Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hashimi Hotel

Khan El Zeit St. No 73 Old City-Jerusalem, Jeruzalem, 09754, Israël

#65 van de 106 hotels in Jeruzalem

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 952 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 30

  • Beoordeeld op: 16 maart 2018

    7,5
    Prima voor twee/drie nachten
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was wel erg prijzig en zeker als t ontbijt niet is inbegrepen. De kamer (en badkamer) was erg klein en weinig ruimte voor twee personen.

    Locatie, middenin oude centrum. Vlakbij damascusgate en naast via dolorosa. Alles op loopafstand. Geen 'last' van moskee of auto's. Behulpzaam personeel en thee in de lobby. Mooi hotel en prachtig uitzicht op het dakterras!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    9,6
    Het beste verblijf voor een adembenemende uitzicht !
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als kritisch persoon ben ik niet gauw tevreden maar ik heb dit keer letterlijk niets te klagen ! Ik was de eerste die in de nieuwe kamer mocht verblijven die aangebouwd is op het dak zonder enige bij betaling, geweldig en dankbaar!

    Het uitzicht van het dak is schitterend en adembenemend, het hotel bevindt zich ook in de historische steegjes voor de Tempelberg, je hebt daardoor zicht op de Gouden koepel, de kerk en synagoge. Het beste uitzicht die je kan krijgen in de oude stad ! Hele vriendelijke hotel medewerkers en persoon, echt een thuisgevoel !

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 23 januari 2018

    6,3
    We kijken er met plezier op terug.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij waren in januari en een onverwarmde kamer en badkamer is dan oncomfortabel. Wij hadden de indruk dat er een speciale groep kamerpersoneel was voor vrijdag/zaterdag. Deze begroeten je niet eens wanneer je hen groette. Zondag/maandag liepen er anderen die heel vriendelijk waren.

    Zeer behulpzame en uitstekend Engels sprekende dame bij de receptie. Klasse! Midden in de Oude Stad waardoor veel belangrijke locaties te voet bereikbaar waren. Entree en entourage van lobby en ontbijtruimte zeer goed en Arabisch. Leuke locatie om de Oude Stad te verkennen.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 19 januari 2018

    8,8
    Fijn hotel dat zich niet op westerse toeristen richt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omdat alles met natuursteen is afgewerkt kan het centrale atrium als een echoput werken. Je hebt dus niet zozeer geluidoverlast van aangrenzende kamers, maar van wat zich in de lobby afspeelt. Het hotel lijkt zich vooral te richten op orthodoxe moslims, dus als je daar niet van houdt moet je hier niet wezen. Ongetrouwde stellen zijn bijvoorbeeld niet welkom.

    Mooi en schoon hotel. Prachtige locatie met dakterras met fantastisch uitzicht. Lekker Arabisch ontbijt. Kleurrijke clientèle ;).

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 25 november 2017

    8,3
    Fijne tijd !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Een koelkast en koffie/thee faciliteiten op de kamer was handig geweest. Nu thee en koffie in de hal - is enigszins onhandig maar gelukkig dus wel aanwezig.

    Locatie perfect - schoon en net hotel. Uitstekend om de stad te verkennen. Goed door personeel geholpen waar nodig.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 25 november 2017

    6,3
    Middelmatig hotel dat wat overpriced is in een lawaaierige stad.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Kamers hebben dunne muren en je hoort alles wat er zich in de nabije kamers en de gang afspeelt. Bereikbaarheid is oké. Indien je arriveert per taxi of shuttle, best aan Damascus Gate uitstappen. Van daaruit is het hooguit nog vijf minuten stappen. Nadelig is dat als de omliggende marktkramen gesloten zijn er niet bijster veel te doen is. Qua prijs: je betaalt een hotelprijs, maar krijgt hostel-faciliteiten.

    Uitzicht van het dakterras is zeer mooi. Ontbijt is gevuld met lokale producten en eieren worden gebakken a la minute door de vriendelijke kok. Locatie is prima. Alles binnen de oude stad is op wandelafstand.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 18 november 2017

    6,7
    locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de bedden waren heel hard. De airco werkte niet. De kamer was heel warm. wij waren er in november moet er niet aan denken om er in de zomer in te slapen.

    locatie

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    2,5
    Vreselijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat wij, als ongetrouwd koppel niet samen op een kamer mochten slapen. Contact in de openbare ruimte was tevens verboden. Ook werd ons verzocht niet op elkaars kamer te komen. Dit alles werd ons op een onvriendelijke en weinig gastvrije manier medegedeeld. Op de site van booking.com was na zoeken te vinden dat dit hotel geen ongehuwde koppels accepteert. Dit had wat ons betreft meteen in de beschrijving genoemd moeten worden, zodat dit duidelijk is voor je een kamer boekt. Dit was een zeer onprettige ervaring, met name de manier hoe wij als koppel gescheiden werden en vervolgens niet meer mochten communiceren. Dat het complete hotel volhangt met camera's gaf een onbehagelijk gevoel dat weinig met privacy te maken heeft. Hoewel wij voor 4 nachten haddden gereserveerd zijn wij na 1 nacht vertrokken uit deze gevangenis. Het personeel vroeg ons of we terug zouden komen als we wel getrouwd waren?? Absoluut niet! Als ongehuwd koppel zou ik een gezellig ander plekje zoeken buiten de oude stad. Een veel beter idee!

    Het ontbijt

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    9,6
    fantastisch hotel met een heerlijk ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    wij zaten op de 7e verdieping, zeezicht , maar je heb pas beter uitzicht vanaf de 15e verdieping, wij keken naar een hijskraan en gebouwen aan. Best duur voor wat je krijgt. Maar heel israel is duur.

    mooie kamer, schoon, goede bedden, echt heerlijk ontbijt ! aardig personeel. Wij gingen pas laat vliegen en konden gebruik maken van douche , zwembad en handdoeken om je op te knappen voor de vlucht.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    7,5
    Prettig op de receptionist na.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De receptie worst afwisselend bezet door een dame en een heer. De dame is uitstekend, vriendelijk en behulpzaam. De man is een zelfingenomen barse en zeer klantonvriendelijke persoon.

    De locatie en het uitzicht vanaf het dakterras.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    7,5
    Ligging in de oude stad en mooi uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg gehorig. Vanwege ramadan werd geen ontbijt geserveerd terwijl dat bij boeking was inbegrepen. Creditcard werd niet geaccepteerd, kon alleen contant betalen.

    Ligging in de oude stad en mooi uitzicht.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    3,8
    wij zijn eerder vertrokken omdat we ons onveilig voelde.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    het bed was simpel weg een plank. De kamers waren allemaal heel gehorig. Internet was dramatisch. Eigenaar was niet erg vriendelijk.

    uitzicht van het dak terras was erg goed.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    5,8
    Mooi hotel maar zeer luidruchtig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer luidruchtig, we hebben geen oog dicht gedaan. De hele nacht liepen mensen over de gangen en werden deuren dicht gegooid. De 4-persoonskamer is erg klein - alleen geschikt voor gezinnen met kleine kinderen

    Mooi hotel, prachtig uitzicht over de oude stad vanaf het dakterras

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2016

    7,5
    Ontbijt is wat basic.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er zijn faciliteiten voor gehandicapten. Er wordt geen alcohol geschonken.

    Geweldig uitzicht over De oude stad Jeruzalem. Dit is vanaf het terras.Kamers op lagere verdiepingen hebben dat niet.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    7,9
    De locatie was top.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De locatie was top. Midden in de oude binnenstad.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 februari 2018

    7,9
    Erg naar mijn gezin gehad ik voelde me op mijn gemak in het hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was eentonig geen variatie.

    Het uitzicht op de rotskoepel moskee. Het uitzicht vanuit de kamer. 24/7 thee en koffie in de Lobby.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    7,5
    Fijn verblijf, midden in de oude stad van Jeruzalem
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten

    Luidruchtige airco, krappe familiekamer en de kamer was niet strak afgewerkt,.

    Schitterend dakterras met uitzicht op de oude stad en de tempelberg.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    6,7
    Dakterras met magisch mooi uitzicht maar de kamers supergehorig en hokkerig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kamers zijn supergehorig, er zat geen echt raam in, echt een hok.

    Uitzicht dakterras was geweldig, gratis thee en water ook fijn.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2016

    9,6
    Voor iedereen aan te raden!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtige locatie, bijzonder vriendelijk personeel

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 11 november 2016

    8,8
    Prima keuze
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel, schoon, prachtig dakterras, lekker ontbijt en fantastische ligging in oude stad.

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 19 februari 2016

    5,8
    Het ontbijt was uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De kamers zijn heel gehorig. Dat gaat de hele nacht door. Onmogelijk goed te slapen.

    Het ontbijt was uitstekend. Het personeel heel aardig. De locatie in het hartje van de oude stad. Mooi uitzicht van het dakterras.

  • Beoordeeld op: 19 november 2015

    5,8
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Voor deze prijs om te moeten eten en drinken in plastic bekers en pastic bestek en plastic boorden vindt ik diep treurig!!! Zal daar niet meer naar toegaan!!! :-(

    Locatie

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    7,9
    Heel aardige managers en personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Heel aardige managers en personeel. De kok deed ook zijn best en onthield van iedereen wat de voorkeur omelet was. Prachtig uitzicht over de oude stad Jeruzalem.

  • Beoordeeld op: 29 mei 2016

    9,2
    toplocatie in de Oude Stad
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    toplocatie in de Oude Stad eenvoudig ontbijt

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    6,7
    Zeer speciaal hotelletje in het hartje van de oude stad...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Gelukkig hadden we een gids mee, of we hadden dit nooit zelf gevonden :-)

    Zeer speciaal hotelletje in het hartje van de oude stad Jeruzalem.

  • Beoordeeld op: 13 december 2015

    5,0
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    Alleen maar Moslims. In Arabische wijk kunt er niet met vervoer komen. Alleen te voet heftig met koffers.

    De locatie

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2015

    6,7
    Volgens de gegevens ligt het in de christelijke wijk.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Volgens de gegevens ligt het in de christelijke wijk. Dit is echter niet waar. Het hotel ligt duidelijk in de Arabische wijk.

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    7,5
    Mooie terras
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Beetje veel lawaai

    Mooie terras

  • Beoordeeld op: 6 september 2015

    7,9
    Het personeel is vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Wifi is niet op alle plekken op de kamers goed. Maar in de lobby wel

    Het personeel is vriendelijk. Ontbijt heerlijk. En het ligt middenin de Oude Stad

  • Beoordeeld op: 22 februari 2015

    8,8
    Locatie was geweldig.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Locatie was geweldig. Vriendelijk personeel en onevenaarbaar uitzicht op het dakterras. Ook lekker ontbijt!

Er zijn ook 10 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 30

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hashimi Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: