Перейти до головної сторінки
  3. Пусан: відгуки про готелі
Південна Корея Пусан Дійсні відгуки про готелі від справжніх гостей

Нещодавні відгуки

• Bestie Hotel Оцінка за відгуками: 7,4

“Дуже чисті і гарні номери! Зручність номеру на висоті, приємно, що є не тільки душ, а й ванна! Мало людей, тому було комфортно~ привітний персонал, але нажаль вони не працюють у неділю, коли нам треба була допомога((“

• Elysee Hotel Оцінка за відгуками: 7,8

“дуже приємний персонал“

• Elmomento Gwangan Оцінка за відгуками: 8,4

“Локація, вигляд з номеру“

• Travel Light Hostel Оцінка за відгуками: 9,1

“Комфортний хостел, особливо спільна територія. Дуже добра локація, привітний персонал, зручна кухня.“

• Paradise Hotel Busan Оцінка за відгуками: 8,9

“Прекрасний вид із номера, неможливо намилуватись! Чудове розташування готелю на найкращому пляжі, неподалік Sky Capsule, Busan X Tower, Sea Life та чудовий парк для прогулянок Dongbaek - все рекомендуємо обов'язково для відвідування. Привітний та усміхнений персонал, нам сподобалось відвідування лаунжу - смачні сніданки та чудові закуски ввечері! Однозначно рекомендуємо обирати цей готель при відвідуванні міста Busan!“

• Notte La Mia Hotel Оцінка за відгуками: 8,6

“Номер був дуже гарний. Надзвичайно зручно, що окремо був умивальник, окремо туалет, і окремо душова кімнати. Коли ти подорожуєш не один, то це дуже важливо. Номер був зручний, персонал привітний. Спускалися до них, просили праску, безмпроблем дали відпарювач, що ще зручніше .“