“Fijne kamer met een groot terras. Airco stond al lekker te koelen toen we met 35gr aankwamen. We waren een half uurtje eerder maar dat was geen probleem voor Sandra de gastvrouw.
Kamer met kleine badkamer maar prima, wel heerlijke hete douche. Koelkast met vriesvakje en een gekoelde fles water dus lekker gastvrij. Waterkoker kopjes en glazen aanwezig.
Verder genoeg ruimte om de auto te parkeren. Mandre is een gezellig klein plaatsje met een paar restaurantjes , bakker en supermarktje om de hoek.”
“Mooie omgeving, uitzicht en dicht bij de zee. Zee was schoon met een rustge strand met strandstoelen (die horen bij de camping en mag je gebruik van maken) Jacuzzi, sup en elektrisch bbq waren top.”
“De mobile home is voorzien van alles wat je nodig hebt en deze was goed schoongemaakt. Door de ruime veranda is er veel ruimte. De camping is gelegen aan het strand. We hebben dagelijks gezwommen.
Op de camping is een restaurant en een winkeltje. In de buurt is veel te zien en te ondernemen.”
Izzi Mobile Home - Terra Park SpiritoS is 5 keer beoordeeld. Sommige gebruikers hebben geen opmerking achtergelaten, terwijl andere beoordelingen zijn geschreven in het Polski of het Hrvatski.
“Hiša zelo lepo opremljena, prostorna. Lokacija odlična. Ob prihodu dobrodošlica. Zelo zadovoljni.”
Zen Zone Spirit premium mobile home is 6 keer beoordeeld. Sommige gebruikers hebben geen opmerking achtergelaten, terwijl andere beoordelingen zijn geschreven in het English (UK) of het Polski.
Apartment Mandre 6405b is 2 keer beoordeeld. Sommige gebruikers hebben geen opmerking achtergelaten, terwijl andere beoordelingen zijn geschreven in het Italiano of het Eesti.
Vacation House Marton - Mandre, Pag is 3 keer beoordeeld. Sommige gebruikers hebben geen opmerking achtergelaten, terwijl andere beoordelingen zijn geschreven in het Deutsch of het Eesti.
Mobile homes Ante Mali is 4 keer beoordeeld. Sommige gebruikers hebben geen opmerking achtergelaten, terwijl andere beoordelingen zijn geschreven in het Deutsch of het Polski.
House Tomislav is 4 keer beoordeeld. Sommige gebruikers hebben geen opmerking achtergelaten, terwijl andere beoordelingen zijn geschreven in het Deutsch of het Čeština.
Apartments by the sea Mandre, Pag - 6284 is 3 keer beoordeeld. Sommige gebruikers hebben geen opmerking achtergelaten, terwijl andere beoordelingen zijn geschreven in het English (UK) of het Polski.
Apartments with parking space Mandre, Pag - 9420 is 6 keer beoordeeld. Sommige gebruikers hebben geen opmerking achtergelaten, terwijl andere beoordelingen zijn geschreven in het Italiano of het Deutsch.
Apartments by the sea Mandre, Pag - 6516 is 4 keer beoordeeld. Sommige gebruikers hebben geen opmerking achtergelaten, terwijl andere beoordelingen zijn geschreven in het Deutsch of het Čeština.
Studio Mandre 4101c is 7 keer beoordeeld. Sommige gebruikers hebben geen opmerking achtergelaten, terwijl andere beoordelingen zijn geschreven in het English (UK) of het Italiano.
“Vše v pořádku - apartmán čistý, zařízení dobré, majitelé ochotní.”
Apartments by the sea Mandre, Pag - 4123 is 7 keer beoordeeld. Sommige gebruikers hebben geen opmerking achtergelaten, terwijl andere beoordelingen zijn geschreven in het English (UK) of het Slovenčina.
Terra Park SpiritoS - Luxury mobile house Ina is 6 keer beoordeeld. Sommige gebruikers hebben geen opmerking achtergelaten, terwijl andere beoordelingen zijn geschreven in het English (UK) of het Deutsch.
Apartments by the sea Simuni, Pag - 236 is 2 keer beoordeeld. Sommige gebruikers hebben geen opmerking achtergelaten, terwijl andere beoordelingen zijn geschreven in het Deutsch of het Eesti.
Apartments by the sea Mandre, Pag - 4101 is 12 keer beoordeeld. Sommige gebruikers hebben geen opmerking achtergelaten, terwijl andere beoordelingen zijn geschreven in het Italiano of het Deutsch.
Apartments with parking space Mandre, Pag - 6405 is 8 keer beoordeeld. Sommige gebruikers hebben geen opmerking achtergelaten, terwijl andere beoordelingen zijn geschreven in het English (UK) of het Italiano.
Apartments by the sea Mandre, Pag - 4095 is 6 keer beoordeeld. Sommige gebruikers hebben geen opmerking achtergelaten, terwijl andere beoordelingen zijn geschreven in het Deutsch of het Hrvatski.
We hebben meer dan 70 miljoen beoordelingen van accommodaties, allemaal van echte, geverifieerde gasten.
Hoe werkt het?
Het begint met een boeking
Het begint met een boeking
Alleen wie via ons boekt, kan het verblijf beoordelen. Zo weten we zeker dat onze beoordelingen afkomstig zijn van echte gasten die in een accommodatie verbleven hebben.
Gevolgd door een reis
Gevolgd door een reis
Onze gasten bezoeken de accommodatie en ervaren zelf of de kamer rustig is, of het eten inderdaad lekker smaakt en hoe vriendelijk het personeel is.
Ten slotte, een beoordeling
Ten slotte, een beoordeling
Reis voorbij? Gast aan het woord. Wij checken of de beoordeling echt is, en of er geen grof taalgebruik in staat. Dan plaatsen we hem op de website van Booking.com.
Als je via ons hebt geboekt en een beoordeling wilt geven, dan moet je eerst inloggen.