2. Katar hodnocení hotelů
  3. Dauhá hodnocení hotelů
Katar Dauhá Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• InterContinental Doha Beach & Spa by IHG Průměrné hodnocení: 9,2

„Pestrá nabídka jídel na snídaně a večeře, bufet vždy upravený, stoly čisté, rychlá a milá obsluha. Čisté pokoje, pěkná pláž, dostatek lehátek a ručníků .“

• Steigenberger Hotel Doha Průměrné hodnocení: 8,7

„Velké pokoje, kousek na letiště“

• The Chedi Katara Hotel & Resort Průměrné hodnocení: 9,3

„Asi nejkrásnější hotel ve kterém jsme kdy byli. Nádherná pláž. Cely hotel vypadá jako zámek a tak se s vámi i jedná.“

• The Bentley Luxury Hotel & Suites Průměrné hodnocení: 8,6

„Lokalita, vybaveni hotelu, velikost apartmanu, snidane, bazen.“

• Oryx Airport Hotel -Transit Only Průměrné hodnocení: 8,8

„Tento hotel je výborná volba při přestupu na další let. My jsme hotel využili při cestě do/z Tokia do Prahy. Měli jsme na přestup cca 8 hodin. Pokoje jsou dostatečně velké, postel pohodlná, sprcha úžasná. Na televizi Vám běží časy odletů a čísla gatu. Včas Vás vzbudí/upozorní recepce telefonem, že je čas vyrazit. Hotel je na dobrém místě, všude je to blízko.“

• Premier Inn Doha Airport Průměrné hodnocení: 8,6

„Prostorný pokoj. Dobře řešená koupelna.“

• Ramada Encore Doha by Wyndham Průměrné hodnocení: 8,3

„Poloha v blizkosti Souq Waqif. Ted pro stopover idealni. V hotelu byl i bazen v hornim patre s peknym vyhledem“

• „Soukromi“

• Delta Hotels by Marriott City Center Doha Průměrné hodnocení: 8,6

„Velký pokoj v příjemných barvách, pohodlná postel, japonská toaleta, poměrně velký bazen, výborná nabídka na snídani a večeři. Navštívil jsem v průběhu ramadánu a hotel zřejmě nebyl plně obsazen, ale na kvalitě služeb se to neprojevilo. Velice přátelský personál.“

• Premier Inn Doha Airport Průměrné hodnocení: 8,6

„Snídaně byla dobrá.“