "Fint men ikke super"
    • Executive-suite med 1 soveværelse
    • Indsendt mobilt

Gangene minder om et dystert museum og der er ingen eller ringe aircon på hotellets gange og fællesarealer. Aircon på vores værelse larmede så meget, så vi slukkede den, for at kunne sove. Mulighed for at kunne spise morgenmaden ude, ville også have været et plus. Lidt synd, da rammerne udendørs og værelset ellers var så fint 😊

super fine værelser og smukkeste udsigt

• Anmeldt: 1. august 2023

7,0
    Godt
    • Indsendt mobilt

Aircondition I soveværelset virkede ikke. Gjorde personalet opmærksom på det på andendagen, men først lørdag erkendte de at der var fejl, men nu kunne de ikke få en reparatør før mandag når vi var rejst!. Heldigvis havde vi en lille blæser med, så vi kunne blæse kold luft fra stuen ind i soveværelset. (Vores dreng sov på sofaen i stuen, så vi ville ikke skrue for langt ned derinde). Ellers havde vi sovet i 26+ grader hele ugen! Ikke I orden på et 4 stjernet hotel, og derfor får de ikke topkarakterer.

Lækkert hotel hele vejen igennem. Pool, spa, morgenmad, restaurant, rengøring og serveringspersonale. Alt var perfekt, og fortjener topkarakter. Anmeldelsen trækkes kun ned af at hotellet en hel uge ignorerede at aircon i soveværelset var defekt. Forvent ikke fejl udbedres hvis I tjekkes ind i et defekt rum.

• Anmeldt: 31. august 2025

Enestående
    • 6 overnatninger
    • Indsendt mobilt

Denne anmeldelse har ingen kommentarer

Overnattede: juli 2025

Her vises 1 - 5

Vi matcher prisen
Vi matcher prisen
Lave priser • Ingen bookinggebyrer • Har du fundet en lavere pris? Så refunderer vi differencen!

Disse overnatningssteder har også fået gæsteanmeldelser: