2. Francie hodnocení hotelů
  3. Francie hodnocení hotelů
Bas-Rhin Autentická hodnocení ubytování k pronájmu od skutečných hostů

• Mia Casa Průměrné hodnocení: 9

„Výborná lokalita, klid, čistota, milá ubytovatelka.“

• Appart'City Confort Strasbourg Centre Průměrné hodnocení: 8

„Klid. Příjemný a ochotný personál.“

• L'appart du RIED Průměrné hodnocení: 8

„Apartmán je prostorný a čistý, moderně vybavený, určený pro 4 osoby. Koupelna velká s prostorným sprchovým koutem, oddělené WC. Kuchyň je kompletně vybavená jak nádobím, tak skleničkami a talíři, najdete i vývrtku na víno. Při příjezdu nás potěšila láhev vína v lednici a domácí buchta. Lokace je vhodná jak pro návštěvu nedalekého Europa parku, tak celé řady památek ve Francii. Parkovací místo je kryté, což je dobré zejména v horkých dnech. Před domem je malá soukromá terasa s grilem, kde je možné si udělat picnic. Velkou výhodou je umístění apartmánu v sníženém přízemí/sklepu, což bylo vynikající v horkých dnech.“

• „Perfektně vybavená kuchyň. Koupelna s veškerou kosmetickou 👍“

• Montempô Apparthôtel Strasbourg Průměrné hodnocení: 9

„V blízkosti nádraží, nedaleko do centra, malý ale hezký pokoj, možnost vaření, milý a nápomocný personál“

• Le Relais de l'Orangerie Průměrné hodnocení: 10

„Historická budova a umisteni u evropskych instituci a blizkost krasneho parku. Skoda jen, ze jsme mohli zustat jen jednu noc - moto trip do Santiaga. Heza terasa a kuchyn. K dospozici sorchovy gel, rucniky, kafe, vse ok.“

• La Charmille, charmant 2P proche tram Průměrné hodnocení: 6

„Poloha apartmánu v blízkosti centra města. Výborné tramvajové spojení. Parkování na veřejné komunikaci.“

• „Ubytování přímo na Route des vins, blízko všech alsaských krás ☺️. Ve vesnici několik velmi dobrých vinařství. Majitel velmi ochotný a nápomocný. Skvělá cena 👍“

• Petit Paradis Croneuva Průměrné hodnocení: 9

„Kompletně vybavený apartmán, prostorný, praktický, moznost posezení na zahradě, parkování na pozemku, 100m tram do centra (pěšky cca půl hodiny, na kole 10 min). Moc se nám líbilo, rádi se vrátíme.“

• Superbe appartement proche de Strasbourg Průměrné hodnocení: 9

„Moc hezký apartmán, dobře vybavený, kam jsme se celkem pohodlně vešli v šesti lidech. Auto se nám podařilo zaparkovat na místo před vchod, kde tedy bylo poslední volné. Apartmán je autem nedaleko Strassbourgu.“