Prejsť na hlavný obsah

8,6

• Wi-Fi zdarma

7,5

100 % overené hodnotenia

Skutoční hostia. Skutočné pobyty. Skutočné názory.

Zobraziť viac– otvorí dialógové okno
Napísať hodnotenie

• Ohodnotené: 24. júla 2025

• Štvorlôžková izba Classic
    • 9 nocí
    • Odoslané z mobilu

Raj pre deti, animátori úžasný!!! Všetko bolo čisté personál príjemný úžasný pobyt vrátime sa ! 😊😊😊

Termín pobytu bol júl 2025

• Ohodnotené: 22. júla 2024

7,0
    Raj pre deti
    • 6 nocí
    • Odoslané z mobilu

Hluk, nejde o to ze by sme nevedeli ze tam bude kopa deti, ale hotel je tak zle odhlučnený, ze počuť naozaj všetko, každé zakopnutie, krik, plač z iných izieb, spláchnutia okolitých wc… Výťah, to je jedna katastrofa. Maminka je postihnutá, velmi zle chodí takze výťah je nieco co očakávame, no tieto dva výťahy su tak otrasne ze kým sme niekedy maminku dostali do restauracie na raňajky, tak sme čakali aj 15 minút. Katastrofa! Hneď pri príchode sme mali problem, zaplatili sme izbu s rozkladacou pohovkou a jednou dvojitou posteľou pre tei osoby, no dostali sme izbu- asi najmenšiu v hoteli- s jednou veľkou posteľou. Ked sme to riešili tak sme dostali izbu inú, s prísteľkou- takze ani tak to neodpovedalo- a žiadnu kompenzáciu, iba nam odrátali vyrovnanie ceny za to ze sme jednu noc trávili v izbe pre dvoch. To ma dosť sklamalo. Aspon keby nam dali nejaku kompenzáciu, napríklad jednu večeru pre vsetkych ale nie, ponúkli nam večeru pre jednu osobu co v skupine 5-tich ľudí s dvoma deťmi bolo naozaj smiešne.

Velmi milý personál. Vždy na raňajkách boli všetci úžasní. Každý sa usmieval, človek mal naozaj pocit, ze su ľudia radi, ze tam pracujú. Upratovačky boli mile, bolo naozaj ukážkovo čisto, aj napriek tomu, ze je blízko plaz tak piesok a ani voda na zemi v hoteli neboli. Bazén bolo velke plus, trávili sme tam s deťmi väčšinu času, zabávali nas animátori, všade nafukovacky, proste raj pre deti! Pri bazéne je bar kde je pán barman co mieša super drinky takze rodičia neostanu na sucho 😁

Termín pobytu bol júl 2024

• Ohodnotené: 1. augusta 2025

• Rodina s malými deťmi
    • Dvojlôžková izba s manželskou posteľou alebo 2 oddelenými lôžkami s bočným výhľadom na more
    • 12 nocí

Termín pobytu bol júl 2023

zobrazené 1 – 7

Rozdiel v cene vyrovnáme
Rozdiel v cene vyrovnáme
Nízke ceny • Žiadne rezervačné poplatky • Našli ste nižšiu cenu? Rozdiel v cene vyrovnáme!