ul. Zakopiańska 180B, Свошовіце, 30-435 Краків, Польща
Співвідношення ціна/якість
8,6
Безкоштовний Wi-Fi
8,7
Справжні гості. Справжні подорожі. Справжні враження.
Читати далі- відкриється в діалоговому вікніКожна оцінка за відгуками становить від 1 до 10. Щоб отримати загальну оцінку, яку ви бачите, ми підсумовуємо всі отримані оцінки за відгуками й ділимо цю суму на кількість отриманих нами оцінок за відгуками. Ми використовуємо зважений розрахунок оцінки за відгуками, тобто чим новіший відгук, тим більший вплив він має під час розрахунку підсумкової оцінки. Крім того, гості можуть давати окремі "додаткові оцінки" у таких важливих аспектах, як розташування, чистота, персонал, комфорт, зручності, співвідношення ціни і якості та безкоштовний Wi-Fi. Зверніть увагу, що гості надсилають свої додаткові оцінки та загальні оцінки незалежно одні від одних, тому між ними немає прямого зв’язку.
Ви можете надати відгук про Готельний об'єкт, де ви забронювали житло через нашу Платформу, якщо ви в ньому проживали або якщо ви приїхали, але не проживали. Щоб змінити вже надісланий відгук, зверніться до нашої Служби підтримки.
Фальшиві відгуки на нашій Платформі виявляють відповідні спеціалісти й автоматизовані системи. Ми видаляємо такі відгуки й за потреби вживаємо заходів проти користувачів, які їх опублікували.
Усі користувачі, які помітили щось підозріле, завжди можуть повідомити про це нашу Службу підтримки, щоб наша команда із запобігання шахрайству провела розслідування.
В ідеальному випадку ми публікуємо всі відгуки, які отримуємо, як позитивні, так і негативні. Однак ми не будемо показувати відгуки, які, поміж іншим, включають або посилаються на:
Щоб забезпечити актуальність відгуків, ми можемо приймати тільки ті відгуки, які надані протягом 3 місяців з моменту від'їзду, і можемо перестати показувати відгуки, яким уже 36 місяців або якщо Готельний об'єкт змінив власника.
Готельний об'єкт може вирішити відповісти на відгук.
Коли ви бачите кілька відгуків, найновіші з них будуть угорі, з урахуванням низки інших факторів (якою мовою написаний відгук, чи є він просто рейтингом або містить також коментарі тощо). За бажанням ви можете відсортувати та (або) відфільтрувати їх (за порою року, оцінкою за відгуками тощо).
Інколи ми показуємо деякі оцінки за відгуками з інших відомих сайтів для подорожей і завжди чітко позначаємо такі оцінки.
За допомогою цих правил і стандартів ми хочемо досягти того, щоб контент на Booking.com був корисним та підходив для всієї сім'ї. Водночас, ми не хочемо обмежувати свободу висловлювання критичних думок. Вони також важливі, незалежно від емоційного забарвлення.
Коментарі повинні стосуватися подорожі. Найкорисніші - це докладні відгуки, що допомагають іншим мандрівникам приймати кращі рішення. Будь ласка, не додавайте коментарі особистого, політичного, етичного чи релігійного характеру. Рекламну інформацію буде вилучено. Коментарі про сервіс Booking.com повинні бути надіслані до Служби підтримки клієнтів або партнерів.
Коментарі повинні бути доречні для міжнародної аудиторії. Не використовуйте лайку і не маскуйте її за допомогою зміненого написання слів будь-якою мовою. Не допускаються коментарі та матеріали, що розпалюють ворожнечу, та такі, що містять дискримінацію, погрози, непристойні зауваження і насильство або спонукають до порушення закону.
Контент повинен бути справжнім і унікальним. Відгуки є найціннішими, якщо вони неупереджені і незалежні. Ваш коментар повинен виражати вашу думку. Партнерам Booking.com забороняється розміщати відгуки від імені гостей або пропонувати гостям винагороду в обмін на написання гарного відгуку. Спроби знизити рейтинг конкурента за допомогою написання негативних відгуків не допускаються.
Не розповсюджуйте особисту інформацію інших людей. Booking.com буде приховувати електронні адреси, номери телефонів, адреси сайтів, сторінки в соціальних мережах та інші схожі дані.
Думки, висловлені в коментарях, належать клієнтам і представникам готельних об'єктів на Booking.com, а не компанії Booking.com. Booking.com не несе відповідальності за відгуки та відповіді на відгуки. Booking.com є платформою для поширення цих відгуків та відповідей (без жодних зобов'язань щодо перевірки), а не їх власником.
Стандартно відгуки сортуються за датою написання та додатковими критеріями, щоб вони були найбільш релевантні, включаючи (але не обмежуючись) вашу мову, відгуки з текстом і неанонімні відгуки. Також можуть бути доступні додаткові параметри сортування (за типом мандрівника, за оцінкою тощо).
Цей сервіс може містити переклади, виконані за допомогою Google. Google не дає жодних гарантій (прямих або непрямих) точності або надійності перекладів, їх комерційної придатності та відповідності певним цілям, а також не гарантує, що переклади не порушують прав будь-яких осіб.
Кінець діалогового вікнаВідгук від 12 травня 2026
Liudmyla
НімеччинаРушники в ванній кімнаті старі і пошарпані. В номері є вентиляція, це, звісно, добре, але вона весь час створює якийсь шум і це заважає спати. В номері було чисто, але на підлозі лежить старий ковролін. Ручка вікна була несправна. Вираженого неприємного запаху в номері немає, але відчувається, що ремонт зроблено давно.
Сніданок в готелі був досить смачний і різноманітний. Персонал в цілому приємний. Ліжко зручне.
Дата проживання: Травень 2026
Відгук від 29 березня 2026
Svitlana
УкраїнаБуло дуже чутно стороні звуки, особливо в коридорі
Загалом все було добре
УкраїнаЗапах в кімнаті
Дата проживання: Лютий 2026
Відгук від 15 січня 2026
Iryna
УкраїнаЯк в принципі і в усіх готелях дуже слабка звукоізоляція. З вікон добряче сифонило, але батареї гріли добре. Ночью їх чомусь виключали але в кімнаті не було холодно.
Затишний готель, не далеко від траси. Зупинялись на одну ніч. Персонал дуже привітний, добрі і гарні люди. В нас був номер на трьох, не великий але нам міста вистачало добре. Зручні ліжка, мʼяка і чиста постіль. Дуже смачні сніданки!!
Відгук від 6 січня 2026
Тетяна
УкраїнаСніданки супер, кімната чиста!
Валентина
УкраїнаРозташування чудове, неподалік від траси А-4. Номер чистий, теплий, тихий ( вікно у двір). Сніданок чудовий. У готелі є ліфт, ресторан .Парковка на території готелю. Все сподобалось
Nino
УкраїнаЗатишний готель поблизу об'їздної Кракова. Доброзичливий та уважний персонал. Гарні номери, чиста та зручна постіль. Смачний сніданок. Все чудово!
Віталій
УкраїнаЧистота, покриття на підлозі і рушники старий готель
Персонал і сніданок ок
Відгук від 29 грудня 2025
Liliia
УкраїнаДуже задоволені. Рекомендую. Окрема подяка дівчатам на кухні!!!! Сніданки фантастичні!!
Відгук від 3 грудня 2025
Oleksandra
УкраїнаЧудовий сніданок, чистий номер, привітний персонал.
Відгук від 3 грудня 2025
Roksoliana
УкраїнаСупер готель для ночівлі перед вильотом з аеропортів Кракова або Катовіце. Сніданки реально вразили своїм широким вибором і дуже смачні. Є власна парковка, місця всім вистачить
Дата проживання: Жовтень 2025

Відгук від 15 листопада 2025
Alla
УкраїнаГарне співвідношення ціна/якість.
Дата проживання: Листопад 2025
Відгук від 12 листопада 2025
Andrii
УкраїнаВечір не працював ресторан, при пізньому заселенні не було можливості повечеряти.
Зручне місце розташування. Смачний і ситний сніданок. Оптимальне співвідношення ціна/якість
Дата проживання: Листопад 2025
Відгук від 6 листопада 2025
Iryna
УкраїнаЧудовий чистий готель. Недалеко від траси, що зручно коли їдеш транзитом. Нічне заселення, парковка ( нам місця уже не було, але дозволили залишити малину перед готелем ). Безкоштовно надали ліжечко для дитини ( 3 роки ). Сніданок непоганий.
Дата проживання: Серпень 2025
Відгук від 22 жовтня 2025
Maryna
УкраїнаПодорожували з 3-річкою, бронювали номер з двох спальним ліжком і воно виявилося ну дуже вузьким, спати було незручно.
Чудове розташування готелю - готель кілька хвилин їзди від дороги А4, але трасу зовсім не чути, тихо. Нічне заселення, швидка комунікація. Хороший і доволі різноманітний сніданок, що входить у вартість проживання. Парковка перед готелем (по факту наявності місць).
Відгук від 15 жовтня 2025
Oleksandr_tert
УкраїнаХороший сніданок. Непогане розташування, якщо їхати транзитом через Краків.
Відгук від 13 жовтня 2025
Galina
УкраїнаШумоізоляція, сторонній запах
Розташування, сніданок супер, велий вибір
Відгук від 3 жовтня 2025
Venger
УкраїнаСніданок ТОР!
Відгук від 17 вересня 2025
Andrii
УкраїнаХручне розташування готелю якщо їдеш транзитом. Гарний сніданок
Відгук від 13 вересня 2025
Ganna
УкраїнаВсе сподобалось, повернусь обов`язково, дякую за pets friendly approach
Відгук від 6 вересня 2025
Kostiantyn
УкраїнаВідмінний сніданок. Розташування поряд з А4, чудовий варіант для транзиту.
Відгук від 1 вересня 2025
Відень, Австрія
Vielbrunn, Німеччина
Вроцлав, Польща
Спиське Подградє, Словаччина
Booking.com входить у групу компаній Booking Holdings Inc. – світового лідера в галузі онлайн-туризму та супутніх послуг.
На нашому сайті понад 70 млн відгуків про помешкання, і всі вони від справжніх, перевірених гостей.
Єдиний спосіб залишити відгук - це спершу зробити бронювання. Тому ми точно знаємо, що відгуки на нашому сайті пишуть справжні гості, які зупинялися у наших готельних об'єктах.
Наші гості приїжджають і перевіряють, наскільки тихо у номері, їжа смачна, персонал дружній та інше.
Після подорожі гості розповідають нам про своє перебування. Ми перевіряємо кожен відгук, переконуємося, що в них немає нецензурної лексики і що їх залишили справжні гості, перед тим, як розміщати їх на нашому сайті.
Якщо ви забронювали помешкання через наш сайт і хочете залишити відгук, будь ласка, спочатку увійдіть у свій аккаунт.
Кінець діалогового вікна