Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Borg by Keahotels 4-sterren

Pósthússtræti 11, 101 Reykjavík, IJsland

#27 van de 70 hotels in Reykjavík

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 417 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    9,6

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 11 maart 2018

    5,4
    Door een sneeuwstorm zaten we vast in Reykjavik.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 tweepersoonsbed of 2 aparte bedden en toegang tot spa
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Door een sneeuwstorm zaten we vast in Reykjavik. Door de beperkte beschikbaarheid van vrije kamers zat er niets anders op dan deze kamer te huren. Kostprijs 400 eur voor 1 nacht. De kamer was zeer klein en oud. De badkamerkraan lekte. Je verwacht meer voor dit geld. Het personeel was niet vriendelijk. Het overheerlijke restaurant van Jamie Oliver in het hotel maakte het goed!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    7,9
    Prima hotel in het centrum van Reykjavik. Veel restaurants op loopafstand.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Toegang tot de Spa
    • Verbleef 3 nachten

    We hebben er 1 keer ontbeten, de keuze is wat oké, aangezien het ontbijt niet inbegrepen is in de kamerprijs hebben we voor alle andere keren elders ontbeten. Er zijn voldoende gelegenheden in de buurt. Er zou wat meer licht in de kamer mogen, zeker als je 's avonds nog wilt lezen.

    De superior kamer was geweldig, veel ruimte en een goed bed en goede kussens. Heerlijke douche en ruime badkamer. We zaten aan de " achterkant" van het hotel met wel een leuk uitzicht, en lekker rustig. Twee goede fauteuils om te zitten, voldoende kastruimte om je spullen in op te bergen. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 januari 2018

    9,6
    Geweldig verblijf in een uitstekend hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Toegang tot Spa
    • Verbleef 5 nachten

    Een extra dekentje in de kast had ons welkom geleken aangezien de nachten best fris waren. We slapen namelijk met het raam open en de verwarming uit. We willen nog de opmerking meegeven dat IJsland over het algemeen erg duur is !!

    Het hotel en de kamer zijn brandschoon. De art- deco inrichting is erg mooi en goed onderhouden. Een rustige, klassieke uitstraling. Geen familie hotel. Bij de receptie is er vriendelijk en behulpzaam personeel. Handig dat je bij de receptie ook excursies kunt boeken. We hebben geen ontbijt genomen vanwege de prijs (26,- euro p.p.) maar in de buurt zijn er genoeg cafe's waar je goed en lekker kunt ontbijten. Onze Superior kamer was erg rustig gelegen, 3e etage, en ruim. Hebben absoluut geen herrie van buiten gehoord. De bedden zijn comfortabel, de badkamer groot. Er is een zitje en een koffie/thee maker. De busstop voor de excursies en de flybus liggen om de hoek. Het hotel is 5 minuten lopen van de grote winkelstraat.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    7,1
    nvt
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 tweepersoonsbed of 2 aparte bedden en toegang tot spa
    • Verbleef 4 nachten

    Teveel restaurants in de omgeving waardoor herrie van afvalcontainers en kook- cq baklucht de hotelkamer binnen sluipt. Ook verkeersherrie en uitlaatgassen van vehicels

    Stadscentrum op loopafstand

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    7,9
    GOED
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 tweepersoonsbed of 2 aparte bedden en toegang tot spa
    • Verbleef 3 nachten

    ONTBIJD

    BED

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 september 2016

    7,5
    Kwaliteit van de kamer en vooral het bed
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 tweepersoonsbed of 2 aparte bedden en toegang tot spa
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ontbijt zeer sober. Voor mij geen punt. Prijs is hoog maar alles in IJsland. Moet je gewoon bewust van zijn.

    Kwaliteit van de kamer en vooral het bed

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    10
    Geweldige ligging in centrum van Reykjavik
    • Vakantiereis
    • Stel

    Jammer dat er geen eigen parkeerfaciliteiten zijn.

    Geweldige ligging in centrum van Reykjavik

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7