Se primært indhold

8,3

• Gratis wi-fi

8,9

100% verificerede anmeldelser

Ægte gæster. Ægte ophold. Ægte meninger.

Læs mere- åbner en dialogboks
Skriv en anmeldelse

• Par
    • Comfort-dobbeltværelse
    • 2 overnatninger
    • Indsendt mobilt

Vi fik madforgiftning af buffeten. Der var rigtig meget larm over det hele da det var et børnehotel

Det lå fint i forhold til at man havde bilen med. Vi skulle ikke betale for opholdet da vi fik mad forgiftning

Overnattede: september 2025

• Anmeldt: 23. september 2024

"Perfekt for børn."
    • Indsendt mobilt

Vi var 2 to personer der blev syge med maveonde. Måske fra poolen, vores datter var meget i det varme basin indendørs. Måske fra maden.

Personalet var meget venligt. Børneklubben var god og havde nogle fine aktiviteter. Falky bamsen tog sig god tid til at snakke og kramme vores datter.

Overnattede: september 2024

• Anmeldt: 13. august 2023

Godt
    • Superior-dobbeltværelse med havudsigt
    • Indsendt mobilt

Jeg manglede mulighed for at sidde udenfor at spise,både til morgen og aftensmad. Det ville have været dejligt med nogle store ude terrasser ud fra spise området. Mini familie værelset var slidt, og det ville have været dejligt med en terrasse( værelsesetagerne i den bygning var slidte). Pools virkede beskidt, både med synlig snavs i vandet, men også med sorte/grøn belægninger rundt ved fliserne. Mærkeligt at pools ikke blev gjort rent om aftenen/natten, det var først om morgnen, når gæster var begyndt at svømme baner, der gik en mand rundt og gjorde ren (?). Vores familie blev desværre alle syge på skift, med omgangssyge. Ved ikke hvad vi blev syge, af men der var en del gæster som var/blev syge i samme uge som os.

Flot beliggende hotel, afvekslende og dejlig mad både morgen, middag og aften, både inde og ude ved poolområdet. Det er et af de bedste hoteller vi har været på, i forhold all inklusiv mad og drikke. Fint drinks kort, med og uden alkohol, som også var med i all inklusive, det nød både børn og voksne. Vi havde booket 2 forskellige værelser ( dobbelt værelse i hovedbygning med havudsigt, og et mini familie værelse) Dobbelt værelset var super fint, og virkede nyt. Søde rengøringspersonale, hjælpsom aften/nat personale i receptionen

• Anmeldt: 27. juli 2023

Godt
    • Indsendt mobilt

Personalet. Virkede ikke servicemindet og da vi spurgte om hjælp til vores seng der knagede hele 4 gange, kom der aldrig hjælp. Virkelig dårligt

• Anmeldt: 25. juli 2023

3,0
    Ringe
    • Indsendt mobilt

Diarre og opkast! Ugerne op til vi ankom hørte vi, at mange gæster var syge med opkast og diarre. Vi var der også kun et par dage før de første i vores selskab blev syge. Ud af de 20 personer vi var afsted blev 10 syge med feber, opkast og diarre! Vi var ikke de eneste, vi oplevede flere der kastede op i restauranten og på toilettet! Vi fik værelse i den gamle bygning, her virkede Air Con ikke - overhovedet, og med 35 grader udenfor var det ikke holdbart. 3. Dag vi klagede sagde teknikeren at de godt vidste den ikke duede på vores værelse og at det ikke kunne fixes. Vi fik tilbudt et nyt værelse med lidt bedre AirCon som vi flyttede til. Her fungerede wifi slet ikke:-( Hvis man rejser hertil vil jeg prioritere at få værelse i den nye bygning.

Personalet var smilende og glade og gjorde hvad de kunne for at hjælpe os. Maden var virkelig overraskende lækker. Lækre træningsfaciliteter. Kæmpe pool.

• Anmeldt: 29. juli 2024

• 3 overnatninger

Overnattede: juni 2024

• Anmeldt: 20. juli 2023

1,0
    "Gammelt, slidt hotel INGEN aircondition, Max 1 stjerne hotel"
    • Familie med små børn
    • Falky Mini-familieværelse (2 voksne + 2 børn)
    • 3 overnatninger

Her vises 1 - 9

Vi matcher prisen
Vi matcher prisen
Lave priser • Ingen bookinggebyrer • Har du fundet en lavere pris? Så refunderer vi differencen!

Disse overnatningssteder har også fået gæsteanmeldelser: