Перейти до головної сторінки
  1. Сторінка з відгуками про готель
  2. Італія: відгуки про готелі
  3. Лігурія: відгуки про помешкання для відпустки
  4. Рапалло: відгуки про помешкання для відпустки
Італія Рапалло Дійсні відгуки про помешкання для відпустки від справжніх гостей

Нещодавні відгуки

• Casa Donatella Оцінка за відгуками: 8,6

“Близько пляж Євроспін за рогом Вночі в квартирі не жарко“

• Trilocale con posto auto privato a 5 minuti a piedi dalla spiaggia Оцінка за відгуками: 6,5

“Привітний господар, дуже приємно було з ним спілкуватися. Тихе місце щоб відпочивати“

• CASA AMICA Tranquilla e ben posizionata Оцінка за відгуками: 8,5

“Апартаменти мають чудове розташування. Дуже близько до центру міста, недалеко від супермаркета і до пляжів теж можна йти пішки, залежить на який саме ви захочете піти. Власники постійно були на зв'язку. У квартирі є все необхідне для сім'ї чи компанії друзів. Також, у помешканні є настінні вентилятори, нам з друзями їх було цілком достатньо для охолодження. Тому, ми дуже задоволені, що обрали саме це місце)“

• Casamati Flexyrent Оцінка за відгуками: 8,5

“У квартири хороший потенціал! Місцерозположення. Але є багато моментів на які потрібно звернути увагу.“

• “Нова, чиста, затишна , комфортна квартира в центрі міста. З кондиціонерами в кожній кімнаті , нова сантехника, є все необхідне . Дуже любʼязно нас зустріла Грейс. Зручне розташування , до пляжу, вокзалу, магазину. Ми неодмінно ще повернемося!“

• Casa Patty Оцінка за відгуками: 7,8

“Розташування непогане, близько магазини. Наявність інтернету“

• Nemo by PortofinoHomes Оцінка за відгуками: 9,7

“Зручне місце розташування, поряд два пляжі в пішій доступності, також можна дійти пішки до міста. Є своє паркомісце, що дуже зручно. Номер був обладнаний всім необхідним.“

• Su e Giù Levante Оцінка за відгуками: 9

“Чудове місцерозташування. Все поруч: вокзал, супермаркет, канатна дорога, набережна. Елізабета завжди на звʼязку і готова домогти порадами.“