Av. Tomás Cabreira, 8500-802 Portimão, Portugal
Prijs-kwaliteitverhouding
8,5
Gratis WiFi
8,5
Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.
Meer tonen- er opent een dialoogvensterElke beoordelingsscore ligt tussen 1 en 10. Voor de algehele score die je ziet, tellen we alle beoordelingsscores die we hebben ontvangen, bij elkaar op, waarna we dat totale cijfer delen door het aantal beoordelingsscores die we hebben ontvangen. We gebruiken een gewogen beoordelingssysteem. Dit betekent dat hoe recenter een beoordeling is, des te meer impact deze heeft op de berekening van de totale beoordelingsscore. Daarnaast kunnen gasten aparte ‘subscores’ geven op cruciale onderdelen, zoals locatie, hygiëne, personeel, comfort, faciliteiten, prijs-kwaliteitverhouding en gratis WiFi. Let op: gasten dienen hun subscores en hun totaalscores apart in, dus er is geen direct verband tussen beide.
Je kunt een Accommodatie die je via ons platform hebt geboekt, beoordelen als je er verbleven hebt of als je aangekomen bent bij de accommodatie, maar er niet verbleven hebt. Als je een ingediende beoordeling wilt bewerken, neem je contact op met onze Klantenservice.
Wij hebben mensen en geautomatiseerde systemen die gespecialiseerd zijn in het opsporen van valse beoordelingen die op ons platform worden ingediend. Als we die vinden, verwijderen we ze en ondernemen we zo nodig actie tegen de verantwoordelijke.
Wie iets verdachts opmerkt, kan dit altijd melden aan onze Klantenservice, zodat ons Fraudeteam het verder kan onderzoeken.
Idealiter zouden we elke beoordeling die we ontvangen publiceren, positief of negatief. We zullen echter geen beoordelingen weergeven die (onder andere) bevatten of verwijzen naar:
Om te zorgen dat beoordelingen relevant zijn, accepteren we mogelijk alleen beoordelingen die binnen 3 maanden na het uitchecken worden ingediend en laten we beoordelingen mogelijk niet meer zien als ze 36 maanden oud zijn, of als de Accommodatie van eigenaar is veranderd.
Een Accommodatie kan ervoor kiezen om op een beoordeling te reageren.
Wanneer je meerdere beoordelingen ziet, staat de meest recente beoordeling bovenaan, afhankelijk van een paar andere factoren (in welke taal de beoordeling is geschreven, of het alleen een score is of dat er ook opmerkingen in staan, etc.). Als je wilt, kun je ze sorteren en/of filteren (op tijd van het jaar, beoordelingsscore, etc.).
Soms tonen we externe beoordelingsscores van andere bekende reiswebsites. We maken het duidelijk wanneer dit het geval is.
Deze richtlijnen en standaarden zijn erop gericht om de content op Booking.com relevant en familievriendelijk te houden, zonder beperkingen op te leggen aan krachtige oordelen. Ze zijn altijd van toepassing, ongeacht de toon van de feedback.
Bijdragen dienen reisgerelateerd te zijn. De nuttigste bijdragen zijn gedetailleerd en helpen anderen om betere beslissingen te maken. We verzoeken je om geen persoonlijke, politieke, ethische of religieuze opmerkingen te schrijven. Promotionele content zal worden verwijderd en kwesties met betrekking tot de diensten van Booking.com zullen worden doorgestuurd naar de teams van onze Customer Service of Accommodation Service.
Bijdragen dienen geschikt te zijn voor een wereldwijd publiek. Vermijd grof taalgebruik of pogingen daartoe door middel van creatieve spelling, in welke taal dan ook. Opmerkingen en media die haatzaaiende uitlatingen, discriminerende opmerkingen, bedreigingen, seksueel expliciet taalgebruik, geweld, en de promotie van illegale activiteiten bevatten, zijn niet toegestaan.
Alle content dient echt en door de gast zelf geschreven te zijn. Beoordelingen zijn het waardevolst als ze origineel en objectief zijn. Je bijdrage dient van jezelf te zijn. Accommodatiepartners van Booking.com mogen niet namens de gast schrijven of de gast iets aanbieden in ruil voor een beoordeling. Pogingen om de score van een concurrent te verlagen door het schrijven van een negatieve beoordeling worden niet geaccepteerd.
Respecteer de privacy van anderen. Booking.com zal zijn best doen om e-mailadressen, telefoonnummers, websiteadressen, social media-accounts en soortgelijke gegevens te verbergen.
De in bijdragen geuite meningen zijn afkomstig van klanten en accommodaties van Booking.com en niet van Booking.com zelf. Booking.com aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor beoordelingen of antwoorden. Booking.com is een distributeur (zonder enige verplichting tot verificatie) en geen uitgever van deze opmerkingen en antwoorden.
Om de meest relevante beoordelingen te tonen, worden de beoordelingen standaard gesorteerd op datum en aanvullende criteria, zoals je taal, beoordelingen met tekst en niet-anonieme beoordelingen. Er kunnen nog meer sorteeropties zijn, zoals type reiziger, score, etc.
Deze service kan vertalingen van Google bevatten. Google geeft geen garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot deze vertalingen, inclusief garanties met betrekking tot de nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of enige impliciete garanties van verkoopbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel en niet-inbreuk.
Einde tekst dialoogvensterBeoordeeld op: 18 mei 2026
H
NederlandDe inrichting, het vriendelijke personeel en het uitzicht. Ruim balkon met zitje en 2 ligbedjes. Goede locatie. Het hotel had een eigen trap van strand naar hotel.

Beoordeeld op: 15 mei 2026
Younes
NederlandGym; zeer beperkt en outdated
Ontbijt , diner en de mooie architectuur
Beoordeeld op: 11 mei 2026
Monique
NederlandNiks
Hele fijne locatie. Aan het einde van de boulevard. Daar was het niet zo druk dus heel fijn . En toch overal dichtbij Heel uitgebreide ontbijt. Mooi schoon hotel,heerlijke tuin , met zwembad.
Beoordeeld op: 17 februari 2026
Jan
NederlandNiets
Mooi hotel en ligging
Verbleven in februari 2026
Beoordeeld op: 21 januari 2026
Emilie
NederlandEnige nadeel vond ik dat de kamers geen verwarming hebben (mijn bezoek was in januari). Met de airco komt de kamer wel snel lekker op temperatuur, maar zodra je die uitzet is de binnentemperatuur gauw weer terug bij 16-17 graden.
Geweldig hotel en de staf was ontzettend aardig en behulpzaam. Bij een klein probleem met mijn deur kwam er direct iemand langs om dat op te lossen. Prachtige locatie direct aan het strand, met mooi uitzicht en eigen pad naar het strand. Hotel is mooi ingericht. Continentaal ontbijt was zeer goed.
Verbleven in januari 2026
Beoordeeld op: 14 januari 2026
Antoinette
NederlandDe architectuur van het hotel is bijzonder mooi en exotisch. Het eten was geweldig en het personeel top!
Verbleven in januari 2026

Beoordeeld op: 4 december 2025
Wim
Belgiëparking
ontbijt
Verbleven in december 2025
Beoordeeld op: 17 augustus 2025
Stefanb
BelgiëKleine details die altijd wat beter kunnen, maar de goede punten doen je dit snel vergeten...
De ligging van het mooie hotel op het rustige einde van een leuke en 's avonds drukke boulevard, aan het strand, geen verkeer, trapje af en op het strand. Het ontbijt buffet en avondeten is gewoon zeer goed en voldoende keuze. Het personeel is vriendelijk en harde werkers, chapeau. Het hotel zelf is origineel ingericht, mooie Oosterse architectuur. Het zwembad ziet er nog goed uit met een diepe zone.
Verbleven in augustus 2025
Beoordeeld op: 9 juli 2025
Pb
NederlandHet ontbijt ruim opgezet, alleen kwalitatief niet de beste producten en elke dag hetzelfde buffet.
Location, ambiance, and quality and friendly staff.
Verbleven in juli 2025

Beoordeeld op: 11 juni 2025
Koen
NederlandParkeren kan niet bij de accomodatie, maar op paar minuten wandelen in de aangrenzende woonwijk.
Toplocatie aan het strand. Fijne schone ruime kamer met mooi zeezicht. Vriendelijk personeel en lekker ontbijt.
Verbleven in juni 2025
Beoordeeld op: 17 mei 2025
Gino
BelgiëEr kwam veel licht binnen in onze kamer , tafels buiten tijdens het ontbijt waren zelden gedekt ondanks er toch veel mensen buiten gingen zitten
Comfortabele bedden , goeie temperatuur regeling , mooi uitzicht terras , grootte terras is voldoende , ontbijt was lekker maar mag misschien nog iets gevarieerder. Meteen aan het strand , rustig hotel
Verbleven in mei 2025
Beoordeeld op: 30 april 2025
Tamarah
NederlandNiets
Perfecte ligging, fijne relaxte sfeer, mooie ruime kamers. Alles top!
Verbleven in april 2025

Beoordeeld op: 14 april 2025
Suzana
NederlandTop locatie aan strand. Zeer goed ontbijt. Ruime kamer. Heel aardig personeel
Verbleven in april 2025
Beoordeeld op: 29 maart 2025
Stijn
BelgiëSuper goeie ontvangst en netjes hotel
Verbleven in maart 2025
Beoordeeld op: 29 maart 2025
Paul
BelgiëSuper hotel, goed lekker eten .. perfect
Verbleven in maart 2025
Beoordeeld op: 24 februari 2025
Wim
NederlandElke morgen life muziek met een pianist
Goed ontbijt, vriendelijk personeel
Verbleven in februari 2025
Beoordeeld op: 5 februari 2025
Leon
NederlandVriendelijk personeel en prima ontbijt
Verbleven in februari 2025
Beoordeeld op: 1 februari 2025
Margee
NederlandGebrek aan Parkeergelegenheid bij en rondom het rondom het hotel. Geen vermaak voor gasten in de avond in het hotel (geen bar of loungeplek waar je nog even kan zitten en wat kan drinken.
Ruime kamer en een mooi uitzicht. Kamer wordt regelmatig schoongemaakt en personeel is zeer vriendelijk. Het ontbijt is goed. Locatie is mooi gelegen aan de boulevard. Ik had mijn sleutels op de kamer laten liggen na check-out en het personeel heeft me zeer goed geholpen en mijn sleutels naar mijn huis verstuurd. De geleverde service hiervoor krijgt van mij een 10.
Verbleven in december 2024
Beoordeeld op: 30 december 2024
Michele
NederlandNiks
De plek met uitzicht over zee. Hartelijke mensen om ons heen. Muziek tijdens avondeten.
Verbleven in december 2024
Beoordeeld op: 10 november 2024
Christine
Belgiëgeen wifi bereik in de 1e kamer ; we zijn daardoor verhuisd naar een andere kamer
lekker ontbijt
Verbleven in november 2024
Beoordeeld op: 7 november 2024
Bastiaan
NederlandRuime kamer met mooi uitzicht vanaf het balkon over het strand en de oceaan. Ruime keuze tijdens buffet.
Beoordeeld op: 10 oktober 2024
Johanna
NederlandBar is s'avonds lastig te bereiken alleen buiten om is jammer er zit dan ook niemand in oktober.
Locatie prachtig uitzicht en heerlijke kamer. Eten buffet was goed en afwisselend. Personeel vriendelijk en attent

Beoordeeld op: 10 oktober 2024
Richard
Nederlandeen maal diner gehad niet aan te raden, voldoende opties binnen loopbereik. Ontbijt verder in orde.
ligging, direct aan zee
Beoordeeld op: 3 oktober 2024
Hans
NederlandHet warme eten was niet warm genoeg. regelmatig beetje lauw. Jammer van het kaas buffet dat dit niet afdoenden werd gekoeld. (zonde vd etenswaren)
Vriendelijk personeel, prima ontbijt, locatie vlakbij strand. Service van de receptie was zeer goed. Zeer behulpzaam bij het verzorgen van huur auto, transfer enz. Het ontbijt buiten op het terras in het zonnetje! Service rondom het zwembad was fijn.
Kerkhoven, België
Kells, Ierland
Campli, Italië
Vrboska, Kroatië
Newquay, Verenigd Koninkrijk
Gombitelli, Italië
Istanbul, Turkije
Jerte, Spanje
We bieden gepersonaliseerde aanbevelingen aan op basis van je activiteit op ons platform. Je kunt je hiervoor afmelden als je dat wilt. Houd er rekening mee dat als je dit doet, dit alleen voor dit apparaat is. Je moet deze instelling daarom op elk ander apparaat aanpassen aan je voorkeur.
Booking.com is onderdeel van Booking Holdings Inc., de wereldleider in online reisdiensten.
We hebben meer dan 70 miljoen beoordelingen van accommodaties, allemaal van echte, geverifieerde gasten.
Alleen wie via ons boekt, kan het verblijf beoordelen. Zo weten we zeker dat onze beoordelingen afkomstig zijn van echte gasten die in een accommodatie verbleven hebben.
Onze gasten bezoeken de accommodatie en ervaren zelf of de kamer rustig is, of het eten inderdaad lekker smaakt en hoe vriendelijk het personeel is.
Reis voorbij? Gast aan het woord. Wij checken of de beoordeling echt is, en of er geen grof taalgebruik in staat. Dan plaatsen we hem op de website van Booking.com.
Als je via ons hebt geboekt en een beoordeling wilt geven, dan moet je eerst inloggen.
Einde tekst dialoogvenster