3 Kujawska, 72-346 Pobierowo, Polska
Stosunek jakości do ceny
9,6
Bezpłatne WiFi
7,5
Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.
Więcej informacji- otwiera okno dialogoweOceny są podawane w skali od 1 do 10. Aby obliczyć ogólną ocenę, którą można zobaczyć na stronie, dodajemy do siebie wszystkie otrzymane oceny i dzielimy ten wynik przez łączną liczbę otrzymanych ocen. Używamy systemu ocen ważonych, co oznacza, że im nowsza opinia, tym większy ma wpływ na obliczenie całkowitej oceny. Ponadto goście mogą przyznawać osobne „oceny cząstkowe” w takich kategoriach, jak lokalizacja, czystość, personel, komfort, udogodnienia, stosunek jakości do ceny i bezpłatne Wi-Fi. Należy pamiętać, że goście przyznają oceny cząstkowe i oceny ogólne niezależnie od siebie, więc nie ma między nimi żadnego bezpośredniego związku.
Możesz ocenić Obiekt przez siebie zarezerwowany na naszej Platformie, jeśli pobyt tam został zrealizowany lub jeśli przyjechałeś do obiektu, ale mimo wszystko w nim się nie zatrzymałeś. Aby edytować już przesłaną opinię, skontaktuj się z zespołem obsługi klienta.
Ludzie oraz specjalne systemy automatyczne pracują nad wykrywaniem fałszywych opinii przesyłanych na naszą Platformę. Jeśli znajdziemy taką opinię, usuniemy ją oraz, jeśli zajdzie taka potrzeba, podejmiemy odpowiednie kroki względem osoby odpowiedzialnej za to działanie.
Każdy, kto zauważy coś podejrzanego, zawsze może to zgłosić do naszego zespołu obsługi klienta, dzięki czemu zespół ds. zapobiegania oszustwom będzie mógł zbadać tę sprawę.
Chcielibyśmy publikować wszystkie opinie gości, jakie są nam przekazywane, zarówno pozytywne, jak i negatywne. Niemniej jednak nie wyświetlamy opinii, które zawierają lub odnoszą się do m.in. następujących kwestii:
Aby dopilnować, że opinie są wiarygodne, akceptujemy jedynie opinie przesłane w ciągu 3 miesięcy od wymeldowania i możemy przestać wyświetlać opinie po upływie 36 miesięcy lub w sytuacji, gdy nastąpi zmiana właściciela Obiektu.
Obiekt ma możliwość odpowiedzi na opinię.
Jeśli wyświetla się wiele opinii, najnowsze będą widoczne u góry z zastrzeżeniem kilku innych czynników (język, w którym opinia jest napisana, tylko ocena lub ocena z komentarzem itp.). Jeśli chcesz, możesz je sortować i/lub filtrować (według daty, oceny itd.).
Czasem pokazujemy dodatkowe oceny z innych uznanych stron podróżniczych. W takiej sytuacji zawsze jest to jasno zaznaczone.
Niniejsze wytyczne i standardy mają na celu zapewnienie, aby treści na stronie Booking.com były rzeczowe i odpowiednie dla użytkowników w każdym wieku, jednak bez ograniczania prawa do wyrażania także mocnych opinii. Wytyczne i standardy są stosowane niezależnie od tego, czy treści mają charakter pozytywny czy negatywny.
Treści powinny dotyczyć pobytu w obiekcie noclegowym. Najcenniejsze opinie to takie, które są szczegółowe i pomagają innym w podjęciu słusznej decyzji. Prosimy nie zamieszczać komentarzy poruszających tematy polityczne, religijne, etyczne i osobiste. Usuwane będą treści promocyjne, a uwagi dotyczące usług Booking.com powinny zostać skierowane do działów zajmujących się obsługą klientów i obiektów.
Treści powinny być odpowiednie dla użytkowników na całym świecie. Prosimy nie używać wulgaryzmów, także zamaskowanych przy użyciu kreatywnego zapisu – w żadnym języku. Opinie i treści zawierające mowę nienawiści, groźby (w tym groźby użycia przemocy), uwagi o charakterze obelżywym lub seksualnym bądź promujące nielegalne działania są niedozwolone.
Wszystkie treści powinny być oryginalne i stworzone przez użytkowników. Opinie są najcenniejsze, gdy są oryginalne i niewypaczone. Twoja opinia powinna pochodzić od Ciebie. Obiekty współpracujące z Booking.com nie powinny publikować opinii w imieniu gości ani przekupywać gości w zamian za wystawienie dobrej opinii. Nie będziemy też tolerować prób obniżenia ocen obiektów konkurencyjnych poprzez wystawianie im negatywnych opinii.
Szanuj prywatność innych. Booking.com będzie usuwać z zamieszczonych treści adresy e-mail, numery telefonów, adresy stron internetowych, nazwy profili w mediach społecznościowych i podobne dane.
Opinie wyrażane w treściach generowanych przez użytkowników są opiniami klientów Booking.com i personelu obiektów noclegowych, a nie opiniami Booking.com. Booking.com nie przyjmuje odpowiedzialności za treść opinii ani odpowiedzi na nie. Booking.com pełni tylko funkcję podmiotu rozpowszechniającego (bez obowiązku prowadzenia weryfikacji), a nie publikującego opinie i odpowiedzi na nie.
Domyślnie opinie posortowane są według daty dodania. Dodatkowym kryterium wyświetlania jest trafność opinii, na którą składają się np. język, w którym została napisana, opinie z komentarzem czy opinie nieanonimowe. Dostępne mogą być dodatkowe opcje sortowania, np. rodzaj podróżującego, ocena itd.
Ta usługa może zawierać tłumaczenia wykonywane przez Google. Google nie daje żadnych bezpośrednich lub domniemanych gwarancji dotyczących tych tłumaczeń, w tym gwarancji wierności, niezawodności lub innych domniemanych gwarancji przydatności handlowej czy nienaruszenia bądź stosowności do konkretnego celu.
Koniec okna dialogowegoOcena dodana: 8 czerwca 2026
Bartlomiej
PolskaBlisko plaży , sklepów i restauracji. Bardzo sympatyczni właściciele. Przyjemne otoczenie drzew cisza i spokój
Pobyt: czerwiec 2026
Ocena dodana: 1 maja 2026
Maciej
PolskaNie mam żadnych uwag
Właściciele przemili, byłyśmy ugoszczone i zaopiekowane. Domek bardzo komfortowy, blisko plaży, ale nie w samym centrum co pozwala odpocząć od hałasu. Wszystko na 5!
Ocena dodana: 1 maja 2026
Emilia
PolskaPrze mili właściciele bardzo otwarci pomocni rewelacja mega blisko do morza jakoś pościeli najwyższa a co dla mnie jest mega ważne na wyjazdach . Czystość przede wszystkim co prawda byłam tam na wyjeździe służbowym ale napewno powrócę z rodziną .
Ocena dodana: 20 kwietnia 2026
Justyna
PolskaBardzo fajne miejsce na wypoczynek z rodziną lub ze znajomymi. Domki dobrze wyposażone. Blisko morza oraz strefy gastronomicznej. Możliwość pobytu z psem - przygotowane legowisko oraz miska dla pupila. Gospodarze bardzo sympatyczni i wyrozumiali, pozytywnie nastawieni do przybywających gości. Miejsce jak najbardziej na plus i godne polecenia. Chętnie to wrócimy.
Ocena dodana: 19 kwietnia 2026
Jacek
PolskaFantastyczny obiekt!!! Salon i dwie sypialnie - ideał do spędzenia rodzinnego czasu w komfortowych warunkach. Pomysłowość aranżacji, ergonomia, piękno i jakość wykończenia, dbałość o szczegóły, czystość, funkcjonowanie urządzeń - wszystko na najwyższym poziomie!!! POLECAM
Ocena dodana: 13 kwietnia 2026
Jan
PolskaCudowni wlasciciele, bardzo przyjemne i przytulne miejsce, bardzo czysto i spokojnie. Zdecodywanie polecam!
Ocena dodana: 11 listopada 2025
Tomasz
PolskaDrobiazg, ale w moim odczuciu powinno być wiecej kapsułek do ekspresu kawowego „od startu”, do tego również parę torebek do herbaty byłoby wskazane. Dołożyłbym też dodatkowe ręczniki papierowe oraz kapsułki do zmywarki, miłym akcentem byłaby również mała pasta do zębów do dyspozycji - to tak w porównaniu z innymi obiektami podobnej klasy
Miejsce noclegu było bardzo czyste i wyjątkowo przyjemnie spędzało się czas w środku, gdy wracało się zziębniętym z zewnątrz. Lokalizacja jest bardzo dobra, do plaży jest w zasadzie rzut beretem. Prowadzący obiekt są przemiłymi, uczynnymi ludźmi, których coraz ciężej jest spotkać w obecnych czasach.
Pobyt: listopad 2025
Ocena dodana: 6 października 2025
Justyna
PolskaNie było takich rzeczy
Wszystko było znakomite 😍 bardzo mili właściciele, naprawdę super kontakt był z Państwem za co dziękujemy. Domki prześliczne, czyściutkie, pełen zestaw naczyń . Naprawdę warto się tam wybrać 😊
Pobyt: październik 2025
Ocena dodana: 25 września 2025
Laura
PolskaJesteśmy zachwyceni naszym pobytem. Hus to zdecydowanie miejsce gdzie każdy najmniejszy detal jest idealnie dopasowany. Na wstępie przywitał nas zestaw kawy, a co rano czekało na nas piękne pyszne śniadanie podane w cudownym wiklinowym koszyku. Naprawdę każdy szczegół jaki tylko można sobie wyobrazić był dopieszczony w każdym najmiejszym calu. Zadaszone tarasy przy każdym pokoju są idealnym miejscem na odpoczynek. Taras jest przytulnie urządzony i dzięki temu że ma daszek można z niego korzystać przy każdej pogodzie. Serdecznie polecamy i napewno będziemy wracać!

Ocena dodana: 23 września 2025
Joanna
PolskaNie mam żadnych zastrzeżeń. Wszystko było idealnie
Obiekt bardzo czysty i zadbany. Właściciele bardzo sympatyczni
Ocena dodana: 10 września 2025
Matysiak
PolskaWspaniałe miejsce na wypoczynek, blisko morza, spokojna okolica. Obiekt akceptuje psy i posiada przystosowane do tego apartamenty z ogrodzeniem. Od niedawna obiekt oferuje kosz ze śniadaniem dostarczany pod drzwi. Przemili właściciele. Z pewnością wrócimy.
Ocena dodana: 31 sierpnia 2025
Adam
PolskaTo, że ten czas niestety tak szybko zleciał 😄
Jesteśmy zachwyceni 🙂 Cały obiekt naprawdę na wysokim poziomie. Domek w pełni wyposażony, czysty, pachnący, komfortowy pod każdym względem. Blisko do plaży. Właściciele przesympatyczni 🙂🙂 Na pewno będziemy chcieli tu wrócić. Polecamy z całego serca. 🙂
Ocena dodana: 26 sierpnia 2025
Elżbieta
PolskaPrzyjaźni właściciele.super miejsce dla osób z małym pieskiem.teren ogrodzony .piesek ma możliwość przebywania na dworze bez obaw ,że sie oddali Blisko plaży.tereny spokojne.Polecam
Ocena dodana: 23 sierpnia 2025
Tomasz
PolskaObiekt nowy, komfortowy i bardzo dobrze wyposażony
Ocena dodana: 19 sierpnia 2025
Olga
PolskaWszystko wspaniałe. Bardzo pomocni i mili właściciele. Domki przepiękne, wszystko w nich jest. Bardzo, bardzo polecamy!
Ocena dodana: 10 sierpnia 2025
Paweł
PolskaFantastyczne miejsce na odpoczynek. Bardzo blisko do plaży i do głównej ulicy w Pobierowie ale zarazem cicho i spokojnie wśród zielonych sosen. Domek świetnie wyposażony, niczego nie brakowało. Od sztućców i zastawy po grilla. Pełne AGD i TV z netflixem. Cudowni właściciele dostępni w razie każdej potrzeby, chętni i pomocni. Nawet grilla po smażeniu nie trzeba było myć bo właściciel wyręczał w tej czynności odpoczywających. Ogólnie bardzo wysoki standard w fantastycznym miejscu u równie fantastycznych ludzi. Polecamy I piszemy się na przyszłość.
Ocena dodana: 26 czerwca 2025
Anna
PolskaWyjazd baaardzo udany, czyściutko, właściciele przemili, do plaży blisko :)
Pobyt: czerwiec 2025
Ocena dodana: 21 czerwca 2025
Julia
PolskaDomek bardzo czysty i dobrze wyposażony! Okolica cicha oraz spokojna, a do tego blisko plaży Właściciele przemili i pomocni
Ocena dodana: 15 czerwca 2025
PolskaBrak uwag
Przestronny i zadaszony taras, dużo miejsca, lokalizacja Własny ogródek, na którym mógł pobiegać nasz piesek Czystość w całym domku
Pobyt: czerwiec 2025

Ocena dodana: 30 maja 2025
Patryk
PolskaWszystko, a właściciele super
Ocena dodana: 6 maja 2025
Mateusz
PolskaBardzo dobra lokalizacja, 3 minuty od plaży. Właściciele niezwykle mili i gościnni. Miejsce jest z pewnością przyjazne zwierzętom. Byliśmy pod wrażeniem czystości na terenie obiektu a w szczególności wewnątrz domków. Do naszej dyspozycji był grill elektryczny, co było sporym udogodnieniem. Domki bardzo dobrze wyposażone. W bliskiej okolicy znajdowała się piekarnia oraz sklep spożywczy i restauracja. Polecam z czystym sumieniem.
Ocena dodana: 3 maja 2025
Ewa
PolskaTen obiekt naprawdę przewyższył moje oczekiwania i nie ma nic co by mi się nie podobało!
Domek wyposażony we wszystko co potrzeba i z gustem. Mój ulubiony expresik na kapsułki Starbucks ❤️ właściciele to bardzo pomocni życzliwi ludzie, wrócę tu!
Ocena dodana: 22 kwietnia 2025
Kateryna
UkrainaTo był najlepszy odpoczynek nad Bałtykiem, niczego w apartamencie nie brakowało ,wygodne łóżka, czystość na wyszym poziomie, piękny widok z okna, pyszną kawa,cudowny teras,byliśmy z pieskiem dostaliśmy legowisko i ręcznik dla naszego maleństwa, było bardzo milo.Do morza bardzo blisko, cicha okolica,akurat dla relaksu i wypoczynku. Bardzo dziękuję za ten wypoczynek właścicielom hus, cudowne i mili ludzie, aurą niesamowita, miałam wrażenie że byliśmy jak w domu. Napewno wrócimy.
Pobyt: kwiecień 2025

Ocena dodana: 22 kwietnia 2025
Marzena
PolskaWspaniałe miejsce. Pięknie położone , klimatycznie urządzone, pełne wyposażenie. Przesympatyczni właściciele. Bardzo blisko do morza. To był fantastyczny czas😊 dziękujemy.
Pobyt: kwiecień 2025
Dostarczamy spersonalizowane propozycje na podstawie Twojej aktywności na naszej platformie. Jeśli chcesz, możesz zrezygnować z tej funkcji. Pamiętaj, że rezygnacja ma wpływ tylko na Twoje obecne urządzenie. Dlatego musisz dostosować to ustawienie na każdym urządzeniu według swoich potrzeb i preferencji.
Booking.com jest częścią Booking Holdings Inc. – światowego lidera w internetowej branży turystycznej.
Na naszej stronie dostępnych jest ponad 70 milionów opinii o obiektach – wszystkie pochodzą od prawdziwych i sprawdzonych gości.
Aby otrzymać możliwość dodania opinii, konieczne jest dokonanie rezerwacji na naszej stronie. Dzięki temu mamy pewność, że opinie pochodzą od Gości, którzy naprawdę odwiedzili dany obiekt.
Podczas pobytu w obiekcie Goście weryfikują standard pokoi, jakość posiłków, życzliwość personelu itp.
Po powrocie Goście opisują swój pobyt. Następnie sprawdzamy, czy opinia nie zawiera przekleństw, i publikujemy ją na stronie Booking.com.
Jeśli dokonałeś rezerwacji przez naszą stronę i chcesz napisać opinię, musisz się zalogować.
Koniec okna dialogowego