Перейти до головної сторінки
  4. Манфредонія: відгуки про готелі
Італія Манфредонія Дійсні відгуки про готелі від справжніх гостей

Нещодавні відгуки

• TORRIONE Apartment Оцінка за відгуками: 9,2

“Нещодавно мали чудову нагоду зупинитися в цих апартаментах, і враження залишилися тільки найпозитивніші! Квартира дуже затишна, чиста та сучасно оформлена. Все продумано до дрібниць — від зручного ліжка до повністю обладнаної кухні. Господар дуже привітний, завжди на зв’язку та готові допомогти у разі потреби. Заселення пройшло легко й без зайвих клопотів. Локація зручна — поруч магазини, кафе, близько до моря та центру де можна погуляти. Рекомендуємо ці апартаменти всім, хто цінує комфорт, чистоту та приємну атмосферу. Обов’язково повернемося ще!“

• Mare e Castello Оцінка за відгуками: 9

“Розташування“

• Casa Tramontana Оцінка за відгуками: 9,6

“Апартаменти все як на фото, все нове, гарне, зручне. Є і холодильник і телевізор і кондиціонер, свій балкончик зі столиком і стільцями. Власник Джованні феноменальна і добра людина, дуже ввійчливий, допомагав постійно. Таких би частіше людей зустрічати. Сам чекав біля стоянки коли ми приїхали, давав гарні і корисні поради. З ним було легко і приємно спілкуватися. Саме місце є в чудовому розташування, недалеко безкоштовна парковка 3-4 хв, пляж 8-10 хв. Є де походити і є на що подивитися. Коли приїдемо наступного разу, обов'язково тільки тут будемо замовляти.“

• Regiohotel Manfredi Оцінка за відгуками: 8,3

“Смачні сніданки, привітний персонал, тиша та спів пташок. дякую відпочили від міського галасу! територія зелена та повна квітів. Персонал привітний. Є басеін але він нажаль не працював. Спа тількі після 18 років.“

• Villa Artemide Оцінка за відгуками: 8,3

“Надзвичайно чисто.Гарні умови, зустріли,поселили.Територія надзвичайно красива як в день так і вночі.Дякуємо за гарний відпочинок. Рекомендуємо!!! Extremely clean. Good conditions, met, accommodated. The territory is extremely beautiful both during the day and at night. Thank you for a good vacation. We recommend!!!“

• Diomede Rooms - Manfredi Homes&Villas Оцінка за відгуками: 8,7

“Неймовірний вид із вікна на море це просто щось😍“

• Rosarias Rooms Оцінка за відгуками: 8,5

“Зручне розташування готелю усього 15 хвилин до пляжу. Поряд з готелям центральна вулиця з барами та магазинами.“

• Casa e Bottega Оцінка за відгуками: 9,8

“Гарні апартаменти з усіма зручностями поблизості є все потрібне Привітний персонал“

• Porta Del Sole Оцінка за відгуками: 7,8

“Нас не цікавило море бо ми були на карнавалі , нам з двома дітьми здалось, що далековато до центра. Але дуже приємні хозяї , вони говорять по англійські , що в Італії цінно, принесли нам водичку. Була повноцінна кухня , але ми нею не скористались. Ми були одну ніч -4 допослих і діоє дітей і для однієї ночі нормально“