Overslaan en naar de inhoud gaan
  1. Startpagina hotelbeoordelingen

8,6

• Gratis WiFi

10,0

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een beoordeling

Resultaat 1 – 7

• Beoordeeld op: 6 oktober 2025

Voortreffelijk
    • Gezin met jonge kinderen
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

De bedden zijn aan de harde kant

Een mooi hotel met fijn zwembad. We hebben ons hier prima vermaakt. Lekker ontbijt, lunch en avondeten. Fijn personeel.

Verbleven in oktober 2025

• Beoordeeld op: 5 maart 2025

9,0
    Fantastisch! Rust rust rust. Boven onze verwachtingen!
    • Stel
    • Verstuurd vanaf een mobiel

We hadden een fantastisch verblijf in dit hotel, dat onze verwachtingen ruimschoots overtrof. Vanaf het moment dat we aankwamen, voelden we de rust en gezelligheid die dit hotel uitstraalt. Onze kamer lag aan de achterkant, waardoor we geen last hadden van nachtlawaai. Het personeel was super vriendelijk, zowel aan de bar als bij de receptie. Ze hielpen ons met alles, van het regelen van een scooter tot vervoer naar Phnom Penh. De cocktails waren heerlijk, net als het ontbijt en diner. Het zwembad was ook top en zorgde voor de nodige verfrissing. Tip: Foto’s best op booking.com aanpassen gezien de het hotel in realiteit veel meer te bieden heeft! Heel blij dat we bij Bambu Hotel 2 nachten verbleven. Een aanrader!

Verbleven in maart 2025

• Beoordeeld op: 23 augustus 2024

8,0
    Goed! Aardige eigenaar en behulpzaam personeel
    • Groep

Prachtig kleinschalig resortje
    • Reizigers met vrienden
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Hier kan de accomodatie zelf niet zoveel aan doen, maar er is vrij veel geluid van de buren. Op je hotelkamer vind je oordopjes, dus gewoon dopjes in, mindset even omzetten, ik heb prima geslapen

Vriendelijke personeel, prachtige kamer, fiets ter beschikking, echt prima allemaal

Verbleven in januari 2024

• Beoordeeld op: 14 november 2023

9,0
    goed voor een kort verblijf
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

Het hotel ligt in een straat waar ook een aantal karaoke bars en andere uitgaansgelegenheden zijn. Dat zorgde voor wat lawaai 's avonds. Het hotel voorziet oordopjes maar het is niet meteen hetgeen je in gedachten hebt bij dit hotel. Wij hadden ook de pech dat er werken waren aan de straat naast het hotel waardoor het overdag onmogelijk was om aan het zwembad te liggen. Beide zaken zijn natuurlijk iets waar het hotel geen schuld in treft.

Het is een heel gezellig hotel. Het ligt wat verder van het centrum maar eigenlijk ben je na 10 min wandelen al in het centrum. Het zwembad ligt heel rustig en de kamers zijn ruim. Het is een oud pand dat werd gerenoveerd waarbij de charme van het gebouw werd behouden. Ook de bar is heel gezellig.

Verbleven in november 2023

• Beoordeeld op: 3 augustus 2024

Fantastisch
    • Individuele reiziger
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling

Verbleven in augustus 2024

Resultaat 1 – 7

Wij matchen de prijs
Wij matchen de prijs
Lage prijzen • Geen reserveringskosten • Een lagere prijs gevonden? Wij vergoeden het verschil!