Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Furulund Pensjonat 2-sterren

Tyinvegen 1407, 2960 Ron, Noorwegen

#1 van de 1 hotels in Ron

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 257 beoordelingen over deze B&B

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 19

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    8,8
    Uitstekend pension voor doorreis! Je krijgt waar voor je geld. Eigenaren zijn erg vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het delen van de badkamer en wc maar dat weet je als je het boekt en wij warende enige gasten dus geen klacht.

    In eerste instantie denk je: wat gedateerd. Maar het is consequent doorgevoerd. Je waant je in de jaren 70! Het is brandschoon en zeer goed afgewerkt. Aan alles is gedacht. Heerlijk geslapen! Als ik 1 tip mag geven: iets grotere handdoeken deze zijn wel heel erg krap! Maar verder alles tiptop!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    9,6
    Gezellig pension op een prachtige locatie in Noorwegen!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    niets. Had wel langer willen blijven...

    Heerlijk ontbijt! Zeer vriendelijke gastheer en gastvrouw. Alles tip top in orde. Een prachtige locatie met meertje op loopafstand. Centraal gelegen voor mooie autorit (zeker doen naar de Fjorden!). Viswater vlakbij.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    7,5
    Pension in mooie omgeving en vriendelijke eigenaren
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Gedateerd interieur (smaak).

    Het pensioen stond in een prachtige omgeving! De eigenaren bleken NLs te zijn, waardoor we goed op weg geholpen konden worden wat betreft dingen doen in de omgeving. Ook prettig was de mogelijkheid om mee te kunnen eten in het pension. Ontbijt was prima.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    9,6
    We werden zeer hartelijk ontvangen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen minpunten

    We werden zeer hartelijk ontvangen. De kamers zagen er keurig uit met een frisse uitstraling. Het waren gedeelde badkamers en toiletten. Deze waren dichtbij de kamer en ook schoon en netjes. Ontbijt was prima en avondeten was zeer smakelijk. In de buurt van de locatie meerdere wandeltochten mogelijk. Ook ideale locatie als je op doorreis bent. Wij hebben er 2 nachten geslapen. Een aanrader!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2016

    7,5
    goed rustig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt kon wat uitgebreider de kamers wat klein !

    De natuur rond deze B&B zeer vriendelijke mensen !! de plaats ! veel uitleg je kon alles vragen !

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 8 februari 2018

    9,2
    het ontbijt was goed en de kamer en bedden was heel netjes
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    het ontbijt was goed en de kamer en bedden was heel netjes

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    6,7
    Aan de dure kant voor wat er geboden werd.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    De gedeelde badkamer en de sobere kamer.

    Ontbijt was prima. Het bed was goed. De kamer erg sober maar schoon.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    7,9
    Een aardig adres voor mensen op doorreis van Oslo naar West-Noorwegen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers zijn wat klein en sober.

    Een goed bed, heb er heerlijk geslapen. Goed ontbijt en goed diner. Vriendelijke bediening.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    8,3
    Het was er super gezellig en voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het enige Nadeel was dat je de douche en wc moest delen met andere kamers.

    Het eten was super zowel het ontbijt als het diner.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    9,2
    kan het aanbevelen prima locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    geen opmerking

    nederlands gesproken heel gast vrij diner is goed wel even bij boeking aan geven. Goed ontbijt prima kamers en bedden

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2016

    7,5
    Fijn pension voor doorreis naar Geiranger en omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Weinig te beleven in het dorp.

    Fijn pension voor doorreis naar Geiranger en omgeving.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2016

    9,2
    Enthousiast nederlands echtpaar die zeer gastvrij zijn.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wifi

    Heerlijk ontbijt prima ingerichte kamers Heerlijk drie gangen menu

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2015

    9,2
    Mooi gebouw.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Trap lopen. Verkeersgeluid aan de voorzijde. Wifi matige verbinding.

    Mooi gebouw. Goede ontvangst. Prijs kwaliteit goed. Prima lokatie voor een tussenstop.

  • Beoordeeld op: 6 juli 2015

    7,9
    Wij kwamen laat in het pension aan.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Wij kwamen laat in het pension aan. Werden vriendelijk ontvangen en de volgende ochtend stonden onze lunchpakketten en onze thermoskan klas met koffie waardoor wij tijdig onze fietstocht konden vervolgen. Prima adres om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 7 april 2016

    10
    uitgebreid ontbijt, schone kamers, behulpzame eigenaren
    • Vakantiereis
    • Stel

    uitgebreid ontbijt, schone kamers, behulpzame eigenaren

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    8,8
    Een heerlijk pension met ontzettend lieve, leuke en zorgzame...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Een heerlijk pension met ontzettend lieve, leuke en zorgzame eigenaren

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    8,3
    Vriendelijk personnel en een leuk strandje waar je bij mooi...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vriendelijk personnel en een leuk strandje waar je bij mooi weer kunt zwemmen in de buurt.

  • Beoordeeld op: 8 juli 2015

    8,3
    proper, vriendelijk, mooi uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel

    spijtig dat er geen toilet op de kamer was

    proper, vriendelijk, mooi uitzicht

  • Beoordeeld op: 17 juni 2015

    9,2
    Enorm verzorgd, netjes en schoon!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Enorm verzorgd, netjes en schoon!

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 19

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Furulund Pensjonat

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: