Prejsť na hlavný obsah

8,2

• Wi-Fi zdarma

8,8

100 % overené hodnotenia

Skutoční hostia. Skutočné pobyty. Skutočné názory.

Zobraziť viac– otvorí dialógové okno
Napísať hodnotenie

zobrazené 1 – 25

• Ohodnotené: 8. mája 2026

Spokojný
    • Odoslané z mobilu

Jedna zásuvka na dobíjanie telefóniu

Polpenzia vynikajúce

Termín pobytu bol máj 2026

• Ohodnotené: 2. októbra 2025

• Skupina
    • Izba Economy
    • 2 noci

Malá izba.

Raňajky a večere vynikajúce.

Termín pobytu bol september 2025

• Ohodnotené: 30. augusta 2025

• Izba Classic s balkónom – pri parku
    • Odoslané z mobilu

Malá izba, ale ak tam budete len spávať,tak to toľko nevadí. Len jedna elektrická zásuvka, ale je možnosť požičať si ele. rozdvojku. Ak chcete chladničku, musíte si ju priplatiť. Naozaj veľmi malá kupeľňa.

Lokalita skvelá,veľa možností športového vyžitia a zábavy pre deti aj dospelých. My sme mali možnosť zažiť koncert s ohňostrojom pravdepodobne ako uzatvorenie sezóny-skvelé.Personal ústretový.Strava podávaná formou bufetu rôznorodá,veľa druhov,počas týždňa sa obmieňala,naozaj úžasná(veľké plus hotela). Pobyt hodnotím pozitívne☺️

• Ohodnotené: 28. augusta 2025

• Odoslané z mobilu

Jediné mínus je staršie vybavenie ( ale riešiteľne postupnou obmenou) a teda madrace v posteli boli katastrofálne tvrdé pružinové tie pýtajú výmenu urgentne.

Skvelá poloha Hotela, perfektný personál vždy usmiaty a profesionálny, geniálne jedlo s bohatým výberom formou švédskych stolov. Vždy pravidelne upratané a všetko čisté. Skvelé pre mladú rodinu s deťmi tak ako sme boli my.

• Ohodnotené: 25. augusta 2025

7,0
    Dobra poloha dostatok miesta na plazi
    • Odoslané z mobilu

Troska male izby, starsie vybavenie

Blizko plaze

• Ohodnotené: 22. júla 2025

• Odoslané z mobilu

Praktický len jedna elektrická zásuvka na izbe. Malé vankúše. Občas sme potrebovali výťah, ktorý v našej časti nebol.

Prístup k moru, jedlo, klimatizácia, región, programy

• Ohodnotené: 18. júla 2025

7,0
    Výkon cena ok, veľmi slušne bufetove raňajky aj večere, milý personal
    • Odoslané z mobilu

Malý balkón, wc bez kefy

Čistá izba, výmena uterákov denne, povlecenie na vyžiadanie

• Ohodnotené: 14. júla 2025

Spokojnost
    • Odoslané z mobilu

Spokojnost so vsetkym,,napoje v cene

• Ohodnotené: 10. júla 2025

strava

Termín pobytu bol jún 2025

• Ohodnotené: 1. júna 2025

• Odoslané z mobilu

Bol zimný bazén, keby ta voda mala aspoň 26 stupňov. , určite je to pre ľudí veľmi dôležité,

Prostredie, strava , plavecký bazén

Termín pobytu bol máj 2025

• Ohodnotené: 30. mája 2025

• 1 noc

Izba bola veľmi maličká, ale s tým sme počítali, pre dvojicu to stačí. Uvítal by som pripojenie TV k wifi, ale toto nájdem málokde.

Lokalita bola výborná, izba s výhľadom na more, raňajky aj večere boli výborné, bohatý výber, izba bola čistá, vkusne zariadená, veľa priestoru v skrini na vyloženie vecí, čo býva v takýchto hoteloch skôr výnimkou ako pravidlom. Veľmi pekný a pomerne veľký bazén a príjemný hotelový bar, kde mali výbornú kávu. Blízko k pláži aj k pobrežnej promenáde, blízko zastávky vyhliadkového vláčika, ktorý Vás odvezie do centra mesta. Personál na recepcii bol veľmi milý a ústretový. Pre hotelových hosti je k dispozícii veľké parkovisko.

Termín pobytu bol máj 2025

• Ohodnotené: 20. mája 2025

Malilinká kúpeľňa

Jednoduchý, ale čistý hotel pre nenáročných klientov. Strava bola veľmi dobrá. Hotel je zasadený do krásneho prostredia. Radi sa vrátime.

Termín pobytu bol apríl 2025

• Ohodnotené: 9. septembra 2024

9,0
    Prrrostredie aj hotel sa nám páčili , takže asi skúsime aj budúcu sezónu.
    • 10 nocí

Trochu sme mali problém , že v hoteli nebol výťah .

Lokalita bola výborná . So stravou sme boli spokojní , výber jedál dostatočne velký , jedlo bolo chutné.

Termín pobytu bol september 2024

• Ohodnotené: 1. septembra 2024

• Izba Economy
    • Odoslané z mobilu

Izba bez balkonu je veľmi nepraktická, zatuchnutá.

Lokalita. Personál. Izba s balkónom bola ôk.

• Ohodnotené: 1. septembra 2024

• Izba Classic s balkónom
    • Odoslané z mobilu

Ako už tu bolo viackrát spomenuté , nerozumiem prečo nie je na izbe chladnička . Vadilo mi trošku , že na pláži si pýtajú za lehátko 8€/ deň a drahé nápoje na pláži . Podľa mňa už si nevedia čo pýtať a hraničí to s úžerov . Ale je to vec názoru . Boli sme na jedeň na výlet v Talianskom Triest a tam v centre boli ceny o 20-30% lacnejšie . Nápoje sa ale dajú kúpiť v blízkom minimarkete lacnejšie .

Super strava , blízko pláž , izba čistá.

• Ohodnotené: 31. augusta 2024

• 7 nocí

v cene ubytovania nebola chladnička, Kupelňa je rozmerovo veľmi malá.

Strava vynikajúca. Lokalita výborná.

• Ohodnotené: 20. augusta 2024

• Odoslané z mobilu

Chýbala nám na izbe mini chladnička pri tých teplotách by mala byť samozrejmosťou aspoň na ochladenie minerálky. Menšia kúpeľňa aj izba ale nič strašné.

Polpenzia vynikajúca čo sa týka výberu jedál a nápojov z každého druhu a doslova pre každého. Prístup k moru vynikajúci a aj okolie mora úžasne. Atrakcie pre deti aj dospelých, večerný program skutočne výnimočný.

• Ohodnotené: 14. júla 2024

Izba bola velmi mala

Vyborna strava a krasne prostredie

Termín pobytu bol jún 2024

• Ohodnotené: 28. mája 2024

• Skupina
    • 4 noci

Príjemný hotel, žiadny luxus ale nemám čo vytknúť. Z izby sme mali výhľad na bazén a more. Z druhej časti hotela už výhľad nebol taký pekný, pod oknami bola strecha. Izba pre dvoch postačujúcej veľkosti, akurát kúpeľňa by sa hodila trošku väčšia. Strava pestrá, večere sa dosť obmieňali, bolo dostatok ovocia zeleniny, raňajky výber zo slaného aj sladkého, vybral si každý.

Termín pobytu bol máj 2024

• Ohodnotené: 4. septembra 2023

• Izba Classic s balkónom
    • 5 nocí

Mám pripomienku k veľkosti izieb včetne sociálneho zariadenia. V takom malom ubytovaní som ešte nebol ubytovaný nikdy (okrem jedného rázu, ale vtedy to bolo vyvážené veľmi nízkou cenou). Veľmi malý priestor, v kúpeľni pevnejšia osoba by mala problém sa vmestiť, sprchový kút taký malý, že keď som sa mydlil, stále som do niečoho drgol. Buď do kohútika s vodou (riziko, že si nechtiac pustím horúcu vodu), alebo do dverí a voda mi tiekla von zo sprchového kúta. Pre jedného by ubytovanie bolo skoro dobré, ale pre dvoch ľudí na nervy. Museli sme sa stále vyhýbať, dávať si prednosť. Prekvapilo ma, že výťah nejde od recepcie, ale jedno podlažie sa muselo prejsť po schodoch. V jedálni ovocie nebolo čerstvé od výrobcov, ale bolo vozené z veľkoskladov, kde sa skladovalo v nedozretom stave. Nemalo chuť. Bolo to ovocie, ktoré dozrieva vo veľkosklade a nie na poli v záhrade.

Poriadok bol zabezpečený na jednotku aj na izbách aj v spoločných priestoroch. Bolo vidieť, že vedúca v jedálni to má pod kontrolou. Prostredie okolo hotela bolo pekne upravené. Veľa chodníčkov, zelene, pri mori vydláždené. Jedine mohlo byť trošku viac pláží s pozvoľným vstupom do mora s kamienkami, resp. s pieskom.

Termín pobytu bol september 2023

• Ohodnotené: 7. augusta 2023

• Jednolôžková izba Economy s francúzskou posteľou - orientovaná do parku
    • Odoslané z mobilu

Pre starších ľudí je tu dosť schodov, lebo výťah je len v hlavnej budove. A ešte veľmi malý balkón.

Prostredie krásne, hotel až na malé izby pohodlný. Strava výborná aj sortiment. Možnosť prechádzok pri pobreží.

Termín pobytu bol august 2023

• Ohodnotené: 3. augusta 2023

7,0
    Celkové s výnimkou veci ,ktoré sme uviedli,že sa nám vyslovene nepáčia, radi chodime do tohoto tela.
    • Izba Classic s balkónom – pri parku
    • Odoslané z mobilu

neosobné prístup na recepcii,ťažko získať miesto na parkovanie a dojem,že parkovisko získavajú ľahko domáci po známosti- vidno to najmä cez víkendy!!! Výťah z recepcie neexistuje až na prvom poschodí a starší ľudia si musia vláčik batožinu po schodoch!!! - aspom keby vrámci schodov tam urobili kolajnicky na troleje(batožinu)

lokalita skvelá,bazén super,strava primerane k cene dobrá,rovnako aj vybavenie izby...klíma funguje dobre...personál v jedálni slušní...

Termín pobytu bol august 2023

• Ohodnotené: 20. júla 2023

• 4 noci

Na izbe chybala chladnicka, ale potraviny bolo mozne ulozit na recepcii. Maly vyber TV programov, ale nevadilo, bolo super pocasie.

Nadherne prostredie, cistota hotela, vynikajuca strava, bohaty vyber jedal. Ochotny, ustretovy a velmi mily hotelovy personal.

Termín pobytu bol júl 2023

zobrazené 1 – 25

Rozdiel v cene vyrovnáme
Rozdiel v cene vyrovnáme
Nízke ceny • Žiadne rezervačné poplatky • Našli ste nižšiu cenu? Rozdiel v cene vyrovnáme!

Hostia tiež ohodnotili tieto ubytovania: